Skip to Content

Je Laat Settelen Is Beter Dan Je Met De Verkeerde Te Settelen

Je Laat Settelen Is Beter Dan Je Met De Verkeerde Te Settelen

Je hoeft je niet al te settelen als je in de twintig bent. Je hoeft de liefde van je leven nog niet te vinden als je nog op de middelbare school of op de universiteit zit. Je hoeft niet al jong aan je liefdesverhaal te beginnen.

Het is beter om te wachten met het huisje-boompje-beestje tot je ouder bent dan jezelf aan de verkeerde te beloven wanneer je nog jong bent.

Als je in het verleden slechts met toxische mensen uit bent geweest, zou je het niet erg moeten vinden om single te zijn.

Je zou trots op jezelf moeten zijn vanwege het feit dat je wacht op een beter iemand. Je zou blij moeten zijn dat je besloten hebt om je niet te settelen. 

Je hoeft je helemaal niet te schamen als je als twintiger single bent. Je kunt deze tijd benutten om jezelf te vinden. Je kunt deze tijd benutten om carrière te maken.

Je kunt deze tijd benutten om de verkeerde mensen te daten en lessen te leren over de liefde. Er bestaat geen regel die vaststelt dat je je onderhand allang had moeten settelen.

Hoewel iedereen in jouw leeftijdscategorie foto’s begint te posten van hun verloving, bruidsjurken en echo’s, zou je niet het gevoel moeten hebben alsof je achter begint te raken.

Het is beter om iets op de juiste manier te doen dan het snel af te handelen. De meeste mensen hebben niet de mazzel dat ze hun zielsverwant al jong tegenkomen. De meeste mensen horen wat langer door te zoeken.

Als je zou moeten kiezen of je de laatste in je vriendenkring zou zijn die gaat trouwen of dat je met de verkeerde trouwt om erbij te horen en over te komen alsof je je leven op een rijtje hebt, dan zou je altijd voor de eerste optie moeten gaan. Je zou altijd voor het echte geluk moeten kiezen. 

Je laat settelen is beter dan je settelen met de verkeerde. Neem de tijd. Wees geduldig. Overtuig jezelf er niet van dat je op een bepaalde leeftijd getrouwd moet zijn en een huis moet hebben gekocht.

De tijdslijn staat niet vast. Als je er nog niet klaar voor bent om te trouwen, doe dan rustig aan in je relatie. Haast je niet. 

Als je relatie eeuwig hoort te zijn, zal je partner niet weglopen, ongeacht of jullie namen op een trouwakte staan. 

Laat de samenleving je niet overtuigen om de relatie sneller te laten vorderen dan wat goed voelt. Laat de samenleving je niet onder druk zetten om meteen met de eerste de beste in het huwelijksbootje te stappen. 

Je zou er niet voor moeten kiezen om te trouwen met je date omdat er een jubileum aankomt en iedereen om je heen al voor het altaar heeft gestaan.

Je zou alleen moeten willen trouwen omdat je van deze persoon houdt, je voor altijd bij hen wilt zijn en je je geen toekomst zou kunnen voorstellen zonder diegene.  

Tot je iemand vindt die jouw liefde verdient, moet je gewoon single blijven. Je zou moeten wachten tot de juiste relatie voorbijkomt. Je zou jezelf moeten beloven dat je je alleen zal settelen met de ware.

Alleen omdat iedereen om je heen zich aan het settelen is, houdt dit niet in dat het voor jou ook zover is. Wacht tot de ware langskomt, zelfs als dat jaren duurt. Zelfs als het je halve leven duurt. 

Je Laat Settelen Is Beter Dan Je Met De Verkeerde Te Settelen