Skip to Content

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze zal niet de vrouw zijn met wie je trouwt, ze zal de vrouw zijn met wie je uiteindelijk getrouwd had willen zijn.

Dit heb je echter niet gedaan, want zodra je eenmaal haar waarde hebt gezien, zodra je je eenmaal hebt gerealiseerd dat haar liefde voor jou onvoorwaardelijk en oneindig was, zodra je je hebt gerealiseerd dat je haar echt niet kon vervangen, heeft ze jou losgelaten en is ze verder gegaan met iemand die wel al wist dat ze alles was wat hij nodig had om gelukkig te zijn. 

Je hebt ware liefde ingeruild voor een leeg leven. Je hebt ervoor gekozen om haar op te geven, je nam de benen toen donkere wolken zich samenpakten boven de horizon en in plaats van dat je samen met haar de storm trotseerde, reed je ver weg om zonneschijn en onderdak te vinden en liet je haar onbeschermd achter. 

Gekke jongen, weet je niet dat de geweldigste regenbogen na een storm tevoorschijn komen?

Die regenboog staat symbool voor haar, ze raapt de beschadigde en verspreide stukjes alleen op en ze repareert het leven dat ze had, anders en zonder jou.

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze realiseerde zich eindelijk dat een aantal gevechten het vechten niet meer waard waren. Ze had zich volledig gegeven.

Ze roeide met de riemen die ze had. Ze heeft haar uiterste best gedaan. Ze heeft van alles geprobeerd.

Ze was altijd loyaal, trouw en eerlijk. Ze verkoos jou boven iedereen die ze lief had kunnen hebben.

Ze hield van jou zoals je was, inclusief je tekortkomingen, ze probeerde je niet te veranderen. 

Ze bleef bij je in de slechtste tijden, ze gaf zoveel om je en zorgde ervoor dat je altijd veilig was. 

Ze steunde je de dromen en doelen die je wilde bereiken, ze zou alles opgeofferd hebben om bij je te zijn en om je gelukkig te maken. 

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze bewees steeds weer dat ze van je hield, haar daden kwamen altijd overeen met haar woorden.

Ze heeft letterlijk alles gegeven en dat was voor haar de afsluiting, want ze realiseerde zich dat je haar niet waardeerde en je haar niet respecteerde voor alles wat ze voor je deed. 

Ooit zal het inslaan als een bom. Het zal inslaan wanneer je in de kroeg bent, omringd door al je vrienden en je zal je realiseren hoe alleen je je voelt.

Het zal inslaan wanneer je haar favoriete geurtje ruikt als je door een winkel struint. Het zal inslaan wanneer je boodschappen doet en je die zak snoep ziet die jullie altijd leegaten terwijl jullie samen een film keken.

Het zal inslaan wanneer je naar je koffie staart en je zal je herinneren hoe haar grote bruine ogen altijd glansden voordat ze je een zoen gaf.

Het zal inslaan wanneer je naar een zonsondergang kijkt; het zal zacht en roze zijn, net als haar lippen.

Het zal inslaan wanneer je je arm over je bed uitstrekt en je een koude, lege plek voelt. Het zal inslaan wanneer je snel op je motor rijdt en je je realiseert dat ze jou een grotere dosis adrenaline gaf telkens als je haar zag. 

Het zal inslaan dat ze je beste vriend en je zielsverwant was. Het zal inslaan dat de connectie die je met haar had echt en zeldzaam was.

Het zal inslaan wanneer het te laat is om er iets aan te veranderen. Je hebt te lang gewacht. Ze is weg. 

Ze is niet meer de vrouw die je kunt bellen of appen als je een slechte dag hebt gehad of alleen omdat je haar stem wilt horen.

Ze is niet meer de vrouw die zal checken of het goed met je gaat of die je appt om je een goede morgen of een fijne avond te wensen.

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze is niet meer de vrouw die ad rem en sarcastisch is en je daarmee aan het lachen maakt.

Ze is niet meer de vrouw die haar vingers over je lichaam en door je haar streelt terwijl je in slaap dommelt.

Ze is niet meer de vrouw die naar je kijkt alsof jij de enige op aarde bent, alsof je de zon, de maan en alle sterren bent.

Ze is niet meer de vrouw die het gevoelige plekje kent dat je zo gek maakt dat je lacht tot je geen lucht meer krijgt.

Ze is niet meer de vrouw met de zachte lippen die je blijft zoenen tot je zegt dat ze moet stoppen. 

Ze is zelfs niet de vrouw die zal antwoorden op het “ik mis je” appje dat je maanden later hebt verstuurd, toen je eindelijk doorhad dat zij de ware is, de enige die je echt wilt, want ze heeft er eindelijk schoon genoeg van om te vechten voor iemand die niet voor haar heeft gevochten.

Ze zal een partner hebben die haar gelukkig wil maken en die haar niet overstuur of verdrietig wil zien en die alles zou doen om de pijn te verdrijven.

Ze zal een partner hebben die weet dat hij haar niet kan laten gaan, iemand die weet hoe belangrijk ze echt is, iemand die haar op de eerste plaats zet. 

Ze zal een partner hebben die bang is om haar en wat ze samen hebben opgebouwd kwijt te raken, omdat hij weet dat zij zijn toekomst is.

Ze zal een partner hebben die ruzie met haar kan maken en die nog steeds naar haar kijkt alsof ze het beste is dat hem ooit is overkomen, die haar bij haar middel vastpakt en haar zoent om haar eraan te helpen herinneren dat hij blijft en dat hij het niet zal opgeven als het leven minder makkelijk is.

Ze zal een partner hebben die haar aandacht en tijd geeft, en die het nooit “te druk” voor haar heeft. Ze zal een partner hebben die de kleine dingen waardeert die ze voor hem doet.

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn

Ze zal een partner hebben die liever naar haar kijkt dan naar een zonsondergang, iemand die zegt hoe geweldig ze is als hij de kans krijgt.

Ze zal een partner hebben die zijn lippen over haar lichaam laat lopen alsof hij een heilige tempel aan het verkennen is.

Ze zal een partner hebben die urenlang zal reizen om haar even een paar uurtjes te zien, want hij koestert elk moment met haar. 

Ze zal een partner hebben die weet dat hij haar nodig heeft, in goede en slechte tijden. Ze zal een relatie hebben waaraan ze niet hoeft te twijfelen.

Ze zal een partner hebben die zo hopeloos, oprecht en halsoverkop verliefd op haar is. Ze zal een partner hebben die zo zeker over haar is… net als dat zij zo zeker was over jou.  

Ze zal echter niet de vrouw zijn met wie je trouwt, ze zal de vrouw zijn met wie je eigenlijk graag had willen trouwen, maar met wie je niet getrouwd bent omdat je je alles een beetje te laat realiseerde en nu ben je haar echt kwijt. 

Ze Zal De Vrouw Zijn Met Wie Je Uiteindelijk Getrouwd Had Willen Zijn