Skip to Content

6 Verrassende Dingen Waardoor Een Man Zijn Respect Voor Je Verliest

6 Verrassende Dingen Waardoor Een Man Zijn Respect Voor Je Verliest

Als je denkt dat een jongen alleen respect voor je verliest als je te snel met hem naar bed gaat, heb je het mis. Er zijn een aantal andere dingen die veel belangrijker zijn, daar wil je vanaf nu misschien wat beter op letten

Besteed aandacht aan hoe je je gedraagt ​​in het bijzijn van hem en welke berichten je hem stuurt.

Als je acties laten zien dat je te beschikbaar bent, te gevend of geen eigen leven hebt, is dat een reden dat hij respect voor je verliest. Je zult hierna niet weten waarom hij ineens zo afstandelijk doet.

En als hij respect voor je verliest, zal hij ook meteen zijn aantrekkingskracht voor jou verliezen. Als je wilt voorkomen dat dit gebeurt, moet je deze 6 dingen vanaf nu vermijden.

1. Je gaat akkoord met alles wat hij zegt

6 Verrassende Dingen Waardoor Een Man Zijn Respect Voor Je Verliest

Het is echt zeldzaam om iemand te vinden die zo lijkt op onze manier van denken dat we gewoon de hele tijd knikken. Zonder zelfs maar naar hen te luisteren.

Als je je eigen mening hebt, is het praktisch onmogelijk om het eens te zijn met alles wat hij zegt. En als je hem nooit onderbreekt of zegt dat je het niet met hem eens bent, zal hij je bestempelen als iemand die geen eigen mening heeft. Het is op dat moment dat hij zijn respect voor je verliest.

Wees niet bang om te zeggen wat je echt bedoelt. Spreek hem indien nodig tegen. Dit zijn de indicatoren dat je je eigen mening hebt. Dat het je niet kan schelen als hij het er niet mee eens is.

Het betekent dat je vertrouwen hebt in jezelf en dat je het niet zomaar eens bent met alles wat hij tegen je zegt.

2. Als hij respect voor je verliest ben je te beschikbaar

Door te beschikbaar te zijn, en daarmee bedoel ik dat je altijd alert bent. Dat je zijn telefoontje of sms-berichten verwacht en je antwoord op dezelfde seconde dat je je telefoon hoort rinkelen.

Als je dit doet, zal hij denken dat je geen leven hebt. Dat je alleen maar naast je telefoon zit te wachten tot je iets van hem hoort.

En als hij je mee uit vraagt ​​en je hem meteen antwoordt dat je er enthousiast over bent en niet kunt wachten om hem te zien, word je te beschikbaar. Dat is het moment dat hij respect voor je verliest.

Zelfs als je altijd beschikbaar bent voor een date night, antwoord hem dan niet binnen twee seconden. Doe, als dat nodig is, net alsof je je agenda moet nakijken. Laat hem gewoon een tijdje wachten, zodat hij denkt dat je erover nadenkt of je met hem mee moet of niet.

Op die manier creëer je mysterie en zal hij respecteren dat je naast hem andere prioriteiten hebt.

3. Je hebt geen grenzen

6 Verrassende Dingen Waardoor Een Man Zijn Respect Voor Je Verliest

Als hij iets zegt dat je irriteert of als hij je gevoelens vrijwillig kwetst en je laat het hem niet weten, zal hij denken dat je te tolerant bent. Hij zal weten dat hij met je kan doen wat hij wil.

Dat is het moment dat hij zijn respect voor je verliest.

Stel altijd grenzen en houd je eraan. Tolereer zijn onzin niet alleen omdat je hem leuk vindt en je de beste voor hem wilt zijn.

4. Als hij respect voor je verliest ben je altijd te lief

Er is geen enkele persoon die altijd aardig kan doen, ongeacht situaties en omstandigheden. Het zit in onze natuur dat we soms wild worden of om een ​​onbekende reden boos worden.

En als je de hele tijd te aardig bent, alleen maar omdat je denkt dat hij van je verwacht dat je zo bent of dat hij je in de steek zal laten als je niet aardig bent, dan bega je een grote fout.

De hele tijd te aardig zijn is uitputtend. Het zal ervoor zorgen dat hij je persoonlijkheid in twijfel trekt.

Hij zal weten dat je je best doet om door hem aardig gevonden te worden. Daardoor zal hij zowel zijn respect voor jou als zijn aantrekkingskracht verliezen.

5. Je maakt van hem je enige prioriteit

6 Verrassende Dingen Waardoor Een Man Zijn Respect Voor Je Verliest

Als je er altijd voor hem bent en je altijd je best doet om hem te verrassen en je genegenheid te tonen, zal hij weten dat hij je enige prioriteit is. Dat is het moment dat hij zijn respect voor je verliest.

Je kunt nooit 100% toegewijd zijn aan één ding dat je gelukkig maakt, omdat het niet gezond is.

Vind een manier om je liefdesleven in evenwicht te brengen met je vrienden en familie. Je moet je nooit aan één ding vasthouden.

Op die manier negeer je anderen die even belangrijk zijn om op dezelfde manier behandeld te worden.

6. Als hij respect voor je verliest negeer je hem

Als je je constant op een passief-agressieve manier gedraagt, zal dit een enorme afknapper voor hem zijn. Gegarandeerd dat hij zijn respect voor je verliest.

Als iets je irriteert en het enige wat je doet is zwijgen en hem een ​​tijdje negeren en dan doen alsof er niets is gebeurd, zal hij weten dat je iets dwars zit, maar je bent niet bereid om het met hem te delen.

Deze passief-agressieve behandeling zal hem irriteren. Hij zal je als zwak beschouwen, omdat je niet de kracht hebt om hem onmiddellijk te zeggen als iets je dwarszit.

De stille behandeling is de grootste moordenaar van aantrekkingskracht en respect. Dit is iets wat je ten koste van alles moet vermijden.

PinFlight Image