Skip to Content

Mannen, Luister Goed: Dit Is Hoe Je Een Vrouw Goed Behandelt

Mannen, Luister Goed: Dit Is Hoe Je Een Vrouw Goed Behandelt

Mannen denken tegenwoordig dat vrouwen er zijn om hen op de een of andere manier te dienen. Het is ze niet geleerd hoe je een vrouw goed behandelt.

Hun ouders hebben dit nooit geleerd. Ze zagen hoe ze ruzie maakten en uit elkaar gingen, denkend dat dat de enige manier is om een ​​vrouw te behandelen en toch geliefd te zijn. Maar het is zoveel meer dan dat.

Een vrouw goed behandelen is helemaal niet moeilijk. We willen niet dat je de sterren van de hemel haalt voor ons en we willen niet dat je naar de andere kant van de wereld gaat om ons te plezieren. We willen met respect, vriendelijkheid en zorg behandeld worden. Vragen we te veel?

Geef haar af en toe een cadeau. Geloof dat ze je niet vraagt ​​om je hele salaris aan een ring te besteden, zelfs een bloem van de kant van de weg is prima. Zolang je eraan denkt iets schattigs voor haar te doen.

Denk je dat vrouwen je hoodies zonder reden meenemen? We nemen ze mee om een ​​stukje van je bij ons te hebben, omdat we je in de buurt willen hebben.

Maar onthoud dat de beste geschenken die je ons kunt geven je tijd en inspanningen zijn. We zouden je vervelen als we 24/7 samen zouden zijn, want we hebben ook onze eigen levens. Als je een vrouw goed behandelt, heb je genoeg tijd over voor jezelf.

Maar een paar uur per dag besteden om er voor ons te zijn, zou niet zo’n groot probleem moeten zijn, toch?

Mannen, Luister Goed Dit Is Hoe Je Een Vrouw Goed Behandelt

Je moet onze emoties begrijpen. Het is bekend dat vrouwen emotionele achtbanen zijn zonder einde aan de rit. We vragen je niet om alles te begrijpen, want soms begrijpen we onszelf ook niet.

We voelen alles zo diep dat het pijn begint te doen en we willen dat je begrijpt dat het gewoon is zoals het is. Het is niet erg, het hoort gewoon bij onze natuur.

Behandel haar alsof je haar nog steeds probeert te pakken te krijgen. Stel je voor dat ze niet smoorverliefd op je is en wat je zou doen om haar gelukkig te maken. Dat is hoe je een vrouw goed behandelt.

Stel je al die dingen voor die je deed om haar hart te veroveren. Je hebt haar toen veel beter behandeld dan je nu doet en je kunt het niet ontkennen.

Geef haar gewoon genoeg reden om voor altijd verslaafd te zijn, terwijl je altijd je best doet. Inspanning doodt niet, weet je?

En vergeet niet te luisteren. We weten elk probleem in ons leven helemaal zelf op te lossen. Het is gewoon dat we willen weten of je genoeg om ons geeft om te luisteren naar wat we te zeggen hebben. Zodra je luistert wordt een vrouw goed behandelt.

Ik wil weten of je het probleem probeert op te lossen of mij. Ik weet dat het slecht is om zulke spelletjes te spelen, maar vrouwen willen weten dat je er voor ze bent.

Bouw vertrouwen op en vernietig het niet. Ik dacht dat dat vanzelfsprekend zou zijn, maar ik denk nog steeds dat het cruciaal is, dus ik zeg het toch: bedrieg haar niet!

Dat is niet hoe je een vrouw goed behandelt.

Mannen, Luister Goed Dit Is Hoe Je Een Vrouw Goed Behandelt

Ze verdient veel beter dan dat. Laat haar zien dat ze je kan vertrouwen en laat haar zien dat je voor altijd van haar zult zijn.

Snelle herinnering: verberg niets voor ons. We zullen het ontdekken of we hebben het altijd al geweten. Je doet jezelf geen plezier door een geheim te bewaren. Dat is niet hoe je een vrouw goed behandelt.

Zorg voor jezelf. Hoe graag we ook willen dat je er voor ons bent, we willen nog steeds dat je voor jezelf zorgt. Zorg voor je eigen verantwoordelijkheden en weet wanneer je er genoeg van hebt. Doe alles wat nodig is om je zelfverzekerd te houden, zolang het ons geen pijn doet.

We zouden zeker geen man willen wiens leven om ons draait. Doe elke dag iets goeds voor jezelf, want je doet ons ook een plezier. Wees gewoon lief voor jezelf.

Hou van haar. Houd onvoorwaardelijk, volledig, echt, met heel je hart van haar. Want als je echt van haar houdt, zul je haar nooit respectloos behandelen en zal je haar nooit ellendig laten voelen.

Houd van haar en houd je niet in. Wat iemand om je heen ook zegt, ze is van jou en je moet haar bewijzen dat je om haar geeft. Dus hou van haar. Dat is hoe je een vrouw goed behandelt.

PinFlight Image