Skip to Content

11 Dingen Die Een Man Doet Als Hij Zijn Interesse In Je Begint Te Verliezen

11 Dingen Die Een Man Doet Als Hij Zijn Interesse In Je Begint Te Verliezen

Als een man zijn interesse in je begint te verliezen, dan is het heel stil. Je hebt gewoon het gevoel dat er iets niet klopt en dat er meer aan de hand is, dan hij laat merken.

Je hebt gewoon het gevoel dat hij niet zo aanwezig is als hij gewoonlijk is. Waardoor je je afvraagt of je iets verkeerd hebt gedaan. Maar hoewel je hem vraagt wat er aan de hand is, lijkt hij het te vermijden om die vraag te beantwoorden. Het enige wat hij doet, is je eraan herinneren dat dit niet de man is op wie je verliefd bent geworden.

Je vraagt je af of hij daadwerkelijk interesse in je verliest. En het maakt je verdrietig om deze mogelijkheid zelfs maar te overwegen. Het zou echter heel goed waar kunnen zijn. Dus, wat als je gelijk hebt?

Er zijn enkele dingen die je moet overwegen voordat je tot deze conclusie komt.

11 dingen die een man doet als hij zijn interesse in je begint te verliezen

1. Hij heeft het niet over de toekomst

11 Dingen Die Een Man Doet Als Hij Zijn Interesse In Je Begint Te Verliezen

Een man die van je houdt, zal je er altijd aan herinneren hoe speciaal je voor hem bent. Hij zal ervoor zorgen dat hij samen over jullie toekomst praat. Hij kan zelfs over dingen praten zoals kinderen, een huis voor jullie gezin, plannen voor de bruiloft en zoveel andere dingen.

Deze man zal je altijd verhalen over zijn familieleden vertellen en hoe hij niet kan wachten om je aan hen voor te stellen. Daar wordt nu echter niets over gezegd. Het lijkt erop dat hij de dingen waar hij uren over zou praten is vergeten.

Nou, dat is een teken dat hij zijn interesse in je verliest. Hij ziet je niet meer als een deel van zijn toekomst. Dus hij begint zich vreemd te gedragen wanneer je dit onderwerp ter sprake brengt.

2. Als een man zijn interesse in je verliest dan stelt hij geen vragen

Als hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zal hij ook zijn interesse in je leven verliezen. Aan het begin van je relatie zorgde hij ervoor dat hij je altijd naar je dag, je gevoelens en je gedachten over bepaalde onderwerpen vroeg. Dat doet hij echter niet meer.

Als je thuiskomt van je werk, dan is het alsof hij niet eens registreert dat je er bent. Dat is zeker een man die zichzelf niet meer met je samen ziet. Als hij zijn interesse in je hobby’s, je emoties en je relatie verliest, dan weet je dat hij ook zijn interesse in jou heeft verloren.

3. Zijn vrienden zijn zijn enige prioriteit

Als je vriend zijn interesse in jou en je relatie verliest, dan zal hij zich tot zijn vrienden wenden. Hij wil iets voelen, omdat jullie relatie ervoor zorgt dat hij zich van binnen leeg voelt.

Dit is iets wat in de meeste gevallen zeker gebeurt. Hij wil geen tijd met je doorbrengen. Dus hij pakt elk excuus aan om uit te gaan in plaats van tijd met jou door te brengen. Dit is nogal een vreselijke manier om door het leven te gaan als je een relatie hebt. Het maakt niet uit hoeveel dates je plant of hoeveel speciale dagen er voor je liggen, hij vindt altijd een manier om ze te vermijden, omdat zijn vrienden hem op de een of andere manier nodig hebben.

4. Hij is de hele tijd defensief en grof

Als hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zal hij ook extreem grof tegen je worden. Ik bedoel, heb je de laatste tijd geprobeerd met hem te praten? Alles lijkt een trigger te zijn.

Je hebt waarschijnlijk het probleem ter sprake gebracht dat je nu dwarszit. En hij houdt niet eens rekening met je standpunt, noch met zijn gedrag. Hij wordt onmiddellijk extreem defensief en probeert niet eens jullie relatie te redden.

Hij begint jou de schuld te geven. En vertelt je dat je gewoon te obsessief bent en dat je waarschijnlijk moet gaan chillen. Dit gebeurt niet als je een relatie hebt met een man die echt wil dat je in zijn leven bent.

5. Als een man zijn interesse in je verliest dan probeert hij constant met je in discussie te gaan

Zelfs als je niet eens een probleem probeert aan te kaarten, als je hem gewoon over je dag vertelt, als je iemand complimenteert, eigenlijk, als je wat dan ook doet, dan probeert hij ruzie met je te maken! Deze man lijkt dit zijn levensdoel te hebben gemaakt, omdat het maanden geleden is dat je op een normale manier met hem hebt kunnen praten.

Hij begint links, rechts en in het midden ruzie te maken! Zelfs over de dingen die hem nooit eerder dwarszaten. Plotseling lijkt alles een probleem te zijn en probeert hij zijn woede niet eens te verbergen. Hij haalt gewoon naar je uit.

Zelfs als al die dingen waar zouden zijn, en hij is altijd gemakkelijk te triggeren geweest, als hij je echt leuk vond, dan zou hij zich niet zo gedragen. Hij probeerde over alles te communiceren in plaats van zich zo te gedragen.

6. Jullie brengen geen tijd meer samen door

Natuurlijk brengt elk stel al hun tijd samen door als ze net met elkaar daten. Paren die echt verliefd op elkaar zijn, vinden het echter niet erg om elk uur dat ze wakker zijn met elkaar door te brengen.

Wanneer hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zul je een enorme verandering zien in de hoeveelheid tijd die je samen doorbrengt. Plotseling geeft de man van wie je hield en aanbad niets om je behoefte om meer tijd met hem door te brengen. Hij lijkt je gewoon te vermijden.

7. Hij is constant door je geïrriteerd

Zelfs als hij niet het type persoon is dat erg confronterend is, als hij echt zijn interesse in je verliest, dan zul je zien dat je hem in de meest subtiele dingen irriteert.

Hij kijkt niet op van zijn telefoon als hij met je praat, hij kijkt niet naar je gezicht als je hem iets vertelt, hij rolt met zijn ogen naar je en hij wordt afwijzend. Dat is wat een man die niet om zijn partner geeft echt doet.

8. Als een man zijn interesse in je verliest dan flirt hij niet meer

11 Dingen Die Een Man Doet Als Hij Zijn Interesse In Je Begint Te Verliezen

Het maakt niet uit hoelang je al samen bent, het is altijd heel speciaal als je met elkaar flirt. Je zorgt ervoor dat je elkaar complimenteert. En je houdt van de manier waarop hij naar je kijkt, naar je knipoogt en je verleidelijk aanraakt.

Al die dingen zijn echter weg. Als hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zal hij ook minder gaan flirten. Met elke dag die voorbijgaat, is het duidelijk dat hij minder om je geeft, dus hij initieert niet eens iets. Hij flirt niet met je om je te laten zien dat hij nog steeds verliefd op je is, of dat hij zich nog steeds tot je aangetrokken voelt.

En als je hem vertelt dat je dit hebt opgemerkt, dan kan hij gewoon een steek onder de gordel geven en je vertellen dat jullie samen zijn en dat het niet meer nodig is om te flirten. Hij kan er niet verder naast zitten.

9. Hij is nooit intiem met je

Laten we eerlijk zijn, fysieke intimiteit is belangrijk voor een gezonde relatie. En dit omvat niet alleen enkele stomende momenten in de slaapkamer, maar ook echte knuffels als je op de bank naar een show zit te kijken. Het omvat ook kussen en willekeurige aanrakingen.

Intimiteit is wanneer je samen gaat zitten en over diepe onderwerpen praat die je met niemand anders zou willen delen.

Als hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zullen die momenten er niet meer zijn. Het enige wat je nu hebt, zijn herinneringen aan toen intimiteit geen probleem was in je relatie.

10. Hij neemt je niet in zijn plannen op

Voordat hij interesse in jou en je relatie begon te verliezen, zou hij je altijd in al zijn plannen opnemen. Telkens als hij met zijn vrienden uitging, werd je uitgenodigd. Telkens als hij ergens heen wilde reizen, zorgde hij ervoor dat jij erbij hoorde.

Dit lijkt niet meer het geval te zijn. Het is alsof hij vrijgezel wil zijn, ook al hebben jullie heel erg een relatie. Hij vraagt je niet of je met hem mee wilt, hij neemt niet eens de moeite om je uit te nodigen. Hij maakt gewoon plannen en hij is weg. Deze man probeert je niet eens te vertellen waar hij naartoe gaat.

Dit is extreem triest en het is een teken dat er iets niet meer klopt in jullie relatie.

11. Hij reageert niet eens meer zo snel op je berichtjes zoals hij gewoonlijk zou doen

Met alle bovenstaande dingen is het moeilijk om op de details te letten. Als hij zijn interesse in je begint te verliezen, dan zal hij je ook steeds minder appen. Je zult jezelf ervan overtuigen dat het komt, omdat hij het druk heeft met zijn werk, maar hij doet nog steeds hetzelfde als voorheen, maar nu heeft hij geen tijd voor je.

Dit is heel raar, omdat iemand die om je geeft altijd tijd zou maken om te reageren, omdat het niet langer dan 5 seconden duurt om dit te doen.

Als je vriend echt zijn interesse in je verliest, dan zul je de meeste van deze tekenen in één keer zien. Dus ik hoop dat je in staat zult zijn om te handelen voordat het te laat is.