Skip to Content

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Soms komt een relatie op een punt dat mensen vergeten dat ze voor elkaar moeten vechten, omdat ze zo zeker zijn van hun gevoelens voor elkaar.

We raken er allemaal aan gewend om iemand naast ons te hebben, alsof ze een deel van ons zijn en dat we dat deel onmogelijk kunnen verliezen.

Maar een gezonde relatie vereist dat beide partijen blijven proberen en samenwerken, zodat de relatie zal slagen.

We moeten allemaal wat waardering voelen en het gevoel hebben dat we geliefd en gewenst zijn.

Je genegeerd, verwaarloosd en ongewenst voelen zijn de meest pijnlijke dingen om in een relatie te voelen, vooral als we echt om onze partner geven.

De ergste soort eenzaamheid is degene die we naast de persoon van wie we houden voelen.

Dus, wat nu? Voelde je je eenzaam in je relatie?

Heb je het gevoel dat je als vanzelfsprekend wordt beschouwd? Of je bent net de relatie begonnen en je wilt echt dat het goed komt, om hem te laten zien dat jij de ware voor hem bent?

Vraag je je af hoe je hem kunt laten beseffen dat hij je nodig heeft?

We hebben spelletjes en manieren verzameld die hem kunnen laten beseffen dat hij je nodig heeft en degene die het waard is om voor te vechten.

Manieren die hem zullen laten zien dat hij je verliest en dat het tijd is dat hij beter zijn best moet doen om je in de buurt te houden.

14 manier om het te laten zien dat hij je nodig heeft:

Laat hem zien dat je meer bent dan alleen een lichaam

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Je bent niet alleen iemand om zijn bed warm te houden of om hem te helpen genieten. Je hebt gevoelens, je hebt behoeften, net als hij. Laat hem zien dat je meer bent dan alleen een voorwerp in een huis.

In plaats van tussen de lakens te rollen, vertel je hem dat je de behoefte hebt om over je problemen en emoties te praten.

Laat hem zien dat jullie twee beste vrienden, geliefden en partners voor het leven zijn, niet alleen maatjes in bed.

Mannen hebben de neiging om bepaalde voordelen van het hebben van een geweldige vrouw naast zich te vergeten, omdat ze zo door hun snelle levensstijl worden verteerd.

Maar door ze er weer aan te herinneren dat ze die dingen hebben, zullen ze zeker een beetje vertragen. En echt van het moment genieten.

Ga met hem zitten en vraag hem om met je te praten, om naar je te luisteren. Laat hem zien dat hij je een goed gevoel geeft. En dat je zijn omhelzing nodig hebt om dat weer te voelen.

Vertel hem dat je je eenzaam en vanzelfsprekend voelt en dat dat niet is waar liefde over gaat. Laat hem zien dat hij ook met jou goede tijden kan hebben.

Pak een biertje voor hem en zet zijn favoriete film of game aan en kijk met hem mee.

Zet wat muziek op die je aan de tijd herinnert toen jullie elkaar net hadden ontmoet. En geniet er gewoon van met hem.

Laat hem zich herinneren dat jullie eerst vrienden waren en later geliefden en partners.

Herinner hem aan de vrouw op wie hij verliefd werd en de manier waarop hij je vroeger behandelde.

Als hij je voor lief blijft nemen, dan is het misschien tijd dat je het terug gaat doen.

Laat hem zien dat je hem vertrouwt

Een van de redenen waarom mannen zich terugtrekken, is een gebrek aan vertrouwen of het gevoel dat er geen vertrouwen in de relatie is.

Misschien voelt hij zich slecht om zonder jou op zakenreis te gaan, omdat hij bang is dat je boos wordt.

Misschien kan hij niet van het moment genieten, omdat hij overal schaduwen van jaloezie ziet.

Laat hem zien dat hij je vertrouwen heeft. Laat hem zien dat je hem met je lichaam, met je emoties, met je angsten vertrouwt.

Er is geen zwaardere band dan angst en hoop. Naast liefde, is het delen van je grootste emoties en gruwelen iets waar geen man zijn hoofd van af kan wenden.

Stel voor dat jullie een weekendje weggaan als hij klaar is met werken. Of zet jullie mobiele telefoons uit en geniet van elkaar en de tijd die je voor jullie twee hebt gestolen.

Breng het hele weekend samen door met koken, dansen en de liefde bedrijven.

Weet je nog die keren dat jullie uren in bed lagen te praten? Wanneer heb je dat voor het laatst gedaan?

Wanneer was de laatste keer dat jullie je voor elkaar hebben opengesteld? Gebruik het weekendje weg om je weer voor elkaar open te stellen en de band die je deelt te versterken.

Maak tijd voor elkaar – niet alleen jij voor hem

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Misschien is hij er zo aan gewend om jou in de buurt te hebben dat hij vergeten is dat hij eigenlijk moeite moet doen, zodat de dingen zo kunnen blijven.

Neem de volgende keer dat hij je belt niet op. Begin een nieuwe hobby, ontmoet nieuwe mensen.

Laat hem zien dat hij nu moet vechten om tijd met je door te brengen. Dat je geen hond bent die opneemt zodra hij je naam roept.

Je bent iemand die zich gewild moet voelen.

Zodra hij interesse toont om voor je te vechten, werk dan langzaam aan compromissen sluiten. Soms is er geen gemakkelijke manier om hem te laten zien dat hij je verliest.

Als hij voorstelt dat jullie op een date gaan en je hebt al iets gepland, annuleer dan niet vanwege hem.

Laat hem zien dat je een leven naast hem hebt. En dat je mensen in je leven hebt waar je om geeft, dat hij niet de enige is.

Stel in plaats daarvan voor dat de date naar een andere dag of een paar uur later verschuift.

Als je tijd voor hem blijft maken, maar hij doet het alleen als het hem uitkomt, dan zal hij op geen enkele manier stoppen met je voor lief te nemen.

Toon waardering om het te laten zien dat hij je nodig heeft

Net zoals jij je gewaardeerd en geliefd moet voelen, heeft hij dat ook nodig. Maar in plaats van de normale dingen waar je hem een compliment over geeft, probeer het deze keer anders te spelen.

Zeg dat je er geen twijfel over had dat hij met dat project op het werk zou slagen. Vertel hem hoe je van de manier houdt waarop hij je een veilig gevoel geeft.

Vertel hem dat je niet kunt wachten om wat tijd alleen met hem te hebben, zodat je van zijn geweldige lichaam kunt genieten.

Dat je hem nodig hebt om dichtbij je te zijn en in zijn sterke armen in slaap te vallen, omdat je je gebroken voelt.

Laat hem zien dat hij gewaardeerd wordt, dat er meer dan één reden is waarom je hebt besloten om jezelf aan hem te geven.

Hoezeer je zijn werkethiek en zijn geest bewondert. Dat hij je een goed gevoel geeft en dat je wilt dat jullie allebei gelukkig zijn.

Zeg af en toe ‘dankjewel’ tegen hem, omdat we zo gewend raken aan dingen die mensen voor ons doen dat we ze als vanzelfsprekend gaan beschouwen.

Misschien heeft hij het gevoel dat hij als vanzelfsprekend wordt beschouwd en is dat de reden dat hij zich terugtrekt?

Laat hem gewoon zien dat je zijn inspanningen ziet en dat je ze waardeert.

Ga zonder hem uit

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Vroeger gingen jullie altijd samen uit, maar de laatste tijd breng je alle avonden thuis door met Netflix kijken en soms (zelden, eigenlijk) vrijen.

Als je meer wilt, als je niet tevreden bent met dat soort levensstijl, maar je bent niet klaar om dat openlijk aan hem toe te geven, laat het hem dat dan zien.

Ga zonder hem uit. Wilde jij die film heel graag zien, maar heeft hij er geen zin in?

Ga alleen, ga met je vriendinnen, neem geen genoegen met thuisblijven bij hem.

Heb je zin om te gaan clubben, maar hij niet? Doe je ding meid, je was al aan het clubben lang voordat je hem ontmoette.

Laat hem gewoon zien dat je hem niet nodig hebt om je overal te vergezellen; toon hem je onafhankelijkheid.

Geniet met volle teugen van je leven en onthoud dat je hem niet nodig hebt om dat te doen.

Ja, het is geweldig als hij je vergezelt, als hij naast je staat als je gelukkig bent, maar als hij je uitnodigingen negeert, laat hem dan naar jou toe komen.

Als hij niet geïnteresseerd is om het huis met jou te verlaten, maar hij vindt het prima om dat alleen met vrienden te doen, laat hem dan zien dat jij dat ook kunt doen.

Als hij nog steeds niet reageert, dan kan dat een teken zijn dat er iets aan de hand is. Hij staat onder druk of is depressief, maar hij weet niet hoe hij zich daarover moet openstellen. Of hij heeft iemand anders.

Het belangrijkste is dat je weet dat je het verdient om gelukkig te zijn. Zelfs als dat betekent dat je zonder hem moet zijn.

Laat je zelfvertrouwen zien om hem te laten zien dat hij je nodig heeft

Vertrouwen is niet iets dat we van nature krijgen. En het is meestal gemakkelijker om het te verliezen dan om het te winnen. Maar als je het hebt, als je er hard aan werkt om het te houden, laat het dan zien!

Je houdt ervan hoe je lichaam er in die strakke jurk uitziet, maar je bent bang dat hij misschien jaloers is? Draag het, en als hij aan je twijfelt, als hij je niet vertrouwt, dan heb je een heel ander probleem.

Maar als hij zeker van je liefde is, wat kan er dan misgaan als je hem eraan herinnert dat hij een geweldige vrouw naast zich heeft en dat hij je nodig heeft?

Wat kan er misgaan als je hem laat zien dat je nog steeds die sterke en onafhankelijke vrouw bent waar hij verliefd op werd?

Je hebt de mogelijkheid om verder te gaan op het werk, maar je maakt je zorgen of hij zich bedreigd zal voelen door je salaris en succes? Schat, als je de uitdaging die voor je ligt aankan, dan kun je hem ook aan.

Geloof in jezelf, vertrouw op je gevoel. Als het juist aanvoelt, doe het dan. Hij zal ook in jou leren geloven en misschien zal het hem leren om in zichzelf te geloven.

Hij zal de manier zien waarop je jezelf ziet. En hij zal leren om op een heel ander niveau verliefd op je te worden.

Als hij toch besluit dat dat te veel voor hem is en hij zich bedreigd voelt, heb je dat soort negativiteit dan echt in je leven nodig?

Laat hem soms voor zichzelf zorgen

Ren niet naar hem toe om hem te helpen als hij ziek is of als hij problemen op het werk heeft. Als hij heeft gezegd dat hij het aankan, maar dat hij het alleen met je wilde delen, laat hem dat dan doen. Je bent niet zijn moeder om de hele tijd bij hem in de buurt te zijn.

Laat hem af en toe zijn overhemden strijken of vertel hem dat je wilt dat hij voor je kookt, omdat hij er zo goed in is. Kleine prestaties kunnen een lange weg gaan.

Het is belangrijk om hem eraan te herinneren dat je geen vaatwasser, schoonmaakster en kok bent die alleen gemaakt is om hem te bedienen.

We hebben de neiging om over de top te gaan om mensen om ons heen te plezieren en om onze mannen gelukkig te maken.

Maar gaandeweg vergeten we dat het belangrijk is dat wij ook gelukkig zijn.

Dat ons geluk net zo belangrijk is als dat van iemand anders. Dus waarom zou je hem soms niet voor zichzelf laten zorgen? Om voor jou te zorgen?

Het is belangrijk dat je hem laat zien dat je hem daarmee vertrouwt. Zonder schuld te schuiven en woede, omdat mannen de neiging hebben gevoelig te zijn om ‘onverantwoordelijk‘ genoemd te worden.

Als je hem wilt laten zien dat je onafhankelijk bent, waarom geef je hem dan niet dezelfde kans?

Zorg dat de mensen om hem heen van je houden

Jij en zijn moeder kunnen het prima met elkaar vinden en zijn vader denkt dat je een geschenk uit de hemel bent? Geweldig, de helft van het werk is al gedaan.

Plan een weekendbezoek aan zijn ouders om hem eraan te herinneren dat ze van je houden. En dat ze denken dat jullie er samen geweldig uitzien.

Zijn vrienden denken dat je de beste vrouw bent die er is en dat hij serieus geluk heeft dat hij je heeft? Zorg ervoor dat hij zich dat herinnert.

Vertel ze dat ze de wedstrijd bij jou thuis kunnen bekijken. En haal snacks voor ze, maar blijf niet te lang. Plan voor jezelf een meidenavond en geniet er ook van.

Laat ze allemaal zien dat je een leven buiten de relatie hebt – dat is iets wat alle mannen bewonderen: vrouwen die niet behoeftig en aanhankelijk zijn.

Als je al de liefde van zijn mensen hebt, maar hij trekt zich terug, dan kan er iets ernstigs aan de hand zijn.

Want serieus, hij moet een speciaal soort idioot zijn om zelf niet te zien hoe geweldig je bent.

Als hij op geen van de tactieken die je hebt gebruikt heeft gereageerd, dan is het tijd om te gaan zitten en het probleem aan te pakken.

Geen van jullie is gelukkig en jullie moeten er samen iets aan doen.

Prioriteer jezelf en laat hem begrijpen waarom dat nodig is

Jezelf verwaarlozen, alleen om hem tevreden en gelukkig te houden, is niet de manier om een relatie te onderhouden.

Hij is zo gewend om je in de buurt te hebben, zo gewend dat je voor hem zorgt, dat hij niet voor zichzelf of jullie relatie hoeft te zorgen, omdat hij nog steeds gelooft dat jij het zult doen.

Laat hem zien dat je dat niet doet, zet jezelf op de eerste plaats. In plaats van voor het derde weekend op rij naar zijn ouders te gaan, ga ergens heen waar je altijd al naartoe wilde, alleen of met vriendinnen.

Respecteer zijn wensen niet meer als hij de jouwe niet respecteert. Als hij je laat zien dat hij gekwetst is, voeg dan niet nog meer spanning toe.

Probeer hem rustig te laten begrijpen dat je dat weekendje weg echt nodig hebt, dat je echt wat tijd voor jezelf moet hebben en dat je je echt gewild moet voelen. En op dit moment voel je je niet zo.

Geef hem wat ruimte om hem te laten zien dat hij je nodig heeft

Er zijn bepaalde dingen die mannen graag alleen of met hun vrienden doen, zoals wedstrijden kijken, naar de bar gaan of gaan vissen (ook bekend als bier drinken en over hun waardeloze leven praten).

Dit betekent niet dat hij niet van je houdt of dat hij je gezelschap niet waardeert. Het is net als winkelen of kuuroorddagen voor ons.

Dat is zijn tijd en hij wil ervan genieten zonder zich zorgen te maken of je je verveelt of dat zijn vrienden iets zeggen dat je pijn zou doen of van streek zou maken.

Hoeveel je ook van hem houdt en tijd met hem wilt doorbrengen, het is belangrijk dat je hem de ruimte geeft om te ademen.

Elke minuut van jullie tijd samen doorbrengen zal er alleen maar toe leiden dat jullie het allebei zat worden. En onnodige ruzies hebben, omdat geen van jullie de tijd heeft gehad om wat stoom af te blazen.

En geloof me, dat is net zo belangrijk voor jou als voor hem, wat ons naar het volgende punt leidt.

Geniet van het leven buiten de relatie

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Het is belangrijk voor hem om te zien dat je niet van hem afhankelijk bent, dat je het in je eentje prima redt.

Het zal hem nieuwsgierig maken naar jouw tijd, het leven dat je buiten de relatie leidt.

Begin een nieuwe hobby en maak nieuwe vrienden die niet verbonden zijn met je leven en die je partner niet kennen.

Het zal een geweldige kans voor je zijn om een manier te vinden om meer van jezelf te genieten. Om over dingen te praten buiten degene die je altijd met hem en je vriendinnen bespreekt.

Je zult iets nieuws vinden om van te genieten. En het kan de passie wakker maken en het vuur in je aanwakkeren.

Geen smoesjes meer

Door elke keer dat hij het verpest en elke keer dat hij je pijn doet excuses voor hem te maken, zal hij alleen maar geloven dat hij je als vanzelfsprekend kan beschouwen.

Stop met het tolereren van zijn waardeloze gedrag als dat er is, want het zal niet beter worden als je doet alsof het er niet is.

Laat hem zien dat jij ook gevoelens hebt en dat hij beter zijn best voor je zal moeten doen.

Als je boos bent dat hij je niet in het huis of met de kinderen helpt, vertel het hem dan.

Als je boos bent dat hij je inspanningen als vanzelfsprekend beschouwt, vertel het hem dan. Hij zal zelf pas door hebben als het te laat is dat hij je nodig heeft.

We willen allemaal onze mannen gelukkig maken en we vergeven vanwege de liefde vaak te veel dingen.

Maar onthoud dat het goed is om ook van jezelf te houden. Dat het oké is om weg te gaan als het te veel wordt.

Dat het meer dan oké is om het respect te eisen dat je verdient. Het zorgt ervoor dat hij het aan je geeft en je veel meer waardeert. Waardoor hij meer bij je in de buurt wil zijn, of hij zal breken en vertrekken.

Hoe dan ook, is het een gelukkig einde. Je krijgt de man die je verdient of je ontdoet je van degene die je niet verdient.

Toon initiatief in de slaapkamer om hem te laten zien dat hij je nodig heeft

De liefde bedrijven is belangrijk. Niet zo belangrijk als de rest van de dingen op de lijst, maar dat is het nog steeds.

Wees verleidelijk en maak hem gek, plaag hem en laat hem terugkomen voor meer.

Als je het nu al maanden op dezelfde manier doet, doe dan eens iets anders. Ga bovenop zitten en laat hem zien wie de baas is. Laat hem op het randje komen en stap weg totdat hij je smeekt om terug te komen.

Of hem de daad zelf volledig ontzeggen, maar hem berichtjes sturen die zo vies zijn dat hij zijn verstand zal verliezen. Verleid hem en speel met hem totdat hij het niet meer aankan.

Laat hem zien wat hij echt mist en dat hij je nodig heeft. En geloof me, hij zal zeker wat moeite doen om je tevreden te houden.

Speel verschillende spelletjes met hem, zoals het achterlaten van kleding bij de deuropening naar de slaapkamer, zodat hij weet wat hem te wachten staat zodra hij de kamer binnenkomt.

Of laat een briefje voor hem achter dat je je ergens naakt verstopt. En dat hij met je mag doen wat hij wil, als hij je eenmaal heeft gevonden.

Stuur hem foto’s van lingerie en vraag hem naar zijn mening over welke je moet dragen als hij thuiskomt. En als hij dat eenmaal doet – draag er dan niets van.

Plaag hem in het openbaar, flirt met hem met berichtjes tijdens zakelijke diners of familiebijeenkomsten.

Laat hem zien dat je hem op dat moment wilt en daag hem uit om je te nemen.

Laat hem niet altijd dingen op zijn manier doen

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft

Dit is niet meer de 16e eeuw. We hebben hard gevochten om de dingen te bereiken die we vandaag hebben en we vechten nog steeds als een gek.

De tijd dat het woord van een man de ultieme wet in een relatie was, is al lang voorbij.

Laat hem zien dat je daar niets van wilt weten. Hij wil dat je met hem naar de wedstrijd gaat, maar je hebt er geen zin in?

Als hij begint te eisen dat je gaat en probeert je onder druk te zetten om toe te geven, stop het dan onmiddellijk.

Je hebt je eigen wil en je eigen behoeften. Vertel hem waar je hem wilt hebben.

Als je wilt dat hij met de kinderen helpt, vertel het hem dan. Als je hem onder je in bed wilt hebben, duw hem dan. Hij is niet zo speciaal om altijd de dingen op zijn manier te doen.

14 Manieren Om Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Je Nodig Heeft