Skip to Content

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

Heb je ooit gedacht dat je vriendje overduidelijk dom was? Ik heb een aantal vrouwen gevraagd om mij het moment in hun relaties te beschrijven toen ze zich dit realiseerden. Eerlijk gezegd hebben we er met z’n allen om gelachen, maar ik wed dat het niet zo grappig was toen ze het voor het eerst hoorden.

Het is moeilijk toe te geven dat iemand van wie je houdt en die je slim vond, zoiets doms kan zeggen. Ik herinner me een keer dat mijn vriend iets aan het schrijven was en hij niet zeker was over de spelling, en hij vroeg me om het te controleren.

Terwijl ik de zin aan het lezen was, zei hij: “Het ziet er goed uit, maar ik weet het niet zeker. Ik bedoel, er staat geen rode lijn onder die aangeeft dat het niet klopt.” In een andere situatie zou dat niet ver van de waarheid zijn, maar ik had een stuk papier vast waarop hij had geschreven…

Hoe dan ook, ik hoop dat je op zijn minst zult lachen bij het lezen van een aantal van deze situaties en misschien herinner je je het moment toen je je realiseerde dat jouw vriendje overduidelijk dom was.

11 opmerkingen die overduidelijk dom waren

1. “Moet je lakens wassen?”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“We waren samen op een kampeertocht en ik zei dat ik niet kon wachten om terug naar huis te gaan en onder net gewassen lakens te liggen. Ik hou van de natuur en van kamperen, maar muggen maken me gek!

Ik begon uit te leggen hoe perfect het is als je een douche neemt, je schoon bent en al het andere schoon is en het gewoon perfect ruikt. Na een paar keer te hebben geknikt, vroeg hij me uit het niets: “Moet je lakens wassen?”

Wat had ik daarop moeten antwoorden?”

Emily, 23

2. “Hoe heeft ze de plek kunnen veranderen waar haar haar vandaan groeit?”

“Het moment dat ik me realiseerde dat mijn vriend overduidelijk dom was, was toen we naar een film keken en een van de belangrijkste actrices haar kapsel veranderde.

Plotseling zei hij: “Ik begrijp het dat actrices hun kapsel moeten veranderen. Verschillende scènes vereisen verschillende kapsels. Maar hoe heeft ze de plek kunnen veranderen waar haar haar vandaan groeit?”.

Hij had het over haar scheiding. Ze veranderde het van het midden naar de zijkant…”

Tess, 30

3. “Ik wist niet dat ik de plastic verpakking moest verwijderen.”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“Ik bezocht mijn vriend toen hij verhuisde voor de universiteit en toen ik in zijn nieuwe appartement binnenkwam, rook het extreem vies. Een grapje makend, vroeg ik of hij een plastic bakje op het fornuis had laten staan. Hij zei dat hij een bevroren pizza aan het opwarmen was voor de lunch. Toen hij zag hoe verward ik was voegde hij deze zin toe…

“Ik wist niet dat ik de plastic verpakking moest verwijderen.”

Gast, wat zeg je nou?”

Zoe, 21

4. “Ik ben een vleeseter.”

“Ik wilde hem mee naar huis nemen voor de feestdagen, omdat we al een tijdje een relatie hadden en we hadden het erover om ons te verloven. Om het allemaal minder ongemakkelijk te maken, had ik een videogesprek met mam en pap geregeld toen mijn vriend bij mij thuis was.

Het ging allemaal goed totdat mijn moeder vroeg wat hij liever eet, omdat ze weet dat ik geen fan ben van rood vlees, dus misschien dat ik iemand had gevonden die hetzelfde is en ze wilde dat het allemaal soepel zou verlopen. Hij zei: “Oh, u hoeft zich geen zorgen te maken mevrouw. Ik ben een vleeseter, omdat ik alles eet.”

Over ongemakkelijk gesproken…

Julia, 24

5. “Ik ben vergeten mijn plant water te geven!”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“Na een avondje uit gingen we naar zijn huis om een drankje te drinken. Na een tijdje sprong hij van de bank en zei: “Ik ben vergeten mijn plant water te geven!” Ik was een beetje in de war, omdat ik niet wist of het een van zijn grappen was, of dat hij echt voor een ander levend ding zorgt (wat ik erg aantrekkelijk vind).

Hij pakte de beker, vulde hem met water en ging naar het raam. Hij was een kunststof plant water aan het geven… Je hebt het goed geraden; ik heb hem nooit meer gezien.”

Maria, 26

6. “Er zitten meer dan 10 jaar in een decennium.”

“Mijn vriend en ik hadden echt ruzie over hoeveel jaar er in een decennium zitten. Ik bleef zeggen dat decennium een set van tien betekent en hoe Deka in het Grieks tien betekent. Hoewel ik zeker was van wat ik zei, zei hij dat ik degene was die in de war was.

“Schat, er zitten meer dan 10 jaar in een decennium. Twaalf of zo.”

Ik wilde een woordenboek in zijn gezicht gooien, zodat hij eindelijk zijn eigen taal eens kan leren.”

Melina, 33

7. “Het verleden was zwart-wit!”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“Oké, dus mijn vriend is een Amerikaan en ik zou hem op de een of andere manier kunnen vergeven dat hij Nederland niet op de kaart aan kon wijzen. Weet je, ze hebben vijftig staten om te leren, en Europa heeft er in totaal niet zoveel, voor zover ik weet.

Maar toen hij tegen me schreeuwde: “Het verleden was zwart-wit!” terwijl we dat onderwerp bespraken, wist ik één ding zeker: het Amerikaanse onderwijssysteem had volledig gefaald. Punt.”

Emma, 28

8. “Fahrenheit en Celsius zijn hetzelfde.”

“Ik ging uit met een man die dacht dat Fahrenheit en Celsius hetzelfde waren. Hij beweerde dat als iemand de temperatuur in Celsius uitdrukt het betekent dat het koud is en dat Fahrenheit heet zou moeten zijn. Zoiets doms heb ik nog nooit gehoord. Mag ik overduidelijk dom zeggen?”

Monica, 34

9. “Ik wou dat ik in 2030 geboren was, zodat ik in de jaren 3000 kon leven.”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“Dat is een makkelijke. Een van mijn exen zei meerdere keren dat hij wenste dat hij in 2030 was geboren, zodat hij het jaar 3000 mee kon maken.

De eerste keer dacht ik dat hij gewoon iets verkeerd uitsprak dus ik besteedde er geen aandacht aan. De tweede keer dat hij dit herhaalde, dacht ik alleen dat zijn wiskunde vaardigheden verschrikkelijk waren.

En bij de derde keer… Weet je, ik vraag me af hoe hij die 970 jaar zou leven, omdat ik vergeten ben om het hem te vragen voordat ik vertrok.”

Sandra, 31

10. “Waarom vieren jullie 14 juli? Het zou de 4e moeten zijn, toch?”

“Ik ben Frans en ik heb hier mijn Amerikaanse vriend ontmoet. We gingen naar mijn geboorteplaats voor Bastille dag, zodat hij kan zien hoe we de Nationale Franse feestdag vieren. Hij vroeg me, en ik citeer: “Waarom vieren jullie 14 juli? Het zou de 4e moeten zijn, toch?”

Hij liet me sprakeloos achter nadat hij me had uitgelegd dat hij dacht dat de hele wereld dezelfde feestdagen viert. Het spijt me schat, maar niet iedereens Onafhankelijkheidsdag is op dezelfde datum.”

Eléa, 27

11. “Hoe lang gaan je krullen mee?”

11 Vrouwen Beschrijven Het Moment Waarop Ze Zich Realiseerden Dat Hun Vriend Overduidelijk Dom Was

“Mijn toenmalige vriend kwam iets eerder aan om me op te halen voor een date en ik was mijn haar aan het krullen. Blijkbaar was het de eerste keer dat hij een meisje haar haren zag krullen, omdat wat hij me vervolgens vroeg me vol ontzag achterliet. Hij zei: “Hoe lang zal dat meegaan? Een paar maanden of totdat het uitgroeit en je het eraf knipt?”

Ik was geen permanent aan het zetten. Ik heb gewoon een krultang gebruikt!”

Alex, 29

Dus, wat zeg je ervan? Zou je zeggen dat je vriendje overduidelijk dom is nadat hij zoiets heeft verklaard? Ik zou hem waarschijnlijk alleen maar irriteren. Maar sommige dingen moeten over het hoofd gezien worden, niemand is perfect. In ieder geval niet voortdurend. Geef je man een knuffel en een kus en lach het weg.

PinFlight Image