Skip to Content

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

We hebben ons allemaal weleens afgevraagd hoe mannen zich na een breuk voelen. Het is makkelijk om te zien wat ze doen, maar het is niet zo makkelijk om erachter te komen hoe ze zich voelen. Vooral als ze gewoon de juiste vrouw hebben laten gaan. Daarom heb ik wat antwoorden uit de eerste hand voor je voorbereid.

6 mannen zullen over het kwellende moment vertellen dat ze beseften dat ze net de beste vrouw die er is verloren hebben. Sommigen zullen zeggen wat we altijd hebben verwacht, maar sommigen zullen ons sprakeloos laten zijn. Ben je klaar om hun perspectieven te horen? Dat geloof ik graag.

6 mannen die de juiste vrouw hebben laten gaan

1. “Het besef kwam nadat ik iemand anders had ontmoet”

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

“Eerst voelde ik me geweldig. Ik wist zeker dat het een goede beslissing was. Voor het eerst in tijden voelde ik me zo vrij. Ik ging elke avond met mijn vrienden uit. Ze zeiden dat ze blij waren dat ik terug was, omdat ik ze niet zo vaak zag toen ik aan het daten was. Ze was altijd bang dat ik een nieuw meisje zou ontmoeten.

Ik heb meisjes ontmoet, maar alleen nadat we uit elkaar waren. Ik had zoveel plezier. Het gevoel van vrijheid was precies wat ik nodig had. Ik heb dagen gewerkt en ben nachten op stap geweest. Ik heb wat meisjes gehad, maar toen viel er één me echt op. Het duurde niet lang voordat we begonnen te daten. Ze was een feestbeest, dus we hadden veel plezier samen.

Maar ik kreeg een promotie, dus ik had niet zoveel tijd als eerst om naar de club te gaan. Dus bleven we de meeste nachten thuis. Toen begon ik haar echt te leren kennen en realiseerde ik me dat ik nergens met haar over kon praten. We hebben geprobeerd om een aantal gemeenschappelijke onderwerpen te vinden, maar het was een onmogelijke missie.

Toen drong het tot me door. Ik had de vrouw laten gaan met wie ik dagen door kon doorbrengen, en ik wist dat zij de juiste was. Ik heb niet geprobeerd contact met haar op te nemen, omdat ze iemand verdient die zich deze dingen niet realiseert als het te laat is. Maar ik zal altijd spijt hebben van mijn beslissing.”

Daniel, 27

2. “Ik wist het toen ik haar met een andere man zag”

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

“Het gebeurde een paar maanden nadat we uit elkaar waren gegaan toen ik haar met haar nieuwe vriend zag. Ik dacht dat ik goed met dingen omging, maar toen ik haar zo gelukkig zag, realiseerde ik me dat ze er nooit zo uit had gezien toen wij samen waren.

Toen wist ik dat het mijn schuld was dat we uit elkaar waren gegaan. Ik heb haar niet gelukkig gemaakt. Ik was degene die de juiste vrouw losliet, de vrouw die echt van me hield.”

Lucas, 24

3. “Het drong pas tot me door nadat ik met iemand anders was getrouwd”

“Helaas gebeurde het nadat ik met een andere vrouw was getrouwd. Ik was er zo zeker van dat zij de ware voor me was, maar zoveel dingen deden me aan mijn eerste liefde denken, dat ik me uiteindelijk realiseerde dat ik nooit over haar heen was gekomen.

De grootste hint was toen we onze huwelijksreis aan het plannen waren en mijn toenmalige verloofde voorstelde om naar Cuba te gaan, maar ik weigerde dat, omdat mijn ex en ik van plan waren om daar samen heen te gaan.

Ik herinner me alle dromen en plannen die we samen hadden, en dan kijk ik naar mijn huwelijk en realiseer me dat we nooit zo’n band hebben gehad.”

Anoniem, 39

4. “Ik kwam erachter dat ik mijn prioriteiten verkeerd had”

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

“Ik dacht dat vrienden het belangrijkste ooit waren! Dus deelden ze altijd de eerste plaats met mijn ex-vriendin. Het maakte haar zo verdrietig, en ze probeerde altijd uit te leggen dat het niet zo hoort te zijn. Maar ik heb nooit geprobeerd om haar te begrijpen. Ik was er zo zeker van dat ik gelijk had.

Uiteindelijk leidde het ertoe dat we uit elkaar gingen. Mijn vrienden waren dolblij, ik was ook blij dat ik nog meer tijd met hen door kon brengen. Maar toen kregen ze een relatie. Eén voor één, totdat ik de laatste man was die overbleef.

Ze maakten van hun meisjes allemaal hun prioriteiten, maar ze hadden nog genoeg tijd om af en toe met mij om te gaan. Ze waren allemaal gelukkiger dan ooit tevoren, en ik realiseerde me dat ik hetzelfde had kunnen hebben. Maar ik was dom – ik had de juiste vrouw laten gaan.”

Thomas, 23

5. “Ik wist het toen ik zag dat andere mensen niet de empathie hadden die zij had”

“Ik vond haar altijd te emotioneel naar mijn zin. Ze huilde altijd bij de zielige filmscènes, voelde zich verdrietig voor andere mensen die door moeilijke tijden gingen, en ze raakte gemakkelijk gekwetst. Ik vond het zo vervelend dat ik uiteindelijk besloot om het uit te maken met haar.

Nadat we uit elkaar gingen, bracht ik meer tijd buiten door dan binnen. Dus kreeg ik de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Ik luisterde naar hun verhalen, meningen, ideeën en plannen voor de toekomst. Ik heb ze goed leren kennen. En het viel me op dat de meesten van hen geen empathie hebben.

Toen herinnerde ik me mijn ex en realiseerde ik me dat ze zo’n uniek mens was. Iemand die zoveel om iedereen gaf en zo hard probeerde om de dag van iedereen een beetje vrolijker te maken. Het is tegenwoordig zo zeldzaam, als de meesten van ons zo egocentrisch zijn.

Ik hoop dat ik haar niet gedwongen heb om te veranderen, omdat ik haar heb verlaten. Het is iets dat me altijd zal storen. Dat, en het feit dat ik mijn eigen leven heb verpest toen ik de juiste vrouw losliet.”

Tyler, 29

6. “Na het met veel meisjes gedate te hebben, realiseerde ik me dat niemand met haar te vergelijken is”

6 Mannen Over Het Kwellende Moment Dat Ze Zich Realiseerden Dat Ze De Juiste Vrouw Hadden Laten Gaan

“We zijn uit elkaar en ik was er zo zeker van dat ik snel een nieuw meisje zou vinden. En ik had gelijk, een paar weken na onze breuk, ging ik met een van mijn collega’s uit. Eerst was het geweldig, maar na een paar maanden hadden we zoveel relatieproblemen, dat ze zei dat de enige manier om ze op te lossen was om onze eigen weg te gaan.

Dat deden we dan ook. Maar in mijn achterhoofd herinnerde ik me dat mijn eerste liefde zo hard had geprobeerd om ons bij elkaar te houden. En dat ze altijd een nieuwe manier had gevonden om het probleem op te lossen dat onze relatie bedreigde.

Toen ging ik met een nieuw meisje uit. Ik viel hard voor haar. Ze was mooi, sterk, onafhankelijk, hardwerkend. Ze motiveerde me altijd om aan mezelf te werken en ze hielp me mijn doelen te bereiken. Maar ik was altijd een van haar vele verplichtingen.

Het voelde nooit alsof ze echt van me hield. Het was gewoon dat ze het idee leuk vond om een succesvolle man naast haar te hebben, omdat ze ook een geweldige carrière had. Ik kon er niet tegen om zo te leven, dus verliet ik haar.

Nogmaals, ik herinnerde me mijn eerste liefde en hoe we elkaars successen hadden gevierd. We hebben op het werk altijd hard geprobeerd te werken, maar we hebben het thuis nog harder geprobeerd. Ik weet niet eens meer waarom we uit elkaar zijn, maar ik weet dat ik de juiste vrouw heb laten gaan.

Er gingen jaren voorbij, en ik ging met meer meisjes uit, maar ik heb er nooit een zoals zij gevonden. Ik heb gehoord de dat ze getrouwd is en drie kinderen heeft, en ik ben echt blij dat ze gelukkig is. Maar ik denk niet dat ik dat ooit zal meemaken.”

Ryan, 43