Skip to Content

Zo Date Je Met Iemand Die Veel Partners Heeft Gehad

Zo Date Je Met Iemand Die Veel Partners Heeft Gehad

Hoe date je met iemand die veel partners heeft gehad? Hoeveel is aanvaardbaar? Is dit aantal evenredig met de leeftijd van de persoon met wie je uitgaat? Bijna al deze vragen, vragen om jouw persoonlijke antwoord, want wat ik acceptabel vind, is misschien niet iets dat jij kunt tolereren.

Ik heb hier de laatste tijd veel over nagedacht. Er is altijd een stigma rond het hele concept van het hebben van exen en verschillende dingen met hen te hebben ervaren. Wat vind jij van dit onderwerp? Doet HET aantal er echt toe?

Klopt het dat als hij veel partners heeft gehad, hij meer ervaring heeft? Waarschijnlijk, maar het is aan jou of je het wel of niet accepteert. Als je het mij vraagt, zou ik je zeggen hem een kans te geven, omdat hij uiteindelijk voor jou heeft gekozen.

Het zal niet gemakkelijk zijn, vooral in het begin, maar na verloop van tijd kun je eraan wennen. Wees er open over met je vriend en vraag waar je nieuwsgierig naar bent. Het is heel normaal dat je bepaalde dingen wilt weten.

Ga echter niet te ver, omdat onwetendheid soms gelukzaligheid is. Als je te veel details weet, dan kun je jezelf met alle meisjes gaan vergelijken met wie hij eerder iets heeft gehad en dat is niet goed. Ieder van jullie is op zijn eigen manier uniek en het is nogal onmogelijk om die vergelijking te maken.

Zo dat je met iemand die veel partners heeft gehad

Dus, hoe date je met iemand die veel partners heeft gehad? Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen, maar als je je niet op je gemak voelt in een relatie met iemand die in het verleden behoorlijk actief is geweest, zet jezelf dan niet onder druk. Ga niet moeilijk doen en ga verder.

1. Accepteer zijn verleden

Zo Date Je Met Iemand Die Veel Partners Heeft Gehad

Makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Maar bekijk het op deze manier, het is al gebeurd. Er is niets wat je er nu aan kunt doen en er is geen enkele manier dat je het kan veranderen. Het bleek nou eenmaal zo te zijn en zelfs als je het niet wilt accepteren, diep van binnen weet je dat er geen magische gum is die dit kan oplossen.

Dus, waarom zou je hem verantwoordelijk houden voor iets wat hij lang geleden heeft gedaan toen je helemaal niet in beeld was? Al de dingen die eerder gebeurd zijn en al die mislukte relaties hebben hem gemaakt tot wie hij nu is. Hij is dankzij zijn ervaring de persoon geworden waar je verliefd op werd.

Het is aan jou om zijn verleden te accepteren of gewoon verder te gaan. Want als je je partner niet respecteert voor wie hij nu is, dan heb je niets bij hem te zoeken.

2. Vertrouw hem

Alles wat er is gebeurd, is nu allang voorbij. Als je vriend in zijn verleden meerdere partners heeft gehad, dan betekent dat niet automatisch dat hij je gaat bedriegen. De meeste van die mensen zijn loyaler dan degenen die nog nooit iemand hebben gehad.

Ze hebben veel meegemaakt en weten nu wat ze in een relatie willen en welke partner het beste bij hen past. Dus, vertrouw op je geliefde, hij is daar vanwege jou en hij zal niet zomaar weggaan. Tenzij je hem met je veroordelende gedrag wegduwt.

Erken dat hij je alles vertelt wat je moet weten. Dit betekent dat hij je vertrouwt en zijn leven met je wil delen. Anders zou hij je behoeften negeren en niet openlijk over zijn verleden met je praten. Hij vertelt alles omdat hij zijn toekomst met jou ziet en zich volledig wil openstellen.

3. Wees zelfverzekerd

Zo Date Je Met Iemand Die Veel Partners Heeft Gehad

Hij heeft jou gekozen. Er is geen ‘als’, en/of ‘maar’, hij wil jou. Accepteer dat en straal met vertrouwen. Je weet wat mensen zeggen, dat er niets aantrekkelijker is dan een zelfverzekerde vrouw? Laat hem zien dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Ga naast hem staan en houd zijn hand vast als je door de stad wandelt. Kijk niet weg en noem hem met trots je vriend. Heb vertrouwen in wie je bent. En wees zeker in jullie relatie. Geloof dat de dingen op de best mogelijke manier zullen gaan en geniet van elke seconde die je met hem doorbrengt.

Ken je waarde en vergelijk jezelf niet met zijn vroegere geliefden. Wees iemand die je zou willen ontmoeten als het verhaal het andersom was geweest. Veroordeel hem niet voor zijn verleden, maar accepteer hem met alles wat er in hem zit. Hou volledig van hem en zorg dat hij zich onvoorwaardelijk geliefd voelt.

4. Erken je jaloezie en wees er open over

Wie zegt dat je het recht niet hebt om jaloers te zijn, sla ze met iets. Grapje, niet doen. Maar bekritiseer jezelf niet. Oké, dit is jouw probleem, maar laat jaloezie je niet overheersen. Deal met je retroactieve jaloezie, bezit het en wees er open over met je partner.

Het is normaal dat je bezorgd bent en dat je jezelf soms met iedereen vergelijkt met wie hij samen is geweest. Geloof me, er is iets extreem aantrekkelijk voor mannen als je ze vertelt dat je een beetje jaloers bent. Dit zal hem het gevoel geven dat hij gewenst is en op een vreemde manier, zal hij het waarderen.

Als je bekent dat je een beetje jaloers bent, dan laat je hem zien hoeveel je om hem geeft en je bewijst je liefde. Alsjeblieft, hou het binnen de grenzen van normaal. Doe niets dat hem wegduwt. En ga niet achter die vrouwen aan, ze zijn het niet waard.

5. Welke concurrentie?

Zo Date Je Met Iemand Die Veel Partners Heeft Gehad

Laten we eerlijk zijn, het is zijn taak om je speciaal te laten voelen. Vergelijk jezelf niet met zijn vroegere geliefden en probeer niet aan een aantal denkbeeldige verwachtingen te voldoen. Het is niet aan jou om hem zich begeerd te laten voelen, of om hem te achterna te zitten. Speel het spel goed en verleid hem elke dag.

Jij bent zijn prijs en hij moet je zo behandelen. Het hebben van meerdere partners betekent niet dat hij het recht heeft om je slecht te behandelen, of om je met zijn vorige geliefden te vergelijken. Dus, houd het in gedachten – je hebt geen concurrentie en hij moet ervoor zorgen dat je dat ook zo voelt.

Als hij dat niet doet en als je je voortdurend onzeker voelt over het feit dat je een relatie met hem hebt, dan is dit gewoon niet jouw plek om te zijn. Hoe goed hij ook is, als hij je zijn liefde niet toont, dan heb je wel wat slimmers te doen, schat.

Uiteindelijk…

Laat hem volledig zichzelf zijn, en accepteer hem zoals hij is. Omarm al zijn gebreken en houd ze dicht bij je. Laat hem zien dat je onvoorwaardelijk van hem houdt, zelfs van die delen waar hij niet zo trots op is. Zorg ervoor dat hij weet dat je hem elke ochtend kiest.

Ik weet dat er altijd wat vragen zullen zijn, maar bespreek ze. Neem geen dingen aan en wees direct met je partner. Praten is in elke relatie de sleutel – inclusief in deze! Je moet er klaar voor zijn om duidelijk te maken wat je dwarszit en wat je voorkeuren zijn.

Oh, en bekijk het van een positieve kant – meer partners betekent meer ervaring, maar het betekent zeker niet dat hij een rokkenjager is. Het betekent ook dat je nieuwe vriend iemand is die snel je behoeften en wensen herkent en zal vervullen. Stop met oordelen en heb plezier!

PinFlight Image