Skip to Content

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Er is dus een man met wie je tijd wilt doorbrengen, maar je vindt het erg moeilijk om zijn bedoelingen te achterhalen: doet hij gewoon vriendelijk, wil hij alleen scharrelen of vang je signalen op dat hij wil dat je zijn vriendin wordt?

Heeft deze man interesse in een serieuze relatie of is hij gewoon op zoek naar lol?

Is hij een manipulatieve klootzak die je alleen opbelt voor seks en met andere vrouwen afspreekt of heeft hij oprechte bedoelingen?

Kun je hem vertrouwen en minder op je hoede zijn of is het beter om voorzichtig te zijn en jezelf te beschermen?

Dit zijn de gedachtes die op dit moment door je hoofd spoken en de vragen waarop je nog geen antwoord hebt.

Daarom staan wij voor je klaar om je bij dit dilemma te helpen.

Om je bij te staan en je te helpen om die gecodeerde boodschappen te ontcijferen die mannen dagelijks sturen en om je te helpen te achterhalen wat er nou precies in hem omgaat.

Ben je er echt klaar voor om zijn vriendin te zijn?

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Heb je zojuist een lange relatie beëindigd die je psychisch kapot heeft gemaakt of voel je je mentaal fijn genoeg om een vriend te zoeken?

Dit zijn de vragen die je eerlijk moet beantwoorden als je van plan bent om achter deze man aan te gaan en je op zoek bent naar dating advies om je hierbij te helpen.

Je zit helemaal niet te wachten op een nieuw liefje als je gebroken hart nog aan het genezen is.

Als je je echter sterk voelt en je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent moet je achterhalen wat deze man wil en of jij de vrouw bent naar wie hij stiekem op zoek is!

•  Allereerst is het belangrijk om een goede indruk achter te laten.

Dit kun je via social media doen, de app of gesprekken op dating apps zoals Tinder (als je deze gebruikt om met hem te communiceren).

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

•  Zorg ervoor dat deze man geen bindingsangst geeft en je niet je kostbare tijd aan een man verspilt die enorm goed kan flirten, maar die niet volstaat als jij meer wilt.

•  Is hij hecht met zijn familie en vrienden of gaat hij niet met ze om? Dit is belangrijk omdat het iets zegt over familiewaarden en prioriteiten.

Als hij afstand heeft genomen van de belangrijkste mensen in zijn leven, moeten er dan geen belletjes gaan rinkelen?

•  Waar besteedt hij graag tijd aan? Is hij ambitieus en gedreven of hangt hij de hele dag op de bank en is hij te lui om naar de winkel te gaan?

Luiheid is geen goed teken en je moet op zoek gaan naar iemand die dromen en doelen heeft!

•  Wat zou zijn ex-vriendin zeggen als je vragen over hem zou stellen? Hoe zijn vorige relatie uit is gegaan en hij daarmee omging zegt veel over zijn karakter en zijn kwaliteiten als partner.

Check of hij zijn vorige vriendin niet extreem verdrietig achter heeft gelaten, want je hebt iemand nodig die het vredig af kan sluiten als het toch niets blijkt te zijn.

12 Duidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Zijn Vriendin Wordt

1.  Hij wil je echt leren kennen

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Een van de eerste signalen dat hij wil dat je zijn vriendin wordt is het feit dat hij zijn best doet om je beter te leren kennen.

Hij zal je niet alleen vragen stellen om het gesprek gaande te houden, maar omdat hij echt wil weten wie je bent. Dit is zelfs erg belangrijk.

Het lastige is wel dat manipulators zelfs willen dat je aan het woord bent, ze proberen een gesprek met je aan te knopen, maar hun doel is totaal verschillend.

Ze willen dat je je openstelt omdat ze op die manier zoveel mogelijk informatie kunnen krijgen om tegen je te gebruiken.

Als je echter een man ontmoet die echt om je geeft zal hij naar je leven vragen en het gesprek aanmoedigen omdat hij echt dingen te weten wil komen over je interesses en bezigheden.

Hij zal niet gewoon knikken terwijl je praat. Hij zal meedoen in het gesprek en interesse tonen om echt alles over je te weten te komen.

2. Hij maakt grapjes die alleen jullie begrijpen

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Hij zal dit constant doen. Hij zal je plagen als jullie met een vriendgroep zijn.

Hij zal dus grapjes maken die niemand in die groep begrijpt behalve jullie twee.

Het feit dat jullie iets bijzonders hebben, dat jullie iets delen waar niemand iets vanaf weet, is een duidelijk signaal dat hij interesse heeft in meer en dat hij wil dat je zijn vriendin wordt.

Het is overduidelijk dat hij meer wil zijn dan vrienden, maar hij is waarschijnlijk te verlegen om zijn gevoelens op een directe manier te uiten.

3. Hij geeft je complimenten 

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

En hij doet dit niet zomaar, hij doet het precies als je er veel baat bij hebt. De man die interesse heeft of die verliefd op je is, is de man die je gedragsveranderingen opmerkt.

Je zal niks geheim kunnen houden.

Als hij ziet dat je somber bent of dat je niet lekker in vel zit geeft hij je een compliment en zorgt hij ervoor dat je je weer goed voelt.

Deze man weet precies wat hij moet zeggen en hoe hij het moet zeggen.

Let maar op. De man die niet om je geeft zou gewoon vertrekken en je je eigen boontjes laten doppen.

4. Hij uit zijn gevoelens

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Als een man je echt heel leuk vindt, vindt hij het niet eng om je zijn kwetsbare kant te laten zien.

Hij zal het niet eng vinden om te laten zien wat hij echt voelt, want hij vertrouwt je en hij wil ook dat jij hem vertrouwt voordat hij je vraagt of je zijn partner wilt zijn.

En hij is het type dat het niet moeilijk vindt om ‘ik hou van je’ te zeggen als het moment juist is. Jullie zullen nooit geheimen voor elkaar hebben.

Dit houdt niet in dat jullie letterlijk alles aan elkaar moeten vertellen, je mag soms best liegen om eigen bestwil, maar er zullen geen grote, schadelijke geheimen zijn.

Daar kun je zeker van zijn.

Het beste is nog dat deze man nooit passief-agressief zal doen. In plaats daarvan zal hij je altijd laten weten als je hem gekwetst hebt of dat hij overstuur is, zodat jullie het meteen kunnen verhelpen en het niet in de doofpot gestopt wordt tot de problemen nergens meer naartoe kunnen.

5. Hij speelt geen spelletjes

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Nog iets wat je kan helpen om te achterhalen of een man een relatie met je wil en een teken dat hij wil dat je zijn vriendin wordt is het feit dat hij nooit met je hoofd solt.

Deze man zal je nooit manipuleren of je iets laten doen waar je geen zin in hebt.

Hij weet dat je onafhankelijk bent en dat hij je niet kan veranderen.

Hij accepteert je zoals je bent en er geen sprake van emotionele manipulatie.

Daarnaast is hij een man en mannen pakken problemen aan. Jongetjes houden hun onzekerheid verborgen achter allerlei vormen van manipulatief gedrag.

6. Hij beschermt je

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Als een man een natuurlijke drang voelt om je te beschermen is dat zonder twijfel een van de duidelijkste signalen dat hij wil dat je zijn vriendin wordt.

Dit is de man die altijd voor je klaar zal staan en die er altijd voor zorgt dat je niks overkomt.

Nee, hij zal niet in je nek staan te hijgen en hij zal niet bezitterig doen omdat hij weet dat je net als iedereen behoefte hebt aan je personal space.

Als hij echter doorheeft dat je je bedreigd voelt of dat je niet weet hoe je bepaalde problemen aan moet pakken zal hij achter je staan.

Deze man zal ervoor zorgen dat je weet dat hij altijd tot je dienst staat, maar hij zal tegelijkertijd respect hebben voor je onafhankelijkheid omdat hij weet dat je jezelf prima kunt beschermen.

7. Hij doet zijn best om indruk op je te maken

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Als een man verliefd op je is zal hij altijd indruk op je willen maken. Wat je van hem vindt is erg belangrijk voor hem omdat hij enorm veel voor je voelt.

Als je zijn vriendin wordt wil hij dat je positief over hem denkt. Begrijp me niet verkeerd, dit houdt niet in dat hij zich anders voor zal doen.

In plaats daarvan zal hij gewoon de beste versie van zichzelf zijn als hij bij je is omdat je hem dan nog leuker vindt.

8.  Hij is eerlijk over zijn verleden

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Iedereen heeft een verleden en de man in kwestie is geen uitzondering.

Een van de signalen dat hij wil dat je zijn vriendin wordt is echter het feit dat hij zijn emotionele bagage er niet voor laat zorgen dat hij geen kans bij je maakt.

Deze man zal geen geheimen hebben omdat hij een schone lei wil. Als hij iets te zeggen heeft zal hij dit dus gewoon zeggen.

Hij wil niet het risico lopen dat je dingen over zijn verleden ontdekt als jullie eenmaal bij elkaar zijn.

9. Hij is geïnteresseerd in je liefdesleven

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Als een man romantisch geïnteresseerd is in jou zal hij zijn uiterste best doen om meer te weten te komen over je liefdesleven.

Dit houdt niet in dat deze man door je verleden wil graven om dit later tegen je te gebruiken, hij wil gewoon weten of je emotioneel bereikbaar bent en op welke mannen je valt, zodat hij na kan gaan of hij aan je criteria voldoet.

Daarnaast is zijn jaloezie ook een teken dat hij wil dat je zijn vriendin wordt.

Hij weet dat jullie nog niet officieel zijn en daarom heeft hij niet het recht om jaloers te zijn, maar hij vindt het moeilijk om het feit dat hij zich bedreigd voelt door mannen om je heen geheim te houden.

10. Hij neemt als eerste contact op en komt met plannen

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Een van de meest zekere signalen zijn zijn appjes en oproepen omdat ze hem helpen om de dingen te zeggen die hij in het echt misschien niet zou durven zeggen.

Zelfs als hij in het echt verlegen is vraagt hij je steeds uit en probeert hij via de telefoon een gesprek te starten.

Hij neemt altijd als eerste contact op en nodigt je uit om tijd met elkaar door te brengen.

Als je hier iets mee hebt is een ding zeker: deze man is dolverliefd op je geworden en kan zijn gevoelens niet veel langer geheim houden.

11. Hij geeft je complimenten op willekeurige momenten

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Misschien lopen jullie alleen maar op straat, praten jullie over iets willekeurigs en kijkt hij je ineens aan en zegt hij oprecht hoe mooi je ogen eruitzien in dat licht.

Je zal gewoon versteld staan van zijn eerlijkheid en je bent positief verrast.

De meeste mannen zeggen gewoon dat je een lekkere kont hebt in die spijkerbroek of dat je een geweldige jurk aanhebt, maar dit compliment is een ander verhaal.

Het is diepzinniger en hij heeft geen verborgen bedoeling, hij wil je gewoon laten weten hoe mooi je eruitziet.

En dit is een van de typische signalen dat deze man jou echt leuk vindt en niet alleen je lichaam.

12. Hij heeft je aan zijn vrienden en familie voorgesteld

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt

Niets is heiliger en belangrijker dan vrienden en familie.

En als je het voorrecht hebt gehad dat je hij je aan hen heeft voorgesteld betekent dit dat hij serieuze bedoelingen heeft.

Mannen nemen geen willekeurige vrouwen mee om aan hun ouders voor te stellen.

Er moet eerst een diepzinnigere emotionele band ontstaan.

En als jij de eerste van zijn dates bent die hij mee heeft genomen naar zijn ouderlijk huis kun je er zeker van zijn dat hij je bijzonder vindt.

Voordat je het weet praten jullie erover en ben je officieel zijn vriendin. Deze man is een blijvertje.

12 Overduidelijke Signalen Dat Hij Wil Dat Je Snel Zijn Vriendin Wordt