Skip to Content

Als Je Deze 7 Dingen Doet, Dan Zul Je Je Man Wegduwen

Als Je Deze 7 Dingen Doet, Dan Zul Je Je Man Wegduwen

Is het je ooit overkomen dat je iemand had ontmoet en dat je het leuk had gehad, maar dat hij na een tijdje hij gewoon verdween? Je had geen idee waarom hij plotseling stopte met het beantwoorden van je appjes. Je had geen idee wat er aan de hand was, omdat jullie zo’n leuke tijd samen hadden.

Waarom heeft hij je geghost?

Het is niet meer dan normaal dat we de ander altijd de schuld geven van het plotseling verliezen van interesse. Hij is een eikel; hij is een idioot die ons niet waard is. We verdienen beter.

Oké, dat is allemaal waar, maar heb je ooit vanuit het perspectief van de ander naar de dingen gekeken? Heb je ooit gedacht dat jij het probleem zou kunnen zijn of iets dat je onbewust doet?

Nou, hoe moeilijk het ook is om dit te horen, ja, soms ligt het probleem bij jou en de manier waarop je je bij je date gedroeg. Misschien was je iets te opdringerig en heb je hem weggejaagd of misschien wil je zo graag met iemand uitgaan dat het te duidelijk is.

Wat het probleem ook is, bekijk de lijst met dingen die de meeste vrouwen doen die mannen wegduwen.

Als je deze dingen doet, dan zul je je man wegduwen

Als Je Deze 7 Dingen Doet, Dan Zul Je Je Man Wegduwen

Je bent alles te veel aan het analyseren

Je vindt hem zo leuk dat je elke beweging van hem in de gaten houdt en aandachtig op elk klein dingetje let dat hij zegt. Dit zorgt ervoor dat je te veel analyseert. Je neemt elk woord van hem en analyseert het zorgvuldig.

Dit zorgt ervoor dat je geobsedeerd raakt door alles wat hij zegt en je probeert om verborgen betekenissen te vinden als die er zijn. Het probleem is dat dit een impact op hem heeft en hij wil niet omringd worden door mensen die hem dat gevoel geven.

Je achtervolgt hem en dat zal je man wegduwen

Je achtervolgt hem in plaats van hem jou te laten achtervolgen. Mannen spelen dit spel graag en laten we eerlijk zijn, de meeste vrouwen worden graag achtervolgd. Het geeft je de sensatie die je later in een relatie niet voelt.

Als je hem achterna zit, dan zal hij stoppen met achter jou aan te zitten en dat wil je niet. Je wilt dat hij moeite doet om je te pakken te krijgen, omdat je een prijs bent die hij nooit meer in zijn leven zal winnen. Zoek een andere manier om hem geïnteresseerd te houden, want hem achterna zitten is de verkeerde manier om dat te doen.

Je bent te negatief

Werp geen donker licht op je relatie en blijf je vriendje geen negatieve vragen stellen. Niemand wil bij mevrouw Chagrijn zijn.

Probeer de dingen vanuit een positief perspectief te bekijken en de leuke dingen in je relatie te voeden en op deze manier zorg je ervoor dat hij blijft en dat je hem gelukkig maakt.

Gebruik geen negatieve bekrachtiging om erachter te komen wat je van hem wil. Vraag het hem gewoon rechttoe rechtaan. Het is beter om een eerlijke relatie te hebben zonder verborgen betekenis en leugens. Draai er daarom niet omheen en vraag wat je wilt weten.

Je probeert hem te veranderen

Dat is de grootste fout die je ooit kunt maken. Probeer niet te veranderen wie hij is of zijn gewoonten. Als je hem in het begin hebt geaccepteerd voor wat hij is, dan heb je niet het recht om hem nu te vragen om anders te handelen.

Door je daden liet je zien dat je van hem gaat houden om wie hij is en het is volkomen normaal dat hij zich terugtrekt als je het tegenovergestelde probeert te doen.

Je kunt hem helpen en aanmoedigen om beter te worden, maar probeer zijn kern niet te veranderen, want dat is gewoon niet goed en het zal hem storen en dan zul je je man wegduwen.

Je hebt het over je ex

De ex in je nieuwe relatie brengen is gewoon niet het juiste om te doen. Stel je voor hoe hij zich voelt als je hem met je ex-vriendje vergelijkt. Stel je voor wat voor last dat voor hem betekent.

Hoe zou jij je voelen als hij jou dat aandeed? Je zou je waarschijnlijk minder waard voelen en zijn ex-vriendin zou een enorme bedreiging vormen, dus je zou waarschijnlijk terugdeinzen. Dit is precies hoe hij zich voelt en dit is hoe je man hem weg zult duwen.

Je zet hem op een voetstuk

Als Je Deze 7 Dingen Doet, Dan Zul Je Je Man Wegduwen

Je maakt hem het middelpunt van je leven en dat wil hij niet, vooral niet in het begin. Hij kan je liefde als pure behoeftigheid zien en dat zal hem wegjagen. Een man wil niet iemand aan zijn zijde die superafhankelijk van hem is.

Hij wil een onafhankelijk meisje dat haar leven in harmonie met het zijne leidt – een meisje dat niet zoveel op hem zal vertrouwen. Wees niet emotioneel afhankelijk, want het is gewoon niet aantrekkelijk en het zal hem wegduwen.

Je bent een dramakoningin en dat zal je man wegduwen

Houd het simpel, want mannen houden er niet van als hun leven ingewikkeld wordt. Speel geen spelletjes met hem en plaag hem niet door hard to get te spelen, omdat mannen die spelletjes niet graag spelen als ze een relatie hebben.

Drama is niet de manier om te gaan – drama zal je man gewoon wegduwen.