Skip to Content

20 Dingen Die Voor Intelligente Meisjes Met Oude Zielen Hartverscheurend Waar Zijn

20 Dingen Die Voor Intelligente Meisjes Met Oude Zielen Hartverscheurend Waar Zijn

1. De liefde is nooit makkelijk te verkrijgen.

2. Je voelt je vaak alleen en niet begrepen door je leeftijdsgenoten. Als je iemand ontmoet die op dezelfde golflengte zit als jij – is dat een echte viering.

3. Je kunt maar moeilijk met mensen een band leggen, en zeker met mannen van je eigen leeftijd. Je geniet van de gezelschap van mensen die de wereld zijn doorgereisd, die een aantal lessen hebben geleerd en die oprechtheid uitstralen.

4. Je bent je heel erg bewust van de emoties en daden van anderen. Je legt snel verbanden en je herkent heel makkelijk patronen.

5. Je kent je onbetwistbare waarde, maar je hebt nog steeds moeite met zelfvertrouwen in deze gekke, harde wereld.

6. Je hebt altijd goede adviezen voor anderen om met dingen om te gaan, zelfs als niemand diezelfde gunst aan jou verleent.

7. Je geest is soms een rotplek om te zijn, maar ondanks de moeilijkheden, je zal altijd je uiterste best doen om alternatieve realiteiten te creëren die de wereld maken naar hoe jij die graag wilt zien.

8. Je houdt van oudere mannen, want zij laten meer levenservaring zijn, volwassenheid en gevoeligheid dan jonge, hormonale fuckboys.

9. Je hunkert als geen ander naar intimiteit.

10. Je perfectionisme is op z’n hoogtepunt. Het is de bron van je stress en tegelijkertijd van je geluk.

11. Je vindt de meeste trends van deze tijd onaantrekkelijk. Je wenst eigenlijk dat je in een ander decennium had kunnen leven, zoals de twintiger jaren, of de zeventiger jaren.

12. Je voorgevoel is diep en ontzettend scherp.

13. Je begrijpt wereldproblemen heel goed, maar komt vaak over als een snob omdat je echt niet alles weet.

14. Je bent van nature een hooggevoelig iemand.

15. Je reislust is een diepe bron van vreugde en angst, en je komt dan vaak over als labiel. Maar zo zit je nou eenmaal in elkaar, en hoeveel je je wilt onderdompelen in de wereld.

16. Je kunt bijna iedereen geruststellen ten opzichte van hun problemen, maar je vindt het lastig om dezelfde bron van inlevingsvermogen bij je vrienden te vinden.

17. Je trekt vaak je gezonde verstand in twijfel.

18. Je investeert grote hoeveelheden tijd in je persoonlijke ontwikkeling, gewetensonderzoek en psychologische counseling.

19. Je bent een echte geboren leider, maar je vindt het moeilijk om sterke banden met mensen te ontwikkelen, zeker zakelijk gezien. 

20. Je hebt vaak het gevoel dat het leven ergens anders te vinden is.

20 Dingen Die Voor Intelligente Meisjes Met Oude Zielen Hartverscheurend Waar Zijn