Skip to Content

5 Bewezen Manieren Om Intense Aantrekkingskracht In Hem Te Triggeren

5 Bewezen Manieren Om Intense Aantrekkingskracht In Hem Te Triggeren

Wat kun je doen om aantrekkingskracht in hem te triggeren en hem voor je laten vallen? Wat moet je doen en hoe moet je je gedragen om dit te bereiken?

Een van de grootste fouten die vrouwen maken als ze iemand leuk vinden, is om ze onmiddellijk hun genegenheid te TONEN.

Ik weet dat het als een natuurlijk iets voelt om je genegenheid aan iemand te tonen die je echt leuk vindt. En om er voor hen te zijn wanneer ze je nodig hebben. Als je dat doet, dan zullen de kansen om hem niet aan te trekken heel groot zijn.

Laat me je dit uitleggen. Dus je vindt deze man leuk en het eerste wat in je opkomt, is AARDIG TEGEN HEM zijn. Je overlaadt hem met genegenheid.

Je bent er altijd als hij je nodig heeft. En je geeft hem misschien ook wat cadeaus om hem te laten zien hoeveel je om hem geeft.

Wat je ook doet, je hebt het gevoel dat hij nog steeds niet geïnteresseerd is of dat hij gewoon beleefd tegen je is.

En de volgende stap die je doet is HEM ERVAN OVERTUIGEN dat jij de juiste persoon voor hem bent en dat hij niet weet wat hij doet.

Daarna probeer je een aantal andere manieren te vinden die aantrekkingskracht in hem kunnen triggeren. Het eindigt alleen allemaal slecht en je merkt dat je gefrustreerd bent, niet wetende wat je verkeerd hebt gedaan.

Hoe aantrekkingskracht in hem te triggeren

5 Bewezen Manieren Om Intense Aantrekkingskracht In Hem Te Triggeren

Het punt is dat al deze dingen die je doet (aardig tegen hem zijn, hem geschenken geven, hem overtuigen) mannen gewoon zien als behoeftig.

Als hij voelt dat je hem nodig hebt om gelukkig te zijn, dan zal hij zich nooit tot je aangetrokken voelen. Ik weet dat het moeilijk is om dit te accepteren, maar dit is gewoon hoe ze functioneren.

De enige manier om intense aantrekkingskracht bij hem te triggeren, is door hem nooit te laten denken dat je hem nodig hebt, en dit is hoe je het zult doen.

Zelf genieten

Er is niets sexyer dan een vrouw die weet hoe ze plezier moet hebben en die van het leven kan genieten. Houd jezelf bezig met een aantal interessante hobby’s.

Ga uit met je vriendinnen en geniet gewoon van het leven dat je leidt.

Geniet van de kleine dingen om je heen. Je zult van de positiviteit stralen. En dit is een trigger als het erop aankomt om hem tot je aangetrokken te laten worden.

Als je een bericht stuurt dat je de tijd van je leven hebt en je hem niet echt nodig hebt om gelukkig te zijn, dan zal hij geneigd zijn om deel van jouw wereld te willen worden.

Hij zal je positiviteit en de mooie, leuke dingen die je in je leven hebt, niet kunnen weerstaan.

Plaag hem om hem te triggeren

Een andere trigger voor intense aantrekkingskracht bij mannen is ze plagen. Mannen worden graag geplaagd, omdat het voelt alsof je ze prikt om ze nog harder te laten vechten om je te winnen.

Plaag hem over het T-shirt dat hij draagt of over het laatste bericht dat hij je heeft gestuurd.

Maak de dingen die hij doet subtiel belachelijk en hij zal het amusant en tegelijkertijd uitdagend vinden.

Hij zal zien dat je niet alles accepteert wat hij je geeft. Hierdoor hij zich zal realiseren dat je je waarde kent. En dit besef maakt dat hij zich tot je aangetrokken voelt.

Daag hem uit

Ja. Mannen voelen zich aangetrokken tot uitdagingen. Ze willen hun kracht en capaciteiten laten zien om alles en iedereen te winnen.

Als ze je als een uitdaging zien, dan is de helft van je werk hier gedaan. Vergeet niet dat hij zich aangetrokken zal voelen tot wat je hem niet geeft – niet tot wat je bent.

Dus het beste is om van tijd tot tijd hard to get te spelen om hem te laten beseffen dat je een uitdaging bent.

Je wilt dat hij zich realiseert dat je een hoogwaardige vrouw bent. En dat hij hard moet werken om je voor zich te winnen.

Houd altijd de controle

Vergeet niet om altijd de controle over je leven te hebben, want als je dat niet hebt, dan zal hij denken dat je hem nodig hebt om je beter over jezelf te voelen, en dit zal hem zeker niet aantrekken.

Houd altijd controle over je leven, emoties en situaties. En dit zal hem laten zien dat je een zelfverzekerde vrouw bent die alles in haar leven onder controle heeft.

Hij zal zich tot je aangetrokken voelen, omdat hij je om je kracht en onafhankelijkheid zal bewonderen.

Hij zal deel van je leven willen uitmaken, zodat hij zijn vrienden en anderen kan laten zien wat een mooie en krachtige dame hij heeft.

Geef hem alles beetje bij beetje

5 Bewezen Manieren Om Intense Aantrekkingskracht In Hem Te Triggeren

Overdrijf het nooit met overmatige genegenheid en aandacht te geven. Dit zal namelijk het tegenovergestelde effect creëren van wat je wilt.

Om een uitdaging te zijn, moet je hem beetje bij beetje alles geven.

Dit betekent dat je hem nooit meteen alles over jezelf moet vertellen. Geef hem wat van je informatie en bewaar de rest voor een andere gelegenheid.

Dit geldt ook voor fysiek contact. Geef hem altijd een beetje en laat hem hunkeren naar meer.

Deze mysterieuze scenario’s zullen een intense aantrekkingskracht in hem triggeren. En hij zal alles waarderen wat je hem geeft, in de hoop dat je terugkomt en hem meer geeft van wat je hebt.