Skip to Content

Beste Vrouwen, Kunnen We Gewoon Toegeven Dat Het Moderne Daten ECHT Vreselijk Is?

Beste Vrouwen, Kunnen We Gewoon Toegeven Dat Het Moderne Daten ECHT Vreselijk Is?

Mannen die ZO slecht zijn in appen.

Players.

Mannen die je dingen laten overdenken.

Hoeveel van jullie, dames, hebben in dit moderne tijdperk van daten minstens één keer met dit of soortgelijke type mannen te maken gehad?  Een te veel, toch?

Ik heb veel over deze kwestie nagedacht en hier is mijn conclusie: het moderne daten is VRESELIJK. Heel erg vreselijk.

Waarom is het moderne daten slecht voor vrouwen?

Beste Vrouwen, Kunnen We Gewoon Toegeven Dat Het Moderne Daten ECHT Vreselijk Is?

“Online daten is als iemand die op een bazaar in Istanbul winkelt. Je wordt door verschillende jongens begroet die naar je fluiten, die je vertellen dat ze de beste Turkse tapijten hebben en je Turkse thee kunnen aanbieden om ze te kopen.

Sommige mensen proberen je voor zich te winnen door Hollywoodliedjes en dansen naar je te gooien als je Europees bent of Bollywoodliedjes en dansen als je Zuid-Aziatisch bent of Kpopdansen als je Oost-Aziatisch bent.

Hoewel het leuk is om naar een aantal coole items te zoeken, is het vermoeiend om keer op keer nee te zeggen tegen verschillende opdringerige winkeliers.

Behalve dat je misschien een paar uur een bazaar kunt verkennen en dan iets anders kunt doen waar geen opdringerige bazaarverkopers bij betrokken zijn. Dating-apps zijn constant aan het zoemen, 24-7.” (Geplaatst dooru/nouseforaname888 op Reddit)

Het is vreselijk om met mannen om te gaan die je grenzen verleggen en je dan beschuldigen van het spelen van spelletjes, alleen maar omdat je niet in hen geïnteresseerd bent. En er is nog zoveel meer! Hier zijn een paar belangrijke punten waarom het moderne daten slecht is voor vrouwen.

Waarom het moderne daten vreselijk is

1. Het moderen daten is vreselijk omdat je keer op keer met opdringerige mannen om moet gaan

Sommige mannen kunnen heel koppig zijn en ongeacht wat je tegen ze zegt, zullen ze je grenzen blijven testen. Als je het mij vraagt, is er voor zulke mannen een speciale plek in de hel.

Hoe beleefder je tegen hen bent, hoe minder bereid ze zijn om het feit te accepteren dat je ze niet leuk vindt.

Als je je kalmte verliest, dan beschuldigen ze je ervan een “gevoelloos kreng” te zijn die alleen aan zichzelf denkt. Sommige mannen accepteren geen nee als antwoord en dat is wat het moderne daten zo vermoeiend maakt!

2. Het is vreselijk om met players om te gaan

Hier is mijn “favoriete” soort – players. Ze zullen je dag en nacht appen om je naar binnen te lokken en dan zullen ze in het niets verdwijnen.

Het spelen van aantrekken en afstoten is hun favoriete hobby. Ze zullen excuses maken, valse beloften doen en precies doen waardoor ze denken dat je voor hen zult vallen.

Ze zullen je ghosten en je dan dwingen om te denken dat je het verdiend hebt. Omgaan met players is een van de ergste dingen als het om moderne daten gaat, omdat het VRESELIJK is!

3. Het is vreselijk om met mannen om te gaan die niet weten hoe ze moeten communiceren

Afgezien van players zijn er ook mannen die niet weten hoe ze virtueel of IRL moeten communiceren. Zulke mannen zullen je met vragen bombarderen of een eenvoudige “Hallo” schrijven die op je wacht om het gesprek voort te zetten alsof je eerst contact met hen hebt opgenomen.

Sommige mannen nemen niet de moeite om op langere berichtjes te reageren en ze laten je dus op gelezen staan. Sommigen van hen forceren oninteressante gesprekken en stellen niet de juiste vragen (lees: zinvolle vragen). Nou, het is vreselijk om met mannen om te gaan die niet weten hoe ze moeten communiceren!

4. Het is vreselijk om te blijven horen dat vrouwen ingewikkeld zijn

Zijn vrouwen inderdaad gecompliceerd of maken mannen dingen gewoon gecompliceerd vanwege het moderne daten? Het is vreselijk om te horen dat je wensen en behoeften voor mannen gecompliceerd zijn om te begrijpen wanneer dat niet zo zou moeten zijn.

Ik durf te zeggen dat alleen mannen met weinig moeite het woord ‘ingewikkeld’ gebruiken om hun onwil om in hun relaties te investeren te rechtvaardigen. Amen.

5. Het is vreselijk om over alles na te denken.

Beste Vrouwen, Kunnen We Gewoon Toegeven Dat Het Moderne Daten ECHT Vreselijk Is?

Beste vrouwen, ik weet precies hoe jullie je voelen:

“Ik ben het zo zat om niet meteen terug te appen, zodat ik niet wanhopig overkom.”

“Ik ben het zo zat om te veel na te denken als hij urenlang niet terug appt.”

“Ik ben het zo zat om ongevraagde naaktfoto’s te ontvangen.”

“Ik ben het zo zat om bij te houden wie de afgelopen weken als eerste heeft geappt.”

“Ik ben het zo zat om erover na te denken of zijn profiel echt of nep is, of dat mijn bericht te lang is om door hem gelezen te worden.”

Het is vreselijk om overal over na te denken en daarom is het moderne daten VRESELIJK!

6. Het is vreselijk om genoegen te nemen met te weinig of te veel te verwachten

Is verwacht dat ze op al je berichtjes reageren (kort of lang) te veel gevraagd? Betekent het bijhouden van iemands onzin genoegen nemen met te weinig? 

Het moderne daten dwingt ons om van het ene uiterste naar het andere over te schakelen. Het woord ‘balans’ bestaat hier niet.

Je bent gedwongen om genoegen te nemen met te weinig of te veel te verwachten. Herhaaldelijk teleurgesteld zijn in mensen met wie je uitgaat, is ook ERG vervelend.

7. Het is vreselijk om te doen alsof het moderne daten niet vreselijk is

En weet je wat het meest vervelend is? Het is het feit dat we moeten blijven doen alsof het moderne daten helemaal niet vreselijk is. SERIEUS?

Moeten we gewoon onze tijd aan het moderne daten blijven verspillen zonder ooit de gevolgen ervan in twijfel te trekken?

Ik geniet er niet van, mijn vriendinnen genieten er niet van, mijn collega’s genieten er niet van, de vriendinnen van mijn vriendinnen genieten er niet van…

Beste vrouwen, kunnen we gewoon toegeven dat het moderne daten ECHT vreselijk is?