Skip to Content

5 Effectieve Tips Over Hoe Je De Grootste Zwakte Van Een Rokkenjager Kan Worden

5 Effectieve Tips Over Hoe Je De Grootste Zwakte Van Een Rokkenjager Kan Worden

Je zag laatst een man in een lokale bar en hij greep je aandacht. Hij was een echte heer – hij hield de deur voor je open en bood zelfs aan om je jas aan te nemen. Wat een manieren!

Later die avond stuurde hij drankjes naar jou en je vriendin – probeert hij je voor zich te winnen?

Na een paar dagen met hem geappt te hebben, ga je akkoord met een date. En het had niet beter kunnen zijn! Hij complimenteerde je de hele tijd en hij luisterde aandachtig naar elk woord dat je zei. Is dit een sprookje? Het lijkt alsof het te mooi is om waar te zijn!

En toch is het daar, de eerste rode vlag die je toegeeft gezien te hebben. Als je zo hoog over iemand denkt en het lijkt alsof er niets slechts aan die persoon is, dan is dat meestal wel zo.

Ik wil niet als een pessimist klinken (want dat ben ik niet), maar als ik mezelf erop betrap op deze manier aan een man te denken, dan is de vraag die in mijn hoofd opkomt, “Wat is er mis met hem?”

Ik bedoel, hij lijkt perfect, hij heeft manieren, en hij is super knap. Wat is dan het addertje onder het gras? Waarom is hij nog vrijgezel? Er zijn twee mogelijke antwoorden: hij is echt die aardige man die iedereen in de vrienden-zone zet, of hij is een rokkenjager.

Dat laatste is bij mij meestal het geval. Dat is totdat ik de man ontmoette die tot de eerste groep behoort en die ervoor koos om te blijven, maar we zijn hier nu niet om over dat type man te praten.

Tips om de grootste zwakte van een rokkenjager te worden

5 Effectieve Tips Over Hoe Je De Grootste Zwakte Van Een Rokkenjager Kan Worden

Rokkenjagers hebben meestal een laag zelfbeeld en daarom proberen ze elk meisje in hun omgeving te verleiden. Ze willen gewoon weten dat ze dat kunnen. Dus, als je merkt dat hij constant met mooie meisjes flirt, wees dan voorzichtig.

Ze zijn niet het type mannen die zich alleen bij één meisje zullen houden. Hij zal zijn mogelijkheden willen verkennen en het beste uit zijn vrijgezellenleven willen halen. Als je hem echter voor je wilt winnen, dan zijn hier een paar tips over hoe je de grootste zwakte van een rokkenjager kunt worden.

1. Geef hem een goed gevoel over zichzelf

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hebben rokkenjagers gevoelens; ze hebben gewoon moeite om ze te uiten. Het is geen geheim dat ze een aantal harten zullen breken. Wat ook waar is, is dat ze niet zo zelfverzekerd zijn – ze doen gewoon alsof totdat ze het voor elkaar hebben.

Dus, als je zijn grootste zwakte wilt zijn, geef hem dan een goed gevoel over zichzelf. Complimenteer hem over zijn uiterlijk, lach om zijn grappen, en merk zijn uiterlijk op. Prijs zijn persoonlijkheid, maar zorg ervoor dat je het niet overdrijft, anders denkt hij misschien dat wat je zegt niet oprecht is.

2. Laat hem zien dat hij je kan vertrouwen

5 Effectieve Tips Over Hoe Je De Grootste Zwakte Van Een Rokkenjager Kan Worden

We hebben allemaal iemand nodig die luistert, vooral als we moeten ventileren. Wees er voor hem en laat hem gewoon zien dat hij je kan vertrouwen. Besteedt aandacht aan de kleine details die hij noemt en vraag hem naar zijn dag. Geef hem het gevoel dat hij gewaardeerd wordt.

Creëer een diepere band met hem, zodat hij weet dat hij in moeilijke tijden op je kan rekenen. Dit garandeert niet dat hij van jou zal zijn en geen spelletjes zal spelen, maar hij zal in ieder geval verslaafd aan je raken. Hij zal naar je gezelschap en je aandacht verlangen.

3. Speel zijn spel en win

Daag de duivel uit in zijn spel en brand de hel af. Het klinkt misschien een beetje dramatisch, maar hier zit waarheid in.

Als je zijn aandacht wilt trekken, daag hem dan uit in zijn eigen spel. Hij zal het leuk vinden om over en weer met je te gaan en het niet eens te beseffen als jij de meester wordt. Ik garandeer je dat het intrigerend voor hem zal zijn dat een vrouw zich zo kan gedragen.

Vraag niet om iets serieus, bereid geestige feedback voor en app hem van tijd tot tijd, zodat hij je niet vergeet. Als hij tekenen van aantrekkingskracht begint te vertonen, verdwijn dan gewoon. Maak vervolgens veel plezier terwijl je het allemaal opnieuw doet!

4. Maak van hem geen prioriteit

5 Effectieve Tips Over Hoe Je De Grootste Zwakte Van Een Rokkenjager Kan Worden

Als de man die je leuk vindt een rokkenjager is, maak hem dan geen prioriteit. Ga natuurlijk van tijd tot tijd met hem uit, maar ruil nooit je behoeften en verplichtingen in voor hem.

Als je elke keer als hij belt of appt beschikbaar bent, dan zal hij gewoon zijn spel blijven spelen. Elk geaccepteerd aanbod van jouw kant is zijn ego-boost, dus als je hem echt voor je wilt winnen, besteed dan niet te veel aandacht aan hem.

Zet jezelf op de eerste plaats en als je naar al die verhalen wilt luisteren over hoe speciaal en uniek je bent, ga dan met hem uit en laat hem je ego een beetje voeden. Hij zal je zeker complimenteren zoals geen ander, maar niet om de juiste redenen.

5. Wees uniek

Om iemands hart te winnen, moet je zelfverzekerd zijn. Wanneer een meisje haar waarde kent en tegelijkertijd geestige comebacks en een groot gevoel voor humor heeft, dan kan ze kiezen met wie ze wil daten. En rokkenjagers zijn geen uitzondering.

Je zult zijn aandacht trekken als je anders bent dan die meisjes waar hij aan gewend is. Ik zeg niet dat je tot het uiterste moet gaan en je haar groen moet kleuren, alleen omdat geen ander meisje dat je met hem hebt gezien, groen haar had.

Neem liever een gedenkwaardige houding aan, val niet voor zijn spelletjes, en wees druk. Het kennen van je waarde en het hebben van normen is iets wat elke man van zijn vrouw wil. Laat hem zien dat je niet alleen het type meisje bent waar hij mee kan pronken, maar ook iemand die alles heeft.

Disclaimer: Mensen veranderen, maar alleen degenen die dat willen. Dus wees je ervan bewust dat de kans om een rokkenjager ervan te overtuigen om voor je te veranderen klein is, maar dat betekent niet dat je het niet moet proberen.

PinFlight Image