Skip to Content

7 Tips Over Hoe Je Het Patroon Kan Doorbreken Om Altijd Een Giftige Partner Te Kiezen

7 Tips Over Hoe Je Het Patroon Kan Doorbreken Om Altijd Een Giftige Partner Te Kiezen

Ik weet dat je het zat bent om teleurgesteld te worden elke keer als je beseft dat je weer een giftige partner hebt gekozen. Met zulke mensen een relatie hebben, is echt een ervaring die je nooit zult vergeten. En niet omdat je er veel goede herinneringen aan over zult houden, maar juist het tegenovergestelde.

Tips voor als je altijd een giftige partner kiest

Wat als ik je zou vertellen dat er enkele tips zijn die je zullen helpen om geen giftige partner meer te kiezen? Wil je je voor de verandering gewaardeerd en geliefd voelen? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ik heb ook een paar giftige relaties door moeten maken voordat ik eindelijk begon te beseffen hoe ik het patroon kon doorbreken om altijd een giftige partner te kiezen. Maar nu ik het geheim ervan weet, wil ik het graag met je delen.

1. Haast je niet

7 tips over hoe je het patroon kan doorbreken om altijd een giftige partner te kiezen

Hij kan de mooiste man op aarde zijn, maar overhaast niks! Neem de tijd om hem echt te leren kennen. En als hij echt een goede keuze is, dan heb je een hele eeuwigheid om met hem door te brengen. Dus een maand de tijd nemen om elkaar te leren kennen zal je op geen enkele manier schaden.

Door dit te doen heb je een veel lagere kans om de verkeerde persoon te kiezen. Omdat je er dan al achter komt wat je wel en niet leuk vindt. Dan zul je in staat zijn om te beseffen of het iets is waar je wel of niet mee wilt leven

2. Eerlijkheid is de sleutel!

In de meeste giftige relaties speelt oneerlijkheid een grote rol. Zorg er dus voor dat iemand met wie je net iets bent begonnen, weet hoeveel eerlijkheid voor je betekent. Leg deze persoon uit dat het de basis voor alles is. Dat het onmogelijk is om een sterke relatie te vormen als het niet op vertrouwen gebaseerd is.

Kijk dan hoe de ander erop reageert. Je zult al snel door hebben wat de ander ervan vindt. Of je partner zal het met je eens zijn en je zult ontdekken dat hij liegt. Of je zult zien dat de ander op dezelfde manier over eerlijkheid denkt. Zo weet je wat je in de toekomst kunt verwachten

3. Besteed aandacht aan wat anderen over hem zeggen

7 tips over hoe je het patroon kan doorbreken om altijd een giftige partner te kiezen

Soms vertellen mensen leugens over iemand, omdat ze jaloers zijn. Maar je zult die mensen met gemak kunnen detecteren. Als je weet dat degenen met wie je omgaat niet een van hen zijn, dan is het goed om te luisteren naar wat ze over je nieuwe liefdesinteresse te zeggen hebben.

Als ze je vertellen dat ze hem al kennen, of dat hij een vriend van een vriend is, en niemand een leuke mening over hem heeft. Negeer hun waarschuwingen dan niet. Vraag hen om uit te leggen waarom ze er zo over denken. En als ze dat doen, probeer hem dan niet te verdedigen. Denk in plaats daarvan goed na over wat ze hebben gezegd en neem dan een beslissing.

4. Negeer zijn rode vlaggen niet!

Misschien kennen je vrienden hem niet, maar heb je al wat tijd met hem doorgebracht. En hoe meer je met hem omgaat, hoe meer rode vlaggen je opmerkt! Maar je negeert ze, omdat ze misschien niet zo rood zijn als ze lijken. Hou daar meteen mee op!

Als het er niet was, dan zou je het niet eens merken en dan zou het je niet kunnen storen. Dus zijn rode vlag is daar, het is gewoon zo dat je erg teleurgesteld bent en je jezelf wil wijsmaken dat hij helemaal in orde is. Omdat jij wil dat dat zo is.

Maar er zijn veel andere mannen met tal van groene vlaggen die je nooit zult vinden als je niet stopt met dit te doen.

5. Wees voorzichtig met wat je met hem deelt

7 tips over hoe je het patroon kan doorbreken om altijd een giftige partner te kiezen

Wanneer we een ander persoon leren kennen, dan laten we hen ook een aantal dingen uit ons leven weten. Het is volkomen normaal. Maar we moeten voorzichtig zijn met wat we met mensen delen die kennissen zijn. Vertel hen nooit te veel!

Dat is, omdat we hen nog niet goed kennen, en we weten niet of hun bedoelingen eerlijk zijn. Misschien gebruiken ze de informatie die we ze later vertellen in kleine ruzies, of delen ze het zelfs met hun vrienden. Dus je kan delen, maar wees voorzichtig met wat en hoeveel.

Als jullie echt voorbestemd zijn, dan heb je genoeg tijd om over elk klein detail van je leven te praten. Maar overhaast je niet!

6. Vertrouw op je intuïtie

Als we iemand anders ontmoeten, dan krijgen we dat gevoel meestal al. Het vertelt ons of het iemand is waar we mee om kunnen gaan of iemand waarbij we ons dood zouden vervelen of ons aan gaan irriteren. Nadat we wat tijd met die persoon hebben doorgebracht, dan beseffen we ons soms dat we het mis hadden.

Maar soms blijkt het waar te zijn. Misschien ben je meerdere keren met hem uit geweest. Je hebt echt plezier gehad, maar om de een of andere reden had je nog steeds het gevoel dat er iets mis was. Negeer het niet meteen als je denkt dat het gewoon je angst is om een nieuwe relatie te beginnen.

Wacht even en kijk of het gevoel wel of niet verdwijnt. Zo niet, dan is er waarschijnlijk iets mis, en zul je het snel genoeg ontdekken.

7. Stop met hopen dat je hem zult veranderen

7 tips over hoe je het patroon kan doorbreken om altijd een giftige partner te kiezen

Laten we eerlijk zijn. De meesten van ons hopen dat we de macht hebben om iemand te veranderen. En dat doen we als de persoon die we willen veranderen daar klaar voor is en zich realiseert dat het gunstig voor hen is. Maar de meeste mensen zouden nooit toegeven dat ze niet perfect zijn en ze zullen elke poging tot verandering weigeren.

Dus als je normaal zijn rode vlaggen en de dingen die je niet leuk aan hem vindt, negeert, omdat je denkt dat je hem zult veranderen, stop er dan onmiddellijk mee! Dat is niet hoe je het patroon van het kiezen van een giftige partner zal doorbreken. In plaats daarvan is het een recept om dat patroon te maken.

Stop met hopen dat je hem zult veranderen en concentreer je op het vinden van iemand die perfect voor je zal zijn zonder dat je veranderingen nodig hebt.

Houd deze tips in gedachten wanneer je de volgende keer een nieuwe man ontmoet. Ik weet zeker dat ze jou ook zullen helpen. Nadat ik me realiseerde hoe gemakkelijk het eigenlijk is om een giftig persoon te herkennen, heb ik erom gelachen hoe slecht ik eerder was in het kiezen van een partner. En ik hoop dat jij ook snel zult lachen.

Je nieuwe tijdperk van dating zal beginnen zodra je met de implementatie van deze strategieën begint. Genieten er maar van!

PinFlight Image