Skip to Content

5 Redenen Waarom Mannen Altijd Voor Het Meisje Gaan Dat Niet Beschikbaar Is

5 Redenen Waarom Mannen Altijd Voor Het Meisje Gaan Dat Niet Beschikbaar Is

Ken je dat gevoel wanneer je een vriendje krijgt en de vrijgezelle jongens om je heen plotseling interesse beginnen te tonen? Je bent maanden single geweest en ze dachten dat dit het beste moment was om je mee uit te vragen?

Slechts een paar maanden geleden was er niet veel aan de hand in je datingleven. De man die je ooit leuk vond, toonde geen interesse in je, en het leek alsof er geen hoop was om snel een nieuwe relatie te beginnen. Tot het plotseling veranderde toen je het het minst verwachtte.

Je ontmoette een leuke man, ging op een paar dates, en jullie besloten om wat met elkaar te beginnen. Deze man is alles waar je op had gehoopt, en je zou niet gelukkiger kunnen zijn. En dan, alsof ze voelden dat je niet langer beschikbaar bent, beginnen alle vrijgezelle jongens die je kent interesse in je te tonen.

Het is ongelooflijk hoe snel hun ‘radars’ werken. Een maand geleden toonde geen van hen interesse in je, en nu willen ze dat je met hen uitgaat? Hoe kan dat nou eerlijk zijn?

Nee, je verzint geen dingen. Bijna elk meisje heeft dit soort ervaringen gehad, en het is super vervelend! Je hebt waarschijnlijk mensen horen zeggen, “jongens willen wat ze niet kunnen hebben”, en er zit enige waarheid in, maar dat is niet de enige reden waarom dit gebeurt.

Wanneer je voor het eerst met iemand gaat daten, zijn er veranderingen in je energie die jongens gewoon niet kunnen weerstaan. Als je niet zeker weet wat ze zijn, dan zijn we hier om je te helpen erachter te komen.

5 redenen waarom mannen altijd voor het meisje gaan dat niet beschikbaar is

1.   Je lijkt gelukkig en verliefd op het leven te zijn

We kennen allemaal die stroming van geluk die je krijgt als je voor het eerst met iemand gaat daten. Je ziet de wereld door een roze bril en het is gemakkelijk voor je om van elk klein ding om je heen te houden. Het is alsof de mist is opgetrokken en je eindelijk alle schoonheid kunt zien die het leven te bieden heeft.

Je bent spraakzaam, straalt positiviteit uit en je bent ervan overtuigd dat je toekomst rooskleurig is. Dit soort positieve energie kan mensen aantrekken die ook deel willen uitmaken van je prachtige leven. Je liefde voor het leven heeft je nog aantrekkelijker gemaakt en jongens kunnen het gewoon niet weerstaan.

Mannen kunnen het voelen als je enthousiast bent over het leven en ze zullen proberen dichter bij je te komen, zodat ze kunnen ontdekken wat je de laatste tijd zo gelukkig maakt. Hoe meer ze het gevoel hebben dat je je leven helemaal op orde hebt, hoe meer ze er deel van uit willen maken.

2.   Je straalt vertrouwen uit

De meeste mannen zullen je vertellen dat er niets aantrekkelijker is dan een meisje dat zelfverzekerd is. Als je met de juiste persoon uitgaat, dan voel je je als een godin. Je zult je zelfverzekerd voelen, onbevreesd, en je zult anders naar mannen kijken.

Wanneer je met iemand uitgaat die je echt leuk vindt, dan praat je niet met mannen alsof je indruk op ze probeert te maken. Je bent niet bang om iets verkeerds te zeggen omdat je niets te verliezen hebt. Wat je een dosis vertrouwen geeft waar de meeste mannen van houden.

Je voelt je zelfverzekerder omdat je weet dat je iemand hebt die van je houdt zoals je bent. Niet alleen dat, maar je zit lekker in je vel. En jongens om je heen kunnen je nieuwe zelfvertrouwen en gloed niet weerstaan.

3.   Mannen houden van een uitdaging

Dit is volkomen respectloos voor jou en je relatie. Vrijgezelle mannen om je heen zien je misschien als een uitdaging. Het feit dat je met iemand uitgaat, geeft hem een kans om te proberen je voor zich te winnen, daarom word je 10 keer interessanter voor hem.

Toen je single was, was je op zoek naar iemand met wie je uit kon gaan en misschien zelfs een relatie kon beginnen. Voor sommige mannen is dat veel te gemakkelijk, dus geven ze je niet eens een kans.

Ze houden van een uitdaging omdat ze hun charme willen tonen. Jou voor zich winnen zou een beloning zijn die hun mannelijke ego’s zou stimuleren. Als je met iemand uitgaat, zien mannen het helaas niet als een teken om te stoppen om het te proberen.

Ze zien je niet als niet beschikbaar, alleen een beetje moeilijker te krijgen, wat het nog leuker voor hen maakt. Het is respectloos, onbeleefd en, het zal ervoor zorgen dat je nog meer van de man houdt met wie je bent, omdat hij helemaal niet zo is.

4.   Ze hebben een aantal serieuze bindingsproblemen

Luister, de meeste jongens die interesse zullen tonen als je niet beschikbaar bent, liegen gewoon tegen zichzelf. Ze denken misschien dat ze je leuk vinden, maar ze vinden het waarschijnlijk leuk dat ze diep van binnen weten dat ze je niet kunnen krijgen.

Dus, in plaats van simpelweg in het reine te komen met het feit dat ze bindingsproblemen hebben, gaan ze voor meisjes waar ze zich niet aan kunnen binden. Ze zijn zelfsaboterend omdat ze te bang zijn om een serieuze relatie te hebben.

Als je hier toevallig voor valt, wees dan voorzichtig als je besluit om je partner voor hem te verlaten. Als hij je eenmaal heeft, zal het niet lang duren voordat hij koud wordt en besluit om je te verlaten.

5.   Ze willen je verleiden om iets vrijblijvends met hen te hebben

Dit is weer een bewijs van hun bindingsproblemen, maar deze keer proberen ze het niet echt te verbergen. Als je single bent, sta je open voor een relatie en om ‘de ware’ te ontmoeten. De meeste jongens zijn niet echt op zoek naar iets serieus, dus ze zijn te bang om je een kans te geven.

Wanneer ze zien dat je met iemand uitgaat, geeft dat hen een idee dat je misschien iets vrijblijvends voor erbij wilt hebben. Wat voor hen perfect zou werken. Wees niet verbaasd. Mannen zoals deze kunnen meestal het concept van een gelukkige relatie niet begrijpen.

Iets vrijblijvends hebben lijkt voor hen volkomen logisch. Vooral als je interesse hebt getoond voordat je met je nieuwe vriend begon te daten. Ze weten dat je je man niet voor hen zult verlaten, maar ze hopen dat ze je genoeg zullen charmeren om ze op zijn minst voor iets vrijblijvends te hebben.

Ja, het is echt walgelijk. Als je merkt dat een man dit doet terwijl je niet beschikbaar bent, dan raad ik je aan om zo ver mogelijk uit zijn buurt te gaan.