Skip to Content

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Dolverliefd zijn is een van de meest magische ervaringen die we ooit zullen hebben. Wanneer je een nieuw iemand ontmoet, komen er allerlei vragen in je op: Blijf je of niet? Is hij/zij de ware of niet?

Passen we wel bij elkaar? Kan deze persoon mijn zielsverwant zijn?

Je weet niet altijd of je ‘voor elkaar bestemd’ bent. Dus hoe kun je deze vragen beantwoorden? Soms is het antwoord zo eenvoudig als een stapje terug te doen en je hart te openen voor degene die voor je staat. 

HIERONDER LEES JE 5 SIGNALEN DAT JULLIE VOOR ELKAAR BESTEMD ZIJN:

1. JE KUNT KWETSBAAR ZIJN.

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Als je jezelf toestaat om je open te stellen, leef je op een authentieke manier. Je mag dan rauw en echt zijn.

Jouw gebreken en de gebreken van je partner accepteren is iets moois.

Elkaars volledige verhaal kennen is bevrijdend. Juist in die kwetsbaarheid bloei echte liefde op.

Als je je ziel kunt delen en bloot kunt leggen zonder dat je het gevoel hebt dat je onder de loep genomen of bekritiseerd wordt, is deze persoon een blijvertje. 

“Wat gebeurt er als mensen hun hart openen? Dan worden ze beter.” ~ Haruki Murakami

2. JULLIE RESPECTEREN ELKAAR.

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Gemeenschappelijke waardering vereist een volwassen hoeveelheid vertrouwen en respect. Respect vereist eerlijkheid.

De eerlijkste vorm van liefde is hoe je je jegens je partner gedraagt. Met dat respect kun je dingen delen die je aan niemand zou vertellen.

Respect moet je verdienen. Als je een relatie hebt die veiligheid en zekerheid biedt, heb je een bijzondere partner gevonden.

“Het moment dat je iemand op een voetstuk plaatst, zullen ze op je neerkijken. De truc is om elkaar gelijkwaardig te respecteren.” ~ Teresa Mummert

3. JULLIE ZIJN NIET JALOERS.

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Jullie verlangen ernaar om tijd met elkaar door te brengen, maar jullie hebben ook veel behoefte aan ruimte. Er is geen sprake van jaloezie in de relatie omdat jullie nog altijd individuen zijn.

Er zijn geen spanningen door oude onzekerheid omdat jullie je altijd op je gemak voelen bij elkaar en zonder elkaar.

Je brengt tijd zonder elkaar door als je met je vrienden bent en telkens als jullie weer bij elkaar komen, is het waardevol.

Er is geen sprake van afhankelijkheid of bezitterigheid. Jullie verlangen ernaar om bij elkaar te zijn, maar jullie snappen dat het belangrijk is om je vrij te kunnen uiten en om je eigen interesses te hebben.  

“Onzekere mensen verduisteren alleen je zon, omdat ze jaloers zijn op je daglicht en ze hun duistere, sterrenloze nachten zat zijn.” ~ Shannon L. Alder

4. JULLIE LACHEN SAMEN.

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Gek doen gebeurt vanzelf. Jullie kunnen de draak met elkaar steken. Er wordt veel gelachen in jullie relatie. Vaak beginnen deze relaties als vriendschappen.

Je waardeert de ander genoeg en durft jezelf te zijn.

Het is gezond. Als je samen met je partner om jezelf kunt lachen en je sarcastisch kan zijn, heb je een relatie die buitengewoon bijzonder is. Deze relaties zijn bestemd om voort te bestaan. 

“Niemand kan jouw zon, maan of sterren zijn tot je je eigen wereld hebt.” ~ K. M. Docherty

5. JULLIE HELPEN ELKAAR OM BETER TE WORDEN.

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn

Jullie helpen elkaar om de beste versies van jezelf te worden. Jullie worden ontdekkingsreizigers en avonturiers en vinden manieren om elkaar vreugde te bezorgen.

Jullie accepteren elkaar volledig zonder te oordelen of zonder het gevoel te hebben dat je partner over je oordeelt.

In deze relaties wordt het beste nog eens sterker gemaakt. Als je relatie gebaseerd is op bewondering en inspiratie, heb je een pareltje gevonden.  

EINDCONCLUSIE

Er bestaat geen handleiding voor relaties, maar deze signalen zullen je op weg helpen. Uiteindelijk zal je hart je laten weten of je de ware hebt gevonden.

Soms moet een aantal partners de revue passeren om je te leren waar je eigenlijk naar op zoek bent in een partner.

Zoals psycholoog Carl Jung heeft gezegd: “De ontmoeting tussen twee persoonlijkheden is net als wanneer twee chemische stoffen met elkaar in contact komen: als er een reactie plaatsvindt, transformeren ze allebei.” 

5 Signalen Dat Jullie Voor Elkaar Bestemd Zijn