Skip to Content

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Zelfs als we mijlenver uit elkaar zijn en zelfs als je me niet kent, zijn we zo dichtbij en verenigd in onze pijn over een man die je slecht behandelt.

Ik weet hoe je je elke dag voelt. Ik weet dat jij degene bent die wil dat deze relatie werkt, maar schat, je kunt niet de enige zijn die het probeert.

Vroeg of laat zul je genoeg hebben van al zijn stomme excuses en zijn redenen waarom hij je niet de liefde geeft die je nodig hebt. Dat weet ik omdat ik ook ben geweest met een man die je slecht behandelt.

Net als jij was ik ooit verliefd op een man die niets om me gaf. En ik was degene die zo hard zijn best deed om het te laten werken.

Ik was degene die de vrede in ons huis zou kopen en ervoor zou betalen met mijn tranen. Ik was degene die een vuur in onze slaapkamer aanstak toen hij niet met me wilde slapen. En bovenal was ik degene die meer van hem hield dan hij van mij.

Ik was het meisje van wie zo gemakkelijk te houden was – degene die alles verdiende, maar uiteindelijk niets kreeg. En dat feit brak mijn hart. Het kostte me zoveel tijd om te herstellen en mezelf weer op te pakken.

Het was een lang proces en ik moest er helemaal alleen doorheen terwijl hij op zoek was naar een ander slachtoffer. Ik kon niet geloven dat iemand die zijn liefde aan mij zwoer, mij dat kon aandoen.

Ik kon niet geloven dat hij me de hele tijd slecht behandelde en ik dacht gewoon dat het maar een fase was en dat hij zou veranderen.

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Omdat mensen veranderen als ze van iemand houden, maar ik denk dat hij nooit van me heeft gehouden.

Ik was degene naar wie hij toe kwam als het moeilijk werd. Ik was gewoon degene die op dat moment handig voor hem was. En dat wist hij maar al te goed.

Dat kon hij zien aan de manier waarop ik naar hem keek toen we alleen waren. Dat kon hij voelen door de manier waarop ik zijn lichaam aanraakte toen hij sliep.

Ik kuste de man die me slecht behandelde met alles wat ik in me had. Hij kon dat voelen door de sterke hartslag van mijn hart als we samen in bed lagen.

Maar zelfs als hij al die dingen wist, heeft hij me nooit gegeven waar ik zo naar verlangde. Hij was gewoon een man die me op een harde manier een levensles heeft geleerd.

Hij was een man die me emotioneel dood sloeg en niets overliet voor anderen die op het punt stonden in mijn leven te komen. Met hem was ik helemaal leeg, zonder enig gevoel van geluk van binnen dat ik eerder had.

Bij hem verloor ik mezelf omdat ik zo bezig was met de dingen die hij wilde dat ik deed.

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Herken je jouw man die je slecht behandelt?

Bij hem werd ik lekker verdoofd en ergens heb ik zo leren leven. Maar op een dag zag ik mezelf in de spiegel en schrok ik van de weerspiegeling erin.

Ik herkende mezelf niet eens meer. Ik zag eruit als een geest in een trainingspak dat twee maten groter was. Mijn haar was vettig en ik had donkere kringen onder mijn ogen.

Mijn lippen waren bleek net als mijn huid en mijn ogen gingen amper open. Er was niet meer die sprankeling in mijn ogen en er was geen glimlach meer op mijn lippen. Ik was gewoon een schim van het meisje dat ik ooit was en daar vond ik niets aan.

Dat was mijn wake-up call en ik wist dat ik iets met mijn leven moest doen. Dus ik verliet hem, zelfs als dat mijn hart verscheurde.

Ik moest hem verlaten omdat er niets anders was om me aan vast te houden. En zelfs al was het het slechtste moment van mijn leven, ik zal er nooit spijt van krijgen. Die dag heb ik mezelf van hem gered.

Dus terwijl ik mijn verhaal aan jou vertel, weet ik dat je dezelfde shit doormaakt als ik heb meegemaakt.

Ik wil niet dat je je leven verprutst voor een man die je slecht behandelt.

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Zoals ik deed met het mijne.

Ik wil dat je slimmer bent en je niet slecht door hem laat behandelem. Ik wil dat je voor jezelf opkomt en vecht tegen iedereen die je niet geeft wat je verdient. Geloof me, schat, je verdient zoveel meer dan hij je kan geven.

Ik weet dat je denkt dat je nu van hem houdt, maar nadat je je realiseert wat hij je allemaal heeft aangedaan en als je al die keren telt dat je over de shit heen bent die hij je heeft aangedaan, zul je zien dat hij het niet langer waard is om op te wachten.

Hij deed geen enkele moeite om je te laten blijven en hij zou waarschijnlijk gelukkiger zijn als je hem zou verlaten, zodat hij naar een ander slachtoffer kan gaan.

Hij zal alleen stoppen als hij degene tegenkomt die niet genoeg van hem zal houden om hem te laten zien wat voor klootzak hij is.

Dus alsjeblieft, als je om jezelf geeft en als je een goed leven wilt hebben, stop dan met het verzinnen van excuses voor hem en loop gewoon weg.

Door al die aardige dingen te zeggen over de man die je slecht behandelt lieg je gewoon tegen jezelf en hoe meer je dat doet, hoe meer je erin gaat geloven. Dus stop op tijd en verlaat die giftige man want hij verdient jou niet.

Zie je niet dat je veel beter bent dan hem en dat hij je nooit de hoeveelheid liefde zal geven die je nodig hebt?

Kun je niet zien dat als je blijft bij een man die je slecht behandelt, dat hij je gewoon zal gebruiken en je dan zal dumpen alsof je nooit een deel van zijn leven was?

Stop Excuses Bedenken Voor De Man Die Je Slecht Behandelt

Geloof me, ik weet dat dat erg pijn doet. Ik weet dat omdat ik daar ben geweest en ik niet wil dat je door dezelfde pijn gaat als ik ooit heb ervaren.

Ik wil dat je weet dat je nooit de juiste zult vinden, tenzij je de verkeerde loslaat. Wees sterk genoeg om deze beslissing nu te nemen om te voorkomen dat je later in tranen uitbarst.

Laat jezelf en hem ook zien dat je voor niemand een optie bent en dat je niet behandeld wil worden als een. Laat hem zien dat je alleen goed bent en dat je hem niet nodig hebt om je compleet te maken.

Je hebt gewoon iemand nodig die je volledig accepteert!

PinFlight Image