Skip to Content

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Natuurlijk kun je niet zeker weten of je een date hebt met een echte psychopaat, omdat zij de meesters in vermomming zijn. Je zult nooit hun ware aard zien, omdat het zulke goede acteurs zijn. Ze kunnen hun ware zelf zo lang verbergen als nodig is.

Er kunnen jaren voorbijgaan voordat je je realiseert dat je door een zeer gevaarlijke man emotioneel volledig gebruikt wordt. En als je het beseft, dan is het te laat om weg te rennen van de pijn en liefdesverdriet. Je bent al in zijn val getrapt.

Mensen denken meestal dat psychopaten geen enkele vorm van liefde kunnen voelen, maar dat is niet waar. Meestal hebben ze één persoon aan wie ze extreem gehecht zijn. Het is hun moeder of een van hun grootouders.

Maar als het om romantische relaties gaat, dan kun je er zeker van zijn dat ze geen gevoelens voor je zullen hebben.

Bekijk enkele eigenschappen van een echte psychopaat en gebruik ze de volgende keer dat je op een date bent als waarschuwing. Er is geen manier om snel uit een relatie met een psychopaat te komen, maar er is hoop om er een te vermijden als je op tijd reageert.

1. Ze zijn overdreven charmant

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Er is een verschil tussen mensen die van nature charmant zijn en mensen die het overdrijven. Psychopaten zullen je versteld doen staan met hun verhalen en hun charme.

Hun verhalen zullen te mooi klinken om waar te zijn en ze zullen hoog over zichzelf praten.

Nadat je met ze hebt gesproken, denk je dat je zojuist de meest perfecte persoon op aarde hebt ontmoet. Dat zou je eerste rode vlag moeten zijn dat je op een date bent met een echte psychopaat.

2. Ze zullen met je emoties spelen

Ze gebruiken sympathieke verhalen en spelen met je emoties. Ze zullen je ervan overtuigen dat ze schattig en kalm zijn en ze haten drama.

Daarna zul je zien dat drama in feite overal om hen heen is, omdat ze het uitlokken.

Ze zullen waarschijnlijk ook hun ex noemen die een complete bitch is en natuurlijk nog steeds verliefd op hen is, maar ze zijn er op de een of andere manier in geslaagd om van haar weg te komen.

3. Hun ego is enorm

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Ze lijken op narcisten, maar zijn toch anders. Narcisten willen in elke situatie waarin ze zich bevinden superieur en de beste zijn, terwijl psychopaten controle over andere mensen willen hebben.

Ze willen ze in hun voordeel gebruiken en ze hebben nooit spijt. Bovendien voelen ze zich gelukkig als ze iemand pijn hebben gedaan.

4. Ze verzinnen de hele tijd excuses voor hun gedrag

Ze zijn gewoon perfect in het veranderen van je realiteit. Hoewel ze zich als totale eikels zullen gedragen en je keer op keer pijn zullen doen, zullen ze de realiteit herschrijven en het laten lijken alsof het allemaal jouw schuld is.

Als je ze met bewijs confronteert en hen probeert te bewijzen dat het niet jouw schuld is, dan zullen ze het volledig negeren en het gesprek in een andere richting sturen om ermee weg te komen.

Uiteindelijk krijg je ruzie over iets dat niets te maken heeft met je eerste confrontatie.

5. Ze zijn geboren leugenaars

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Je wordt met de ene leugen na de andere geconfronteerd. Hun leugens zullen zo waarheidsgetrouw en vol details zijn. Ze kunnen binnen enkele seconden een onjuist antwoord op je vraag bedenken.

Je hebt waarschijnlijk geen idee of ze wel of niet de waarheid vertellen. En als je ze probeert te betrappen en ze met hun leugens confronteert, weet dan dat ze wraak zullen nemen en je expres pijn zullen doen, omdat je hun ego hebt gekwetst.

6. Ze creëren undercover chaos

Ze zullen je expres jaloers maken en ze zullen je provoceren. Wees niet verbaast dat nadat ze al hun aandacht aan jou hebben besteed, ze online gaan en foto’s met hun exen plaatsen of commentaar geven op de berichten van hun exen met inside jokes om alleen maar met je hoofd te knoeien.

Chaos is hun sereniteit.

7. Ze hebben geen schuldgevoel

Als Je Deze 8 Tekens Opmerkt, Dan Ben Je Met Een Echte Psychopaat Aan Het Daten

Als ze iemand iets naars aandoen, dan voelen ze geen wroeging of schuld. Dat gevoel hebben ze niet. Het lijden van andere mensen betekent voor hen helemaal niets.

Ze zullen blijven doen wat ze willen, ongeacht of iemand er last van heeft. Ze geven om niemand anders dan om zichzelf.

8. Ze hebben geen empathie

Als je ze een verhaal vertelt over hoe iemand je hart heeft gebroken of iets ergs dat je is overkomen, krijg je van een echte psychopaat geen emotionele reactie.

Ze zullen proberen om emotioneel te handelen, maar je zult er dwars doorheen kunnen kijken.

Het zal een valse emotie zijn. Wat ze doen is bestuderen hoe mensen op verschillende situaties reageren en dat proberen te kopiëren, omdat ze die emoties niet zelf kunnen oproepen.

Over het algemeen moet je heel voorzichtig zijn. De kans is groot dat je op een bepaald moment in je leven een echte psychopaat tegen zal komen.

Het is misschien niet iemand met wie je aan het daten bent, maar misschien is het een collega van het werk. Maar als je met een echte psychopaat aan het daten bent en je weet het niet, dan is het risico enorm.

Je kunt met een gebroken hart eindigen, blut, dakloos en als je een extreem emotioneel type bent, zelfs gedood worden.

PinFlight Image