Skip to Content

5 Sterrenbeelden Die In 2022 De Beste Stellen Zullen Zijn

5 Sterrenbeelden Die In 2022 De Beste Stellen Zullen Zijn

Redt je relatie het volgend jaar? Zal je in 2022 je droommatch tegenkomen? Dit hangt allemaal van je sterrenbeeld af!

1. Tweelingen en weegschaal

5 Sterrenbeelden Die In 2020 De Beste Stellen Zullen Zijn

De tweelingen en de weegschaal zijn beide lucht sterrenbeelden en dat geeft hen een goede voorsprong om hun romantische band in 2022 te beginnen.

Maar hoewel ze tot dezelfde sterrenbeeldengroep horen kennen deze twee sterrenbeelden veel verschillen.

En die verschillen zullen er juist voor zorgen dat ze zich komend jaar tot elkaar aangetrokken zullen voelen en het zal ervoor zorgen dat ze een droomstel worden.

Hoewel de weegschaal dit jaar balans en stabiliteit na zal jagen, zal de tweelingen er zijn om precies genoeg opwinding aan hun leven toe te voegen. Daarnaast zal de tweelingen er zijn om de weegschaal op te vrolijken en om alle problemen omtrent hun zelfbeeld op te lossen.

Het beste aan deze romance zal zijn dat beide partijen niet zullen oppikken dat de liefde tussen hen groeit. Alles zal spontaan verlopen en voordat ze het weten zullen ze een sterke, onbreekbare band met elkaar delen.

2. Maagd en steenbok

5 Sterrenbeelden Die In 2020 De Beste Stellen Zullen Zijn

Een astrologische match in 2022 die het meest kans van slagen heeft om samen oud te worden is zeker de match tussen een maagd en een steenbok.

Deze sterrenbeelden zullen dit jaar beiden op zoek zijn naar dezelfde dingen en dit zal ze echt een fantastisch stel maken. 

De maagd en de steenbok zullen in 2022 op zoek zijn naar kalmte en balans. Ze zitten niet te wachten op een emotionele achtbaan. Ze zijn op zoek naar een volwassen en stabiele serieuze relatie.

En dit is precies wat ze elkaar zullen geven. Maar ondanks dat deze relatie aan het begin misschien geen gepassioneerd en romantisch sprookje is, zal het zeker op een gelukkige manier eindigen.

3. Ram en waterman

5 Sterrenbeelden Die In 2020 De Beste Stellen Zullen Zijn

De ram en de waterman zijn het stel dat meteen een perfecte klik zal hebben. Ze hebben dezelfde energie en ze zijn beiden avontuurlijk en ze zijn altijd op zoek om een aantal veranderingen op hun leven aan te brengen.

En 2022 zal hen juist die verandering brengen. Het eerste wat dit stel met elkaar zal verbinden is de passie en de vlinders die hen volledig over zullen nemen. Maar hun romance zal niets tijdelijk zijn en het zal zeker niet ten einde komen wanneer de wittebroodsweken voorbij zijn.

Want deze match hoort bij elkaar. De ram en de waterman zullen elkaar nooit gaan vervelen en dat is een van de belangrijkste factoren die hen zullen helpen om als team te fungeren.

Maar tegelijkertijd zijn deze sterrenbeelden erg individualistisch ingesteld en dit zal hen de kans geven om wat persoonlijke ruimte te zoeken, zonder dat de ander zich emotioneel verwaarloosd voelt. En deze balans zal het meest voor gelukzaligheid zorgen.

4. Leeuw en boogschutter

Aangezien deze sterrenbeelden beiden onder het vuurelement vallen staan de leeuw en de boogschutter erom bekend dat ze de twee meest gepassioneerde sterrenbeelden zijn.

Als deze twee een relatie beginnen is emotioneel vuurwerk de enige uitkomst. Het feit dat ze beiden nogal emotioneel zijn maakt hen vooral een goede match en wat ze voelen, voelen ze beiden erg intens.

Deze passie en de emoties die ze delen zullen hen in 2022 bij elkaar brengen. Als deze sterrenbeelden een stel worden houden ze zich helemaal niet in en zullen ze er alles aan doen om aan elkaar te laten zien hoe intens de liefde is die ze voor elkaar voelen.

Het enige waar de leeuw en de boogschutter dit jaar op moeten letten is geduld. Onthoud dat jullie liefde sterker is dan alle obstakels en laat je driftig karakter het niet verpesten.

5. Kreeft en vissen

Deze waterelementen zullen het dit jaar echt goed met elkaar kunnen vinden en zodra ze elkaars pad in 2022 kruisen, zullen ze meteen zien dat ze inderdaad een droommatch zijn. Zowel de kreeft als de vissen zijn gevoelig, ze weten wat ze willen en ze zijn niet bang om dat na te jagen.

Naast de intense en gepassioneerde liefde die deze sterrenbeelden zullen ervaren, zullen ze zich ook realiseren dat ze in alle opzichten goed bij elkaar passen en dat maakt hen een geweldig stel.

Het enige probleem waar dit koppel tegenaan zou kunnen lopen is aan seks gerelateerd. De vissen staat er tenslotte bekend om dat hij avontuurlijk is op seksueel gebied en dat hij er altijd naar uitkijkt om nieuwe, spannende dingen uit te proberen.

De kreeft kan aan de andere kant nogal verlegen zijn en geeft de voorkeur aan traditionelere dingen. 

PinFlight Image