Skip to Content

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Het uit maken is nooit makkelijk, maar het hoort bij het leven.

En hoewel de persoon die achterblijft meestal meer pijn heeft, betekent dit niet dat uit elkaar gaan niet moeilijk is voor degene die eraan begint.

Maar soms, wanneer een man je wil verlaten, zal hij ervoor kiezen om het te doen met een lege zin die hij ergens onderweg heeft gehoord, omdat hij denkt dat hij zal voorkomen dat hij je pijn doet.

Hier zijn de 5 meest voorkomende zinnen die jongens gebruiken als ze uit elkaar gaan en wat ze allemaal betekenen.

1. Jongens maken het uit met:”Het ligt niet aan jou, maar aan mij”

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Een van de meest voorkomende zinnen die veel mannen gebruiken als ze het uit willen maken, is: “Het ligt niet aan jou, maar aan mij.”

Wanneer een man je dit vertelt, doet hij alsof hij alle verantwoordelijkheid neemt voor het einde van de relatie. Maar eigenlijk doet hij je geen plezier door zo uit elkaar te gaan.

Deze man weet gewoon niet hoe hij het uit moet moet maken met je. Hij heeft daar ook geen geldige reden voor.

Op deze manier laat hij je afvragen wat er echt achter de breuk zit, omdat je weet dat dit niet de echte reden is.

Het kan zijn dat hij niet meer van je houdt of dat hij iemand anders heeft gevonden. Hij heeft blijkbaar niet het lef om je dit hardop te vertellen, dus kiest hij een makkelijkere uitweg.

2. ”Ik ben niet klaar om me te binden”

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Er bestaat waarschijnlijk geen meisje aan wie deze zin in haar datingleven niet is verteld. Deze zin wordt meestal gezegd door mannen die niet monogaam willen zijn.

Hoewel het eerlijk lijkt om te zeggen omdat je weet wat je niet van deze man kunt verwachten, is het eigenlijk allesbehalve dat.

Als iemand niets serieus wil, moet hij daar duidelijk over zijn voordat hij een relatie begint. Hij moet het niet uit maken als jullie al een relatie hebben.

Maar deze man ging ervan uit dat je hem nooit een kans zou hebben gegeven als hij je zijn echte bedoelingen had verteld. Dus hij hield hij je gewoon aan het lijntje totdat hij zag dat je helemaal voor hem was gevallen.

Trouwens, als een man je dit vertelt, is het waarschijnlijk dat hij de dingen niet voorgoed wil beëindigen.

Hij wil je nog steeds in zijn leven houden, maar zonder enige verplichtingen. Hij hoopt dat dit een regeling is waar je ja tegen zult zeggen, omdat hij weet dat je sterke gevoelens voor hem hebt.

3. Jongens maken het uit met: ”Je verdient beter”

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Als een man je vertelt dat je beter verdient dan hij, kan dat verschillende dingen betekenen.

Ten eerste is het waarschijnlijk waar. Het is waarschijnlijk dat hij je niet behandelt zoals je zou moeten worden behandeld. Dat is het laatste wat je verdient.

Maar tegelijkertijd vertelt hij je dat hij niet genoeg van je houdt omdat hij zich bewust is van het feit dat je beter verdient. Tegelijkertijd is hij niet klaar om de moeite te nemen om de man te worden die je verdient.

Dus hij geeft er de voorkeur aan je te laten gaan. Het uit te maken in plaats van zijn manieren te veranderen. Dat is meer dan genoeg voor jou om de hint te begrijpen.

4. Jongens maken het uit met: ”Ik wil gewoon een pauze”

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Soms zal een man het niet direct met je uitmaken. In plaats daarvan zal hij je vertellen dat hij gewoon een pauze van de relatie nodig heeft.

Hierdoor laat deze man bewust al zijn opties open.

Hoewel hij misschien eerlijk is en het mogelijk is dat hij echt een pauze wil, is het waarschijnlijker dat hij moe werd van een monogame relatie en alles wat dit soort relaties met zich meebrengen.

Daarom wil hij andere opties onderzoeken, waarbij ook andere meisjes betrokken kunnen zijn.

Maar tegelijkertijd wil hij jou als zijn back-upplan houden, voor het geval hij het niet leuk vindt wat er is.

Op deze manier blijft hij zijn leven leiden, terwijl jij blijft hangen en wachten tot hij een definitieve beslissing neemt.

5. ”Ik heb niet genoeg tijd voor een relatie”

5 Zinnen Waarmee Jongens Het Uit Maken (En Wat Ze Betekenen)

Een van de eerste dingen die je moet onthouden als het om relaties gaat, is dat waar een wil is, ook een weg is.

Daarom, als een man die het uit maakt met jou vertelt dat hij het doet omdat hij het te druk heeft voor een relatie, geloof me dan – hij verzint alleen excuses.

Als je echt om iemand geeft, maak je tijd voor diegene vrij, hoe druk je het ook hebt. Al het andere is onzin.

De gevoelens van deze man voor jou zijn duidelijk niet zo sterk als je zou willen. Dat is de echte reden waarom hij weigert ruimte voor je te maken in zijn leven.

PinFlight Image