Skip to Content

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Hoe kan je hem je laten missen? Hoe laat je hem gedurende de dag non-stop aan je denken zonder het te beseffen?

In het hoofd van een man zitten is iets wat elke vrouw zou moeten proberen om te bereiken, want het is het meest krachtige ding wat je zou kunnen doen, terwijl je op dat moment geen tijd samen doorbrengt.

Als hij aan je denkt, dan betekent dat dat hij elke seconde van de dag aan je denkt en wat hij ook doet, je zult gewoon in zijn gedachten zijn.

Als hij niet kan stoppen met aan je te denken, dan zal hij stapelverliefd op je worden en zul jij zijn prioriteit zijn. Je zult in zijn hoofd blijven zitten tot het moment dat hij de kans krijgt om je te vertellen en te laten zien hoe graag hij je wil.

Het is de meest aantrekkelijke en zeker een van de moeilijkste dingen om te bereiken, maar er zijn een aantal trucs die vrouwen gebruiken om het proces om mannen hen te laten missen en met heel hun lichaam en hart naar hun aanwezigheid te verlangen te versnellen.

6 aantrekkelijke trucs die vrouwen gebruiken om mannen hen te laten missen

1. Geïnteresseerd zijn in wat hij te zeggen heeft

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Wees ten eerste altijd geïnteresseerd in wat hij te zeggen heeft, want een goed gesprek gaat er niet over om geweldige en gedurfde dingen tegen hem te zeggen.

Je zult veel betere resultaten krijgen als je eigenlijk alleen maar naar hem luistert en van tijd tot tijd vragen stelt.

Wanneer een man ziet dat je geïnteresseerd bent in zijn werk, hobby’ s of vrienden, dan zal hij zien dat je geïnteresseerd bent in wat er in zijn leven gaande is, wat hem wat ruimte geeft om een beetje met zichzelf te pronken.

Zie je, een man heeft de neiging om met het meisje te blijven pronken dat hij leuk vindt en je moet ervoor zorgen om hem de ruimte te geven om dat te doen.

Alleen over jezelf praten zal tot iets negatiefs leiden en je zult niet in zijn gedachten blijven.

Zijn pogingen om hard te proberen om indruk op je te maken en je interesse in wat hij te zeggen heeft zijn wat hij zal onthouden wanneer hij niet in staat is om je uit zijn gedachten te krijgen.

2. Flirt met hem

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Een beetje flirten kan geen kwaad. Flirt met woorden, met je lichaam en gebaren die zijn hart zullen laten smelten. Kus hem op zijn wang en laat hem op meer wachten.

App hem dat je net aan hem zat te denken, maar laat hem niet weten waar je bent of wat je doet.

Zorg dat hij zich dingen over je af gaat vragen. Maak de dingen van tijd tot tijd wat spannender met een aantal sexy selfies om zijn fantasie op hol te laten slaan en bereid hem voor op wat er op het punt staat te komen.

Doe wat comfortabel en goed voelt om zonder enige druk te doen, dus zonder dat je het gevoel hebt dat je iets moet doen waarbij je je niet comfortabel voelt om te doen (en vergeet niet om creatief te zijn).

3. Laat hem zich gewild voelen

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Hoe laat je een man zich gewild voelen? Hem het gevoel geven dat hij gewild wordt, is vergelijkbaar met flirten, maar het gaat een beetje dieper.

Het accent ligt op hem te laten weten dat je naar hem verlangt, beschrijven hoe je erover denkt en hem zich de rest voor te laten stellen.

Dit is het belangrijkste, omdat we ons allemaal gewild willen voelen, vooral mannen.

Als je hem laat weten dat je aan hem denkt, dat hij de kracht heeft om je motor aan te zetten (als je begrijpt wat ik bedoel), dan is de helft van je werk gedaan.

Veel vrouwen maken een fout als het hierom gaat. Ze verwarren willen met nodig hebben en dan krijgt hij een heel ander beeld.

Je moet hem een bericht sturen dat je hem niet nodig hebt en dat je kunt krijgen wie je wilt, maar dat je HEM wil, omdat hij de beste is.

4. Blijf hem sexy herinneringen sturen

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Ik weet zeker dat je al bekend bent met het feit dat mannen over alles visueel zijn.

En de beste manier om hem je te laten missen is om hem eraan te herinneren hoe sexy je bent. Maar het is belangrijk om het niet te overdrijven.

Bombardeer hem niet met tien foto’ s per dag van jou in uitdagende outfits alleen maar om hem je meer te laten missen.

Hij zal je dan opdringerig vinden en hij zal manieren gaan zoeken om uit deze ‘lastige situatie’ te komen. Als het hierop aankomt, dan is bescheidenheid je beste kans.

Je moet de perfecte balans vinden die als een trigger zal werken om ervoor te zorgen dat hij je gaat missen en op een dagelijkse basis aan je zal denken.

Geef hem genoeg om je niet te vergeten en hem in de wachtstand te houden voor meer.

5. Geniet ervan

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Er is niets sexyer dan een vrouw die weet hoe ze zich moet vermaken.

Je kunt hem ook appen of stuur hem foto’ s van jou in een bad omringd met een aantal geurkaarsen of een foto van jou als je met je vriendinnen op een concert uit je dak gaat of iets dergelijks.

Je snapt wat ik bedoel.

Het belangrijkste is om hem te laten zien dat je met of zonder hem de tijd van je leven hebt.

Op die manier zal hij niet kunnen stoppen met aan je te denken, omdat hij zich altijd af zal vragen wat je op een bepaald moment aan het doen bent (en ik verzeker je dat hij je zal willen vergezellen, maar je moet ervoor zorgen dat je hem een beetje laat wachten).

6. Wees avontuurlijk

6 Aantrekkelijke Trucs Die Vrouwen Gebruiken Om Mannen Hen Te Laten Missen

Wees niet bang om je moedige, avontuurlijke kant te laten zien als je bij hem bent.

Doe iets geks, laat hem zien hoe onbevreesd je bent en hij zal versteld staan. Je zult zijn hart onmiddellijk winnen.

Mannen worden simpelweg tot vrouwen aangetrokken die vrij van geest zijn en die niet bang zijn om te vragen wat ze willen en die ervoor vechten.

Ze vinden ze inspirerend en geweldig. En hij zal elke seconde missen die hij niet met jou heeft doorgebracht, omdat jij de koningin van zijn geest en zijn hart zult zijn.

Jij bent het eerste waar hij aan denkt als hij ‘s morgens wakker wordt en het laatste waar hij aan denkt als hij gaat slapen.

PinFlight Image