Skip to Content

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Het is tegenwoordig gemakkelijk om overdreven achterdochtig of zelfs paranoïde te worden. We zijn gewend aan jongens die duister zijn.

Dus we zoeken naar waarschuwingssignalen, zelfs als die er niet zijn.

We zien overal waar we kijken tekenen van bedrog. Helaas hebben onze slechte ervaringen of de ervaringen van de mensen om ons heen ons geleerd om zo te denken.

Vaker wel dan niet, lopen we op de zaken vooruit. We komen op basis van acties die vaak misleidend kunnen zijn tot conclusies.

We saboteren onze relaties omdat we bang zijn dat we bedrogen zullen worden, dus we zien overal bedreigingen.

Dit zijn de dingen die jongens doen die duister lijken maar echt onschuldig zijn:

1. Het duurt lang voordat hij een app beantwoordt

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Je gaat automatisch aan verschillende scenario’s denken. Is hij met een andere vrouw? Wat is hij aan het doen? Heeft hij zijn interesse verloren? Gedachten zullen door je hoofd razen.

Terwijl hij in werkelijkheid hij misschien gewoon ligt te slapen. Denk er eens over na, jongens hebben de neiging om sneller in slaap te vallen dan dat je tot drie kunt tellen.

Als je weet dat hij zo is, dan hoef je je geen zorgen te maken.

Ook kan het niet krijgen van een onmiddellijke reactie betekenen dat hij echt werkt voor de kost of vrienden en familie heeft met wie hij praat, dus denk er niet te veel over na.

2. Soms schermt hij zijn telefoon af

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Dit is meestal een slecht teken en helemaal niet goed als het de hele tijd gebeurt. Maar als het maar af en toe is, dan is de kans groot dat hij naar iets gênants kijkt en dat hij te beschaamd is om het je te laten zien.

Het kan ook zijn dat hij midden in een privégesprek zit met een van zijn vrienden en hij de zaken van die vriend niet met jou wil delen.

Ook al ziet dit er nogal slecht uit, overdrijf het niet, tenzij je denkt dat je daar een reden voor hebt. Er is een enorm verschil tussen dingen die de hele tijd gebeuren en soms maar af en toe.

3. Jullie zijn altijd bij jou thuis en nooit bij hem

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Natuurlijk vertellen je instincten je dat er duistere zaken gaande zijn. Maar het is meestal niet zo duister als je denkt.

Als je al een tijdje aan het daten bent, dan is hij waarschijnlijk te beschaamd om te zeggen dat hij bij zijn moeder of een stel kamergenoten woont omdat hij zijn eigen huis niet kan betalen of dat hij zo rommelig is als de hel.

Dit zijn allemaal zeer gênante dingen voor een man om toe te geven. Dus, nadat je denkt dat er genoeg tijd is verstreken, vraag hem dan openlijk om je te vertellen waarom je zijn huis nog nooit hebt gezien.

4. Hij brengt veel tijd met zijn vrienden door

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Misschien zelfs meer dan hij bij jou is. Maar is er echt iets om je zorgen over te maken?

Hij kent ze al langer dan dat hij jou kent, hij waardeert ze en hij is waarschijnlijk heel sociaal.

Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken, is of hij je op het laatste moment afzegt of dat hij een afspraakje afzegt omdat hij iets beters met zijn vrienden te doen heeft.

Dat soort gedrag mag nooit worden getolereerd. Je zou bovenaan zijn prioriteitenlijst moeten staan, niet onderaan. Laat hem je niet aan het lijntje houden.

5. Hij heeft je niet aan ‘zijn mensen’ voorgesteld

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Als hij veel tijd met zijn vrienden doorbrengt en je kent ze nog niet, dan hoeven er geen alarmbellen te rinkelen. Vraag jezelf af of je al lang genoeg aan het daten bent om in de introductiefase te komen.

Hetzelfde geldt voor zijn familieleden, misschien gelooft hij dat de relatie zich nog in de beginfase bevindt en vindt hij het te vroeg.

Misschien heeft hij geen goede band met zijn familie en wil hij je er niet bij betrekken.

Maar als er genoeg tijd verstrijkt en hij je niet aan zijn mensen heeft voorgesteld, of we het nu over zijn vrienden of familie hebben, dan is het tijd om met hem te praten, want er is iets niet in orde en als hij niet vreemdgaat, dan is hij misschien niet klaar voor een serieuze relatie.

6. Hij slaapt nooit bij jou thuis

6 Dingen Die Jongens Doen Die Duister Lijken, Maar Die Echt Onschuldig Zijn

Als alle andere aspecten van je relatie functioneren, dan is dit niets om je zorgen over te maken. Als je net seks hebt gehad, een beetje geknuffeld hebt en hij zegt dat hij naar huis gaat om te slapen, dan is de kans groot dat hij dat ook doet.

Mannen zijn erg praktisch en gaan in hun eigen bed slapen omdat ze dat gewend zijn of omdat het voor hen handiger is om vanaf daar naar het werk te gaan.

Als jij hetzelfde zou doen, dan zou het hen niks doen, zodat ze niet inzien waar het gedoe allemaal om draait.

Als je meteen begint te denken dat hij zojuist je bed voor het bed van een andere vrouw heeft vervangen, dan heb je het waarschijnlijk mis.

Hoewel de meeste mannen graag opscheppen over hoe vaak ze op één avond seks kunnen hebben, zijn het slechts woorden. Alles meer dan één keer is meestal te veel voor hen.

Al met al, denk na voordat je reageert. Niemand is perfect en we hebben allemaal wel eens gedrag dat in het begin misschien duister lijkt, maar in wezen onschuldig is.

Praat openlijk met hem en kijk wat zijn deal is. Val hem niet aan omdat je denkt dat hij vreemdgaat of niet van je houdt als je het hele verhaal niet kent.

Goede en fatsoenlijke jongens zouden niet voor de zonden van alle leugenaars en bedriegers van de wereld moeten boeten.

PinFlight Image