Skip to Content

6 Dingen Om In Gedachten Te Houden Als Je Een Man Date Die Kinderen Heeft

6 Dingen Om In Gedachten Te Houden Als Je Een Man Date Die Kinderen Heeft

Je merkt dat je voor een man valt en je hebt het gevoel dat dit het zou kunnen zijn. Er is niets dat deze gelukkige zeepbel kan laten barsten, totdat je ontdekt dat hij niet alleen komt.

Hij heeft een kind. Of zelfs kinderen. En je weet niet hoe je je daarbij moet voelen. Je weet niet zeker of je alles aankan en of je er echt klaar voor bent. Maar raak niet in paniek. Het is prima om je door deze informatie overweldigd te voelen, maar je moet het van alle kanten bekijken voordat je definitieve beslissingen neemt.

Hier zijn enkele factoren waarmee je rekening moet houden voordat je beslist of je met deze relatie door moet gaan:

1. Hij heeft stabiliteit en toewijding nodig

6 Dingen Om In Gedachten Te Houden Als Je Een Man Date Die Kinderen Heeft

Een man met kinderen heeft geen tijd voor losse flirts en tijdelijke relaties. Hij heeft veel op zijn bordje en het enige wat hij wil is iemand die er is en niet opgeeft als het een beetje uitdagend wordt.

Hij heeft al te veel verplichtingen, dus hij heeft iemand nodig die dit begrijpt en die ermee om kan gaan om niet de enige belangrijke persoon in zijn leven te zijn.

2. De kinderen zullen altijd zijn eerste prioriteit zijn

Hoeveel deze man ook van je houdt, als het erop aankomt, zal hij altijd voor zijn kinderen kiezen. Ze maken deel uit van hem en er is geen twijfel wie er eerst komt.

Als je een jaloers persoon bent of van nature bezitterig bent, dan is dit niet de man voor jou. Hij zal heel veel van je houden, maar het geluk van zijn kinderen zal altijd zijn eerste prioriteit zijn.

3. Zijn ex zal altijd een deel van zijn leven zijn

6 Dingen Om In Gedachten Te Houden Als Je Een Man Date Die Kinderen Heeft

Nogmaals, als er een jaloers trekje in je zit, dan zul je dit waarschijnlijk niet leuk vinden. Zelfs als hij zijn ex niet mag, dan zal ze er altijd zijn.

Het heet co-ouderschap en dat is nodig voor de kinderen. Je zult haar veel zien en aan de telefoon horen praten, maar het zal altijd over de kinderen gaan.

Als je hier niet mee om kunt gaan, dan moet je waarschijnlijk niet met deze relatie doorgaan, omdat zijn ex altijd een deel van het plaatje zal zijn.

4. Wacht voordat je de kinderen ontmoet

Ga alleen akkoord om zijn kinderen te ontmoeten als je zeker weet dat je dit echt wilt doen. Nogmaals, hij heeft stabiliteit nodig. Ga er niet mee akkoord om ze te ontmoeten, om vervolgens te besluiten om er vanaf te zien.

Als hij wil dat zijn kinderen je leren kennen, dan betekent dit dat hij serieus met je is en wil dat je deel uitmaakt van het leven van zijn kinderen.

Als dit niet is wat je wilt, ontmoet ze dan niet om dan vervolgens weer uit hun leven te verdwijnen. Het is voor niemand eerlijk.

5. Je plannen zullen vaak veranderen

6 Dingen Om In Gedachten Te Houden Als Je Een Man Date Die Kinderen Heeft

Als er kinderen bij betrokken zijn, dan is het moeilijk om plannen te maken. Soms kan hun moeder ze op het laatste moment niet meenemen, dus je kunt gedag zeggen tegen de date avond.

Kinderen worden ziek, dus soms kan hij je een paar dagen niet zien, omdat hij het druk heeft met de zorg voor zijn kind en dat moet je goed vinden als je wilt dat dit werkt.

Compromissen sluiten en af en toe date-avonden opofferen, zal nu deel uitmaken van je leven. Beslis nu of je hier wel of niet klaar voor bent.

6. Heb geduld en communiceer je gevoelens

Omgaan met kinderen die niet van jou zijn, zal soms een uitdaging zijn. Ze gaan je gezag uitdagen en je zult er niet veel aan kunnen doen.

Je kunt ze niet disciplineren of tegen ze schreeuwen (tenzij ze iets heel ergs doen), dus je zult je soms verward voelen. Als dit gebeurt, praat dan met je partner.

Vertel hem hoe je je voelt en hij zal het begrijpen. Hij weet hoe moeilijk het voor je kan zijn, dus hij zal ervoor zorgen dat hij het je zo gemakkelijk mogelijk zal maken en er met zijn kinderen over zal praten.

Open, gezonde communicatie is de sleutel om deze relatie te laten overleven.

PinFlight Image