Skip to Content

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Wanneer je een nieuwe relatie begint, denk je er niet eens over na hoe je ervoor kunt zorgen dat een man je aanbidt. Je wilt gewoon dat hij van je houdt en je waardeert.

Maar wat als ik je vertel dat het heel goed mogelijk is om beide te krijgen?

Ik heb gezien hoe mijn vriendinnen altijd werden behandeld door hun vriendjes. Die mannen behandelden hen alsof ze koninginnen waren die ze liefhadden en aanbaden. Natuurlijk gaat dat soort gedrag in beide richtingen.

We hebben echter de neiging om iets te veel te geven en verwachten daar het absolute minimum voor terug.

Ik was absoluut een van die vrouwen die genoegen met minder zou nemen. Simpelweg omdat ik bang was om meer te vragen.

Deze man wil je niet kwijt. Maar als je hem meer probeert te zien, als je zijn aandacht opeist en continu vraagt ​​wat er aan de hand is, zal hij niet meer bij je in de buurt willen zijn.

Hij zal denken dat je te aanhankelijk bent voor zijn smaak en dan verlies je je kans.

Nu weet ik dat ik het niet eens meer hoef te vragen, ik moet gewoon luisteren naar al het advies dat mijn vrienden me hebben gegeven. Dus nu ga ik die geheimen delen en je helpen.

Het maakt niet uit of je momenteel een relatie hebt, of je er net een bent begonnen, of dat je gewoon terloops een man ziet en wacht om dingen officieel te maken.

Er zijn manieren om ervoor te zorgen dat een man je aanbidt – en hier is hoe.

1. Zorg goed voor jezelf

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Was op een gegeven moment voor jezelf zorgen niet een manier om zijn aandacht te krijgen? Nou, laat me je vertellen dat het echt zo gemakkelijk is.

Dit is de eerste stap.

Als vrouwen zijn we geneigd te veel te investeren in het nastreven van een relatie. Mannen doen het veel nonchalanter.

Je kunt je voorstellen hoe hij je ziet als je voor hem zorgt en niet voor jezelf. Hij ziet je alsof je er bent om elke behoefte die hij heeft te bevredigen. Op de lange termijn is dat verschrikkelijk, omdat je er niets voor terug krijgt.

Daarom moet je eerst voor jezelf zorgen!

Wat moet je doen om het gevoel te krijgen dat er voor je gezorgd wordt? Moet je naar je vrienden toe? Zelf een geweldige maaltijd maken? Naar de sportschool gaan?

Heb je een creatieve uitlaatklep nodig? Of vind je het gewoon heerlijk om meer dan eens per week een bubbelbad voor jezelf te maken en de wereld even te vergeten?

Wat het ook is, je moet voor jezelf zorgen. Als hij ziet dat je voor jezelf zorgt, zal hij zich ook gaan realiseren hoe belangrijk deze dingen voor je zijn.

En op een gegeven moment zal hij beseffen dat je hem nodig hebt om je te vergezellen of je te helpen.

We hebben altijd geleerd dat van jezelf houden de eerste stap is naar een liefdevolle relatie. Met die stelling ben ik het helemaal eens! Je moet altijd van jezelf houden boven van iemand anders te houden.

Ik weet dat het moeilijk klinkt om te doen, maar met een beetje oefening kom je er wel.

2. Wees je eigen grootste prioriteit

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Uiteindelijk is het van cruciaal belang om van jezelf een prioriteit te maken als je wilt dat een man je aanbidt.

Je kunt dit doen door hem te vertellen dat je iets niet kunt doen omdat je moe bent.

Als je bijvoorbeeld met een man uitgaat en hij je altijd alleen op zijn voorwaarden wil zien, gedraag je je uiteindelijk als een verloren puppy. Dat is absoluut niet wat je wilt.

Wat je wel wilt, is hem laten zien dat jij je eigen prioriteit bent. Niet hij.

Je zult hem moeten vertellen dat je niet met hem uit kunt gaan omdat je iets anders gepland hebt. Of als je al een relatie hebt en hij vraagt ​​om iets, zeg hem dan gewoon nee omdat je die tijd voor jezelf nodig hebt.

Na een tijdje leert hij hoe belangrijk dit voor je is. Dan verwacht hij geen dingen meer die je niet wilt doen.

Creëer je eigen leven. Investeer in je carrière, ga uit met je vrienden, breng tijd alleen door. Een vrouw die van zichzelf de hoogste prioriteit maakt, is een vrouw van hoge waarde die het waard is om te worden aanbeden.

3. Je zorgt ervoor dat een man je aanbidt door hoge eisen te stellen

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Neem geen genoegen met iets omdat het handig is. Wij als vrouwen moeten echt leren hoe we weg kunnen lopen van een man als hij niet aan onze normen voldoet.

Te vaak geloven we dat we genoegen kunnen nemen met minder. Dat we door de relatie een man zullen leren hoe hij ons goed moet behandelen.

Dat is niet hoe de dingen werken. Als hij nu niet aan je normen voldoet, zal hij dat waarschijnlijk nooit doen.

Het klinkt hard als je het zo stelt, maar het is de waarheid. Je moet klaar zijn om van hem weg te lopen op het moment dat hij begint te doen alsof je eigen normen de moeite niet waard zijn.

Op een gegeven moment moet je misschien zelfs een ultimatum stellen. Hij voldoet aan je normen of je ligt eruit. Dat is het moment waarop hij zich realiseert dat je het serieus neemt. Daardoor zal hij beter zijn best doen.

Je bent een meid waar iedere jongen van droomt! Waar anders zal hij een geweldige vrouw zoals jij vinden?

4. Je zorgt ervoor dat een man je aanbidt door te laten zien dat je liefdevol en zorgzaam bent

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Als je wilt dat een man je aanbidt, moet je hem ook je liefdevolle en zorgzame kant laten zien. Je zult hem moeten laten zien dat je niet alleen sterk en onafhankelijk kunt zijn, maar ook lief en charmant.

Mannen zoeken een vrouw die voor hen kan zorgen.

Zie je, als je die zorgzame aard van je combineert met je onafhankelijkheid, krijg je een geweldige mix.

Je zult hem niet verwennen tot het punt waarop hij gelooft dat hij van je kan profiteren, maar je zult hem ook laten zien dat je voor hem kunt zorgen als dat nodig is.

Het is het beste van twee werelden! Hij zal die verzorgende aard van jou willen, maar hij zal begrijpen dat hij hard moet werken om dat van jou te krijgen.

5. Wees nieuwsgierig naar de dingen die hij leuk vindt

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Ik weet dat mannen soms rare hobby’s hebben en dat ze houden van films die je nooit zou kijken, zelfs niet als iemand je ervoor betaalde. Maar je moet net iets meer interesse tonen in de dingen die hij leuk vindt.

De volgende keer dat hij naar een film kijkt, ga je met hem mee en stel hem er vragen over als hij zijn videogames speelt!

Hij zal het leuk vinden om je de dingen te laten zien en te leren waar hij zijn vrije tijd graag aan besteedt.

Omdat hij er met geen enkel ander meisje over kan praten, zul je heel speciaal voor hem zijn en dat zal ertoe leiden dat een man je aanbidt voor het leven.

Als je oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig bent naar deze dingen, zal hij zien dat hij met je over van alles en nog wat kan praten. En dat is wanneer hij je begint te aanbidden.

6. Laat hem nooit je grenzen overschrijden

6 Manieren Om Ervoor Te Zorgen Dat Een Man Je Aanbidt In Een Relatie

Een vrouw met hoge standaarden stelt grenzen die nooit zullen worden overschreden. Dit is precies wat je moet doen als je wil dat een man je aanbidt.

Een man zal proberen je grenzen te overschrijden en dan doen alsof er niets is gebeurd. Het kan zelfs het stadium bereiken waarin hij zal doen alsof jij de gek bent omdat je ze in de eerste plaats hebt. Nou, dit is de laatste keer dat dat zal voorvallen.

Je grenzen zijn er om je te beschermen. Als je vanaf het begin van de relatie geen grenzen stelt en je eraan houdt, zal een man vroeg of laat misbruik van je maken.

Maar als hij ziet dat je je eigen grenzen respecteert, zal hij geen andere keuze hebben dan ze ook te respecteren.

We hebben de neiging om onze eigen grenzen te overschrijden omdat we een soort bevestiging zoeken in de relatie, maar dat is helemaal niet wat je zou moeten doen!

Waarom zo’n bevestiging zoeken als jij de prijs bent die hij moet behalen? Laat hem werken voor je liefde en genegenheid, want je kan er echt voor zorgen dat een man je aanbidt zonder terwijl je je grenzen bewaakt.

PinFlight Image