Skip to Content

6 Dingen Die Mannen Doen Waar Je Niet Van Onder De Indruk Moet Zijn (Ook Al Is Het Lief)

6 Dingen Die Mannen Doen Waar Je Niet Van Onder De Indruk Moet Zijn (Ook Al Is Het Lief)

Laten we het toegeven, meiden. Het is zo makkelijk voor ons om soms voor het absolute minimum te vallen. Een simpel gebaar als iemand die de deur voor ons opent, laat onze knieën knikken.

Zeg dat tegen je oma en ze zal waarschijnlijk met haar ogen naar je rollen. Die dingen waren in haar tijd een standaard!

Om het absolute minimum te definiëren: het is het minste wat we nodig hebben in een relatie, of gewoon een gebaar van vriendelijkheid of goede manieren.

Er zijn bepaalde dingen die mannen doen die indruk op ons maken totdat we een stap terug doen en beseffen dat het de manier is waarop elk normaal persoon zich zou moeten gedragen.

Wanneer je aan jezelf, je zelfvertrouwen en je onafhankelijkheid werkt, dan maken deze dingen niet zoveel indruk op je.

In feite moeten mannen om je heen heel veel doen om indruk op je te maken – en daar is absoluut niets mis mee. Je hebt normen en je houdt je eraan.

Je kunt voor jezelf cadeaus kopen, je kunt je deuren openen en je weet dat je mooi bent zonder dat iemand anders je vertelt dat je dat bent.

Hoewel al deze dingen leuk zijn, zijn ze niets om onder de indruk van te zijn. Het zijn goede manieren en ze zouden een standaard moeten zijn.

6 dingen waar je niet van onder de indruk moet zijn

6 Dingen Die Mannen Doen Waar Je Niet Van Onder De Indruk Moet Zijn (Ook Al Is Het Lief)

Om je te helpen voorkomen dat je opnieuw in dezelfde valstrik valt, zal ik enkele dingen opsommen die mannen doen waarvan we niet onder de indruk zouden moeten zijn. Ja, ze zijn aardig en lief, maar ze zouden een standaard moeten zijn. Je verdient veel meer, schat, en dat zullen we samen leren.

1. Complimenten krijgen

Laten we eerlijk zijn – we horen allemaal graag dat we er vandaag goed uitzien. Maar moet dat echt iets zijn waar je van onder de indruk bent?

Als je je man vertelt dat hij er knap uitziet, verwacht je dan dat hij op zijn knie gaat zitten en je ten huwelijk vraagt? Je was waarschijnlijk gewoon aardig en denkt er verder niet over na.

Dus waarom zou je onder de indruk zijn van iets dat een norm zou moeten zijn? Het duurt even voordat hij je complimenteert, en dat zou hij elke keer dat hij de kans krijgt moeten doen. Hoewel het erg lief van hem is, is het zeker niet iets om onder de indruk van te zijn.

2. Hij is aardig tegen je

Als je onder de indruk bent dat hij gewoon aardig tegen je is, dan moet je zeker wakker worden. Je partner die aardig tegen je is, is het laatste waar je van onder de indruk moet zijn. Laten we niet vergeten dat aardig zijn een onderdeel is van een normaal mens zijn…

Je zou niet met iemand samenzijn die je niet met respect behandelt, toch? Ik zeg niet dat je niet dankbaar moet zijn dat je een vriendelijke en zorgzame man aan je zijde hebt, maar het is zeker niet iets waar je van onder de indruk moet zijn.

3. Hij is loyaal aan je

Het spijt me, maar deze laat mijn bloed koken. Wanneer mijn vrienden over hun vriendjes praten en zeggen dat ze hen niet bedriegen alsof het iets is waar ik hen mee moet feliciteren, dan verlies ik het volledig. Zien ze niet dat ze veel meer verdienen dan alleen ‘niet bedrogen’ worden?

Loyaal en toegewijd blijven in je relatie is het absolute minimum. Je zou geschokt moeten zijn door iemand die ontrouw is, niet andersom! Natuurlijk bedriegt hij je niet, je bent een vol pakket!

Trouw en toegewijd blijven aan de relatie is verplicht. Trouw zijn is geen indrukwekkend kenmerk. Het is hoe iedereen die besluit om in een relatie te zitten, zou moeten zijn. Je moet niet onder de indruk zijn van iets dat een normaal onderdeel is van elke gezonde relatie.

4. Hij wil tijd met je doorbrengen

Wil je vriend tijd met je doorbrengen? Neem even de tijd en denk na… Is dat echt iets waar je van onder de indruk moet zijn? Natuurlijk niet. Waarom zou je een relatie met iemand hebben die helemaal niet bij je wil zijn?

Je vriend die plannen maakt of gewoon wat tijd met je wil doorbrengen, is gewoon omdat jullie twee een relatie hebben. Wat zou je anders doen?

Haal je normen van de vloer en laat hem geen indruk op je maken door gewoon met zijn vriendin uit te gaan…

Hoe hij zijn tijd met jou plant, kan iets zijn waar je van onder de indruk kunt zijn. Als hij bijvoorbeeld een verrassingsvakantie voor jullie twee plant, is dat zeker iets om onder de indruk van te zijn.

Echter, uitgaan voor een kopje thee of een thuisblijven en naar een tv-show kijken, is leuk, maar niet iets dat je knikkende knieën zou moeten geven.

5. Hij helpt je in huis

6 Dingen Die Mannen Doen Waar Je Niet Van Onder De Indruk Moet Zijn (Ook Al Is Het Lief)

Als je met je vriend samenwoont, dan moet je niet vergeten dat je niet de enige bent die in het appartement woont. De vuile vaat in de gootsteen en vuile kleren in de wasmand zijn niet alleen van jou. De kruimels op de vloer zijn ook van zijn eten. Waarom zou jij de enige zijn die schoon moet maken?

Als je samenwoont, dan is het normaal dat jullie het huis ook samen schoonmaken! We leven niet in het jaar 1800. Het is niet jouw taak om de schoonmaakster te zijn in het huis die je met je vriend deelt.

Het onderhouden van een huishouden is een gedeelde verantwoordelijkheid. Hij die de afwas doet of stofzuigt, zou geen indruk op je moeten maken. Doe jij het niet de hele tijd? Je moet je partner nooit smeken om het huis schoon te houden en je te helpen met huishoudelijk werk. Jullie zijn allebei volwassen en hij zou zich zo moeten gedragen.

6. Hij is aardig tegen je familie en vrienden

Aardig zijn voor mensen is een onderdeel van een vriendelijk mens zijn. Je zou toch niet met hem uitgaan als hij dat niet was? Als hij bij je is, is het normaal dat hij aardig is tegen de mensen om wie je geeft.

Zelfs als hij ze niet zo leuk vindt als jij, is respectvol zijn het minste wat hij kan doen. Het heet manieren hebben en volwassen zijn. Ze hoeven geen beste vrienden te zijn, maar aardig zijn, is het minste wat hij kan doen.

Die mensen zijn belangrijk voor je, dus het is normaal dat hij ook contact met hen probeert te maken. Het heet een gezonde relatie met iemand hebben, en het moet iets zijn dat je verwacht.