Skip to Content

De Slechtste Excuses Van Vreemdgangers (Val Er Niet Voor)

De Slechtste Excuses Van Vreemdgangers (Val Er Niet Voor)

We hebben veel van de slechtste excuses gehoord die cheaters gebruiken – sommige zijn zo belachelijk dat we er alleen maar om kunnen lachen. Ik bewonder oprecht hoe creatief mensen kunnen zijn.

Terwijl ik deze slechtste excuses las, realiseerde ik me dat ik nog zoveel te leren heb. Ik ben geen relatie-expert, maar ik hoop dat, als je een paar van deze dingen hebt gehoord, je hem hebt verteld om op te houden en nooit meer met je te praten (het zou perfect zijn als er een klap bij betrokken was, maar ik ik ga geen enkele vorm van geweld promoten).

Hoe dan ook, ik hoop dat je klaar bent om goed te lachen en iets nieuws te leren in het proces. Oh, en alsjeblieft, trap er niet in als je ze hoort. Je kunt de man echter de eer geven voor creativiteit.

Top 10 slechtste excuses die vreemdgangers gebruiken

Het was een nogal moeilijke taak om er slechts 10 te kiezen, maar op de een of andere manier is het gelukt. Ik hoop dat je net zo nieuwsgierig bent als ik was voordat je dit artikel schreef. Dus, wil je weten wat de meest voorkomende slechtste excuses zijn die door cheaters worden gebruikt? Blijf lezen!

1. Ze deed me denken aan jou, ik kon er niks aan doen

De Slechtste Excuses Van Vreemdgangers (Val Er Niet Voor)

Haar haarkleur, glimlach of figuur deed hem gewoon aan jou denken. Omdat hij zich tot je aangetrokken voelt, kon hij het niet helpen om bij haar te zijn. Wat is het probleem? Het zorgde ervoor dat hij minder naar je hunkerde en nu kan hij echt wachten om je te zien.

Hoe ziet het rollen van de ogen er in geschreven vorm uit? Ik doe het nu en ik wil de boodschap goed overbrengen om deze absolute nummer 1 van de slechtste excuses te benadrukken.

2. We hadden een pauze

Deze topper van de slechtste excuses werd populair toen Ross van Friends hem gebruikte. Nou, de jury is er nog steeds niet uit of ze dat waren, toch?

Mensen begrijpen het hele concept van een pauze meestal niet – of ze communiceren het niet goed – dus deze ‘ongelukken’ kunnen echt gebeuren. Ik keur het helemaal niet goed, maar zorg ervoor dat je eerst een aantal basisregels hebt vastgelegd voordat je oordeelt.

3. Slechtste excuses: Ik was dronken, ik herinner me niets

Ik denk dat dit een van de slechtste excuses ooit is. Wie gelooft dit nog?

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat dit niet waar kan zijn. Helaas leven we in een gekke wereld en kunnen er vreselijke dingen gebeuren. Iemand kan je iets in je drankje doen, zelfs als je heel voorzichtig bent. Maar als je zeker weet dat hij gewoon een excuus verzint, dump hem dan.

4. Het betekende niets, ik houd alleen van jou

Ja, juist. Hij houdt van je, maar hij koos ervoor om je te bedriegen. Trap hier niet in!

5. Ik probeerde haar gewoon te helpen

Hij probeerde een goede vriend te zijn. Ze was er kapot van na haar breuk en hij besloot haar te helpen haar ex te vergeten. Misschien kan ze nu iets terugdoen?

6. Slechtste excuses: Ik heb je gemist

De Slechtste Excuses Van Vreemdgangers (Val Er Niet Voor)

Je was op vakantie met je vriendinnen of op zakenreis, en hij heeft je heel erg gemist. Hij wilde heel graag bij je zijn, dus koos hij het eerste meisje dat hem toestemming gaf om haar aan te raken. Waar heeft hij het in godsnaam over?!

7. Ik moest zeker weten dat jij de ware bent

Dus hij moest je bedriegen met een paar meisjes om te bevestigen dat zijn gevoelens voor jou echt zijn?!

8. Het was maar een weddenschap

“Weet je schat, we waren aan het uitgaan en mijn vriend wedde dat ik het nummer van dit ene meisje niet kon krijgen. Hij bespotte me en zei dat ik het niet meer in me heb. Ik moest bewijzen dat hij ongelijk had, maar ze nam het te serieus en van het een kwam het ander…”

Oh God.

Ik weet dat mannen van tijd tot tijd kinderachtig kunnen zijn en elkaar uitdagen, maar wat voor vrienden heeft hij als ze hem uitdagen je te bedriegen om iets te bewijzen?

9. Slechtste excuses: Hoe kan ik weten dat jij mij niet hebt bedrogen toen je weg was?

Bam, laten we jou de schuld geven omdat hij vreemdging. Perfect, nietwaar?

Laat hem de schuld niet op jou projecteren. Als hij je niet vertrouwt terwijl je weg bent, en hij respecteert je duidelijk niet, dan ben je beter af zonder hem.

10. Ik was het niet!

Wie was het dan, je tweelingbroer?!

En de lijst gaat maar door…

-“Het zal niet meer gebeuren.”

-“Zij heeft mij benaderd, het is haar schuld”

-“Het is geen zuigzoen, ik heb mezelf pijn gedaan bij het scheren.”

–“Het was een ontsnapping aan de problemen die we hebben. In plaats daarvan had ik met jou moeten praten.’

– “Ik wilde iets nieuws proberen.”

-“Het is gewoon gebeurd / ik heb het niet gepland.”

-“Ik wilde je geen pijn doen.”

-“Ik was laat aan het werk.”

-“Je gaf me geen aandacht.”

-“Je mocht er niet achter komen.”

–“Ik heb het je tenminste verteld. De meeste jongens zijn niet eerlijk tegen hun partners.”

-“Ik moest de controle over mijn gevoelens terugkrijgen omdat ik zoveel van je hou dat ik er bang voor ben.”

-“Het was uit gewoonte dat ik haar kuste.”

– “Ik wilde het niet, maar ze heeft me overtuigd.”

-“Je hebt me te veel vrijheid gegeven.””Iedereen doet het, het is niet erg.”

-“Ze flirtte met me, ik kon het niet laten.”

-“Het was een fout.””Ik dacht dat we een open relatie hadden.”

-“Ik weet niet waarom ze me zoveel sms’t.”

Waarom je niet voor deze slechtste excuses moet vallen

Eerlijk gezegd, waarom zou je? Hij probeert het effect dat de hele situatie op jou en je relatie heeft te minimaliseren. Niet alleen dat hij niet eerlijk tegen je was, maar hij toont helemaal geen respect voor wat jullie twee hebben. Wil je echt verder met iemand die zo weinig van je denkt?

Ik hoop dat je er niets van zult horen, maar als je dat doet, lach het dan alsjeblieft weg. Hij is je duidelijk niet waard, je tijd of je liefde die je hem wilde geven. Probeer geen gevoelens voor hem op te vangen totdat je weet dat hij oprecht in je geïnteresseerd is.

Als je echter een (of meer) van deze zielige excuses hoort, zorg er dan voor dat hij weet wat hij deed en hoe ernstig de situatie is. Een breuk overleven, vooral als je een langdurige relatie had, zal moeilijk zijn, maar ik weet dat je het kunt en dat je daarna beter af zult zijn.

Ik heb me altijd voorgesteld dat bedriegers kleine notitieboekjes hebben waarin ze enkele van deze zinnen schrijven voor het geval ze betrapt worden. Nou, als dat het geval is, is dit het perfecte moment om zijn excusesboek te verbranden, vind je niet?