Skip to Content

7 Dingen Die Hem Niet Zullen Afschrikken Als Hij De Ware Is

7 Dingen Die Hem Niet Zullen Afschrikken Als Hij De Ware Is

Bij het ontmoeten van een nieuwe vrouw begrijpen mannen meestal niet alle dingen die achter haar façade kunnen schuilgaan. Ook niet als hij de ware is.

Ze worden bang voor kleine dingen die ze niet van een vrouw verwachtten.

Maar laat me je vertellen dat er niets is dat je soulmate bang kan maken om van je weg te lopen. Vooral niet deze kleine dingen:

1. Jouw onafhankelijkheid

7 Dingen Die Hem Niet Zullen Afschrikken Als Hij De Ware Is

Laten we eerlijk zijn. Mannen hebben geleerd te denken dat zij degenen zijn die voor alles zouden moeten zorgen. Als er een sterke vrouw langskomt, wordt hij een beetje bang.

Een echte man zal niet weglopen voor je onafhankelijkheid. Hij zal je alleen maar meer kracht geven in plaats van je naar beneden te halen.

Het feit dat jij misschien een betere baan hebt dan hij, zal hem alleen maar aanmoedigen om aan zichzelf te werken.

Maar als hij niet de ware voor jou is, kan hij zich zelfs ontkracht voelen door jouw succes.

2. Jouw drama

Ja, vrouwen kunnen dramatisch zijn, niet altijd, maar meestal – ja.

Een man die niet bij je past, zal je vertellen dat je ‘te veel’ voor hem bent om aan te kunnen. Hij zal je elke dag een dramakoningin noemen.

Als hij de ware is zal hij dat juist niet doen. Hij weet waar je van schrikt, en hij zal willen weten wat hij kan doen om dat te voorkomen.

Hij zal nooit iets zeggen of doen om drama in je relatie uit te lokken. Daarom is hij echt degene voor jou.

3. Als hij de ware is schrikt hij niet van jouw verwachtingen

7 Dingen Die Hem Niet Zullen Afschrikken Als Hij De Ware Is

Soms verpesten verwachtingen relaties. Sommigen mensen zeggen daardoor zelfs dat we geen verwachtingen moeten hebben van onze relaties.

Een man die bereid is om van je te houden en je op de juiste manier te waarderen, zal je alleen laten zien dat hij aan al je wensen en behoeften kan voldoen.

Daarom moet je je verwachtingen voor niemand verlagen!

4. Jouw plannen voor de toekomst

Met al deze mensen met een angst om zich te binden om ons heen, kiezen we er soms zelfs voor om niet over onze toekomst te praten in plaats van die persoon weg te jagen.

Maar laat me je vertellen dat er niets engs aan is!

Het maakt niet uit hoe vroeg in de relatie je hierover zou kunnen praten, het zou geen taboe-onderwerp tussen jullie twee moeten zijn.

Een man die jou waard is en als hij de ware is, zal niet weglopen bij de gedachte aan toewijding en een toekomst met jou. Hij zal er juist net zo opgewonden van raken als jij.

5. Als hij de ware is laat hij zich niet afschrikken door de impact die jij op hem hebt

7 Dingen Die Hem Niet Zullen Afschrikken Als Hij De Ware Is

Of we het nu expres doen of niet, we hebben nog steeds impact op onze partners.

Mannen zijn meestal erg gesloten als het om verandering gaat. Ze kunnen het niet gemakkelijk accepteren (macht voor degenen die verandering verwelkomen).

Als een man bereid is te accepteren dat je hem op een goede manier zult veranderen, om meer open te zijn over zijn gevoel en zijn dromen, dan is hij een blijvertje.

6. Jouw onzekerheden

Het is niet alsof mannen bang zijn voor onzekere vrouwen, maar ik heb in mijn leven meer mannen ontmoet die niet willen luisteren naar een vrouw die over haar onzekerheden praat dan er zijn die willen helpen.

De man die bij je past, de man die er alles aan zal doen om je te bewijzen dat je geliefd en liefdevol bent, zal niet bang zijn voor je onzekerheden, en hij zal niet weglopen.

Als hij de ware is zal hij aan je zijde blijven om te zien wat er aan de hand is en je helpen een manier te vinden om er over heen te komen.

7. Als hij de ware is laat hij zich niet afschrikken door jouw angst (of een andere psychische aandoening)

Als hij de ware is laat hij zich niet afschrikken door jouw angst (of een andere psychische aandoening)

Mannen die weglopen zodra ze zien dat je een angstaanval krijgt of horen wat er in je hoofd omgaat, zijn jouw aanwezigheid in hun leven niet waard.

Beheers jezelf!

Je hebt er niet voor gekozen om dit brein te hebben! Je hebt er niet voor gekozen om angstig te worden! Als je kon, zou je het meteen wissen.

Dus als hij echt van je houdt en je in zijn leven wil, zal dit niet iets zijn dat hem bang maakt om van je weg te lopen.

Als hij de ware is zal hij er voor je zijn tijdens goede en slechte dagen.

PinFlight Image