Skip to Content

6 Manieren Om Hem Spijt Te Laten Krijgen Van Zijn Afwijzing

6 Manieren Om Hem Spijt Te Laten Krijgen Van Zijn Afwijzing

Omgaan met afwijzing kan buitengewoon moeilijk zijn, je kunt alleen maar denken aan manieren om hem spijt te laten krijgen. Er zijn al deze emoties van zelfhaat en onwaardigheid waar je mee te maken hebt, afgezien van kalm en beheerst blijven voor anderen.

Terwijl je je verdrietig, eenzaam en niet geliefd voelt, voel je je ook boos en wraakzuchtig. Je wilt ervoor zorgen dat je geliefde er spijt van krijgt dat hij je heeft afgewezen. Dat verlangen is volkomen normaal en gerechtvaardigd.

Als je wilt weten hoe je het op de juiste manier doet, volg dan deze 6 eenvoudige manieren hieronder. Houd er rekening mee dat deze stappen niet betekenen dat je gemeen bent en met zijn beste vriend naar bed gaat om hem te kwetsen.

Ze zijn gebaseerd op het verbeteren van je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je over het algemeen beter voelt tijdens het proces om over de afwijzing heen te komen. Dus als je hierin geïnteresseerd bent, blijf dan lezen.

1. Hoe je hem spijt laat krijgen: zorg ervoor dat je een glow up hebt na de afwijzing

Na een relatiebreuk of een ervaren afwijzing, zal elke vrouw gewoonlijk een persoonlijk tintje krijgen en voor zichzelf gaan zorgen.

Ik weet zeker dat we ons hier allemaal schuldig aan hebben gemaakt. Persoonlijk verander ik graag mijn haar. Dus als je me betrapt op het rocken van een andere haarkleur of pony, kun je er zeker van zijn dat ik probeer over een man heen te komen. Of over de situatie waarin we ons bevonden.

Een glow-up kan ook een spa-dag zijn, je nagels laten doen, een wax-afspraak hebben. Of je garderobe compleet veranderen en nieuwe kleren kopen.

Door deze kleine veranderingen in je uiterlijk aan te brengen, zal de man die je afwees het gevoel hebben dat hij een perfecte vangst heeft gemist. Hij had met het mooiste meisje ter wereld kunnen zijn, maar nee… Hij koos ervoor om dat niet te doen.

Aangezien jongens als eerste verliefd worden op hun ogen, zal het doen van iets goeds aan je uiterlijk niet alleen ervoor zorgen dat hij je meer bewondert, maar het zal ook een geweldige ego-boost voor je zijn.

2. Blijf, indien mogelijk, bevriend met hem

Als de man die je heeft afgewezen deel uitmaakt van je vriendengroep, zal vrienden blijven geen probleem zijn. Het kan natuurlijk ongemakkelijk zijn, maar het zal gemakkelijk zijn om hem dichtbij te hebben.

Maar als hij nooit je vriend is geweest, probeer dan een vriendschap te beginnen. Of wees in ieder geval buitengewoon aardig als je hem ziet en vraag hem af en toe een kop koffie te drinken.

Dit zal moeilijk zijn, want het laatste wat je waarschijnlijk wilt doen, is bevriend raken met een man die jou niet als zijn potentiële vriendin zag. Het aangaan van een vriendschap met hem zal echter van groot nut voor je zijn.

Door vriendelijk tegen hem te blijven, laat je zien dat je verliefdheid precies dat was – een simpele verliefdheid. Als hij het zegt en er helemaal ongemakkelijk over begint te worden, lach dan gewoon. Laat hem zien dat het geen probleem voor je is en doe normaal.

Natuurlijk moeten jullie twee geen besties worden en elke dag samen doorbrengen. Je doel zou moeten zijn om hem zo min mogelijk te zien, want weet je, je hebt het zo druk met je opwindende leven. Maar jullie twee moeten zeker een keer rondhangen om bij te praten.

Door vrienden met hem te zijn, kun je hem ook alles laten weten wat er in je leven gebeurt. Je zou zelfs een mogelijke aanstaande datum kunnen noemen (knipoog).

Hij zal snel beseffen hoe geweldig je bent. Ongetwijfeld zal het hem spijt brengen dat hij je ooit heeft afgewezen.

3. Wat hem spijt zal laten voelen: heb altijd plezier met je vrienden (en zorg ervoor dat hij dat weet)

6 Manieren Om Hem Spijt Te Laten Krijgen Van Zijn Afwijzing

Sociaal zijn en plezier maken met je vrienden kan hem laten zien hoe leuk, gemakkelijk in de omgang en gelukkig persoon je bent. Dat zijn allemaal eigenschappen die we de mensen in ons leven wensen. En jouw man is geen uitzondering.

Dus, heb een bordspelavond op dinsdag met je vrienden. Ga vrijdagavond naar de club. Plan een leuk uitstapje naar de berghelling. Houd een zondagse barbecue in de achtertuin. Plan een weekendje weg naar het strandhuis van je oom.

Het zou geweldig zijn als de vrienden van je verliefdheid er ook zouden zijn. Want als je zijn vrienden voor je wint, kun je er zeker van zijn dat ze hem onder druk zullen zetten. Dat ze hem zullen vertellen hoe dom hij was om je af te wijzen.

En een bonustip: vergeet nooit een Instagram foto te maken. Je vlam moet zien dat je de beste tijd van je leven hebt en dat zal hem spijt brengen.

4. Begin met nieuwe en opwindende hobby’s

Als je probeert je gebroken hart te herstellen nadat je bent afgewezen, kun je het beste jezelf bezig houden. Door de dingen te doen die je leuk vindt of altijd al hebt willen doen, kun je je gedachten afleiden van die slechte herinnering en je helpen sneller te herstellen.

Maar het kan er ook toe leiden dat je verliefdheid er spijt van krijgt dat hij je ooit heeft afgewezen.

Wanneer we de dingen doen waar we van houden of beginnen met het afvinken van de dingen op onze ik-moet-dit-doen-voor-dat-ik-dertig-word-lijst, beginnen mensen om ons heen op te merken hoe we anders “gloeien”.

We beginnen interessanter, aantrekkelijker en over het algemeen leuker te lijken om mee om te gaan.

Ik kan dit bevestigen met mijn eigen voorbeeld.

Een paar jaar geleden deed een man, laten we hem Sven noemen, zo zijn best om mij te daten. Ik heb hem een paar keer afgewezen en na een tijdje gaf hij het min of meer op.

Maar ineens begon Steve naar de sportschool te gaan en wat spiermassa op te bouwen. Hij maakte promotie op het werk en werd de jongste COO die zijn bedrijf ooit heeft gehad.

Hij sloot zich aan bij onze plaatselijke wielerclub waarmee hij door het land reisde. Ook begon hij land voor land af te strepen van zijn lijst met plaatsen die hij altijd al had willen bezoeken.

Hoewel ik diep van binnen wist dat er geen chemie was tussen Sven en mij, en dat we nooit zouden kunnen daten, voelde ik me nog steeds enorm aangetrokken tot zijn levensstijl. Deze nieuwe versie van hem sprak me zo aan, dat ik gek werd.

Dus wees zoals Sven en verander je leven nadat je bent afgewezen. Geloof me, je verliefdheid zal zijn verstand verliezen als hij ziet wat je allemaal kunt doen en bereiken.

5. Zoek een nieuwe crush als je hem spijt wil bezorgen

Om ervoor te zorgen dat het hem spijt dat hij je heeft afgewezen, moet je zeker een nieuwe man vinden om op te focussen.

Stel je dit eens voor. Het is een leuk samenzijn op zaterdagavond met je vrienden in het appartement van je bestie. En toevallig is je crush er ook.

Jullie hebben allemaal de beste tijd, luisteren naar goede muziek, drinken wijn en spelen charades. Maar je blijft je telefoon checken en giechelen terwijl je je berichten typt.

Je ex-crush zal zich zeker afvragen met wie je sms’t en waarom je lacht. Heb je een nieuw iemand die je leuk vindt? Wie is hij? Ziet hij er beter uit dan hij? Zijn jullie twee samen of?

Dit zal hem zeker jaloers maken en hem laten afvragen over je liefdesleven (en mogelijk spijt krijgen dat hij er geen deel van uitmaakt).

6. Als je wil dat het hem spijt moet je eerst van jezelf houden

Natuurlijk, een beetje gemeen zijn en proberen je geliefde er spijt van te geven dat hij je heeft afgewezen, is leuk en bevrijdend. Maar je belangrijkste doel moet zijn om je welzijn op de eerste plaats te zetten.

Omgaan met een breuk of afwijzing kan een negatieve invloed hebben op je geestelijke gezondheid en ervoor zorgen dat je je onwaardig en niet goed genoeg voelt. Je moet dus altijd prioriteit geven aan je herstel.

Je moet jezelf eraan herinneren dat afwijzing deel uitmaakt van het dagelijks leven. Dat je het gewoon van tijd tot tijd moet ervaren.

En door er op de juiste manier mee om te gaan en daarbij van jezelf te houden, voel je je niet alleen sneller beter. Het zorgt er ook voor dat je er stralender uitziet voor andere mensen.

Eigenliefde en zelfvertrouwen zijn absoluut de beste make-up die je kunt aanbrengen. Je geliefde zal er zeker spijt van krijgen dat hij niet eerder de kans heeft genomen om er deel van uit te maken.