Skip to Content

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Het begin van een relatie bestaat uit vele mooie momenten. Jullie zijn allebei gek op elkaar en je bent niet bang om de wereld te laten weten hoeveel je van elkaar houdt.

Je brengt elke vrije seconde van je dag samen door en het is meer dan duidelijk dat je relatie naar een hoger niveau moet gaan.

Je kunt eindelijk zeggen dat je een man hebt gevonden die je oprecht gelukkig maakt en dat je de jackpot hebt gewonnen.

Maar ineens verandert alles. De vlinders in je buik zijn weg en je kunt je niet herinneren wanneer hij je voor het laatst een compliment heeft gegeven.

Je lijkt de man met wie je aan het daten bent niet te herkennen en je begint je af te vragen wat er mis is gegaan. Je vermoedt dat zijn gevoelens voor jou zijn veranderd of dat je iets hebt gedaan waardoor hij moest veranderen.

Het is niet nodig om met je hoofd tegen een muur te bonzen om erachter te komen wat er aan de hand is. Ik ga je de 5 veelvoorkomende redenen geven waarom je man na de wittebroodsweken is veranderd.

1. Hij werd de relatie zat

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Veel mannen veranderen na de wittebroodsweken, omdat ze hun vrijgezelle leven beginnen te missen en ze denken dat het te vroeg is om zich aan slechts één vrouw te binden.

Misschien dacht je man in eerste instantie dat hij er klaar voor was om zich aan je te binden en dat hij een romantische relatie wilde, maar hij heeft dat duidelijk verkeerd gedacht.

Hij was helemaal blij en opgewonden terwijl jullie relatie een en al regenbogen en zonneschijn was, maar we weten allemaal dat die fase niet eeuwig duurt.

Nu de realiteit toe heeft geslagen en hij zich realiseerde dat er een paar dingen zijn waar jullie aan moeten werken, besloot hij dat dit niet is wat hij wil. Eindelijk ziet hij wat toewijding aan een meisje echt inhoudt en hij vindt het niet leuk.

Deze man van je was het zat om een relatie te hebben en is niet volwassen genoeg om als een team te werken. Tegelijkertijd wil hij niet de brenger van slecht nieuws zijn, omdat hij bang is dat hij een fout zal maken door je te verlaten.

Of het kan zijn dat hij tegen zichzelf liegt dat hij de situatie aankan en dat het verlangen naar het vrijgezelle leven uiteindelijk zal verdwijnen.

2. Hij denkt nog steeds aan zijn ex

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Ik haat het om degene te zijn die je dit moet vertellen, maar het kan zijn dat je man een relatie met je is begonnen, ook al was hij duidelijk nog niet over zijn ex heen. Of misschien wilde hij je gebruiken om zijn ex jaloers te maken zodat ze bij hem terug zou komen.

Misschien heeft hij geprobeerd om zichzelf ervan te overtuigen dat hij klaar was voor een relatie met jou terwijl hij nog gevoelens voor haar had.

Tegelijkertijd is er een mogelijkheid dat hij wist dat hij haar niet terug kon krijgen en hij ook niet wilde dat hij jou kwijt zou raken.

Hoe dan ook, zo’n man verdient jou helemaal niet. Hij heeft een aantal onopgeloste dingen uit zijn verleden en jij zou niet degene moeten zijn die eronder lijdt.

Ik suggereer in geen geval dat je man je met zijn ex bedriegt of dat hij een plan beraamt om haar terug te krijgen, maar het is een bekend feit dat emotionele bagage ervoor kan zorgen dat een relatie kapotgaat.

3. Hij heeft eindelijk zijn ware gezicht laten zien

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Een andere reden waarom je vriend na de wittebroodsweken drastisch is veranderd, kan zijn dat hij eigenlijk helemaal niet is veranderd. Misschien is hij altijd al zo geweest en heb je het niet gezien, omdat je verblind was door je liefde voor hem.

Misschien heeft hij zich als iemand voorgedaan om je in bed te krijgen om je dan te verlaten nadat hij zijn doel heeft bereikt.

Maar de realiteit is dat je niet voor altijd kunt blijven doen alsof. Het duurde niet lang voordat zijn imago van perfecte vriendje verdween en zijn ware kleuren tevoorschijn kwamen.

Je hebt hem de hele tijd door een roze bril bekeken en je dacht dat jullie samen oud zouden worden.

Misschien ben je voor zijn lieve woorden en duivelse charme gevallen. Maar geef jezelf daar niet de schuld van, want velen van ons hebben de neiging om de mensen op wie we verliefd worden te idealiseren.

Dat is de reden waarom veel mensen zichzelf wat tijd gunnen voordat ze dingen officieel maken met een ander persoon.

4. De aanvankelijke verliefdheid is weg

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Zoals ik al zei, zullen de meesten van ons tijdens de wittebroodsweken vlinders in de buik voelen.

Die gevoelens kunnen je volledig verteren zodat je er niet aan kunt ontsnappen. En je vriend is daarop geen uitzondering.

Hij is als een gek voor je gevallen en de vonk die jullie deelden was bijna onbreekbaar. Hij was altijd opgewonden om je te zien en je gaf hem het gevoel dat hij de gelukkigste man ter wereld was.

Maar naarmate de tijd verstreek, leken die vlinders te verdwijnen. Er is geen spoor van de man die hij vroeger was en het is duidelijk dat hij door liefde verblind was.

Het is volkomen acceptabel als je wilt proberen om je romance nieuw leven in te blazen, maar houdt er rekening mee dat je misschien iets tijdelijks voor deze man bent geweest.

De eerste vonk is weg. Nu moet je bepalen of er een diepe emotionele band is gebleven.

5. Hij begon je als vanzelfsprekend te beschouwen

5 Genadeloos Eerlijke Redenen Waarom Je Man Na De Wittebroodsweken Is Veranderd

Toen jullie twee net begonnen te daten, zou hij er alles aan gedaan hebben om je voor zich te winnen.

Hij zou midden in de nacht naar je huis komen om te zien wat er met je aan de hand was en naar je luisteren wanneer je hartstochtelijk over je doelen en dromen praatte.

Hij was de enige reden voor je glimlach en je kon niet geloven dat je de perfecte vriend had gevonden.

Maar dat duurde alleen totdat hij zich realiseerde dat hij je om zijn vinger had zitten. Nu hij weet dat je hem niet verlaat, is alles anders.

Deze man is gaan denken dat hij geen moeite meer hoeft te doen om je aandacht weer te krijgen en hij doet alsof je emoties en behoeften helemaal niet belangrijk zijn.

Als je je hierin kunt herkennen, dan is je vriend je als vanzelfsprekend gaan beschouwen en moet je hem laten gaan.

Hij is aan je aanwezigheid gewend geraakt en hij heeft zichzelf ervan overtuigd dat je nergens heen zal gaan, hoe hij je ook behandelt.

PinFlight Image