Skip to Content

In Zijn Hoofd Kijken: Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig?

In Zijn Hoofd Kijken: Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig?

Vraag je je af of je nieuwe verliefdheid geïnteresseerd is of dat hij gewoon aardig is? Zoek niet verder, want in dit artikel bespreken we een aantal veelzeggende tekenen dat hij eigenlijk gek op je is en je in zijn leven wil.

Ik weet dat het misschien een beetje verwarrend is om te accepteren wat de uitkomst ook zal zijn, maar ik weet zeker dat je het zult overleven. Aan het eind van de dag, is hij niet de enige persoon die je ooit zo leuk zult vinden. Als je erachter komt dat hij gewoon aardig is, ga dan gewoon verder en ga verder met je leven. De juiste man komt wel opdagen.

Aan de andere kant, als je concludeert dat hij in je geïnteresseerd is en er wat potentieel voor een romantische relatie is, aarzel dan niet om hem een beetje te helpen. Beantwoord hem, en in een mum van tijd zal hij je mee uit vragen. Soms hebben jongens wat goedkeuring van jouw kant nodig om te weten dat je het goed vindt wat er gebeurt.

Is hij geïnteresseerd of gewoon aardig?

1. Zijn lichaamstaal zegt veel

In Zijn Hoofd Kijken Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig

Oké, let op z’n lichaamstaal. Bloost hij als je hem complimenteert? Als je uitgaat met je vriendengroep, zit hij dan dicht bij je? Heeft hij je de laatste tijd vaker geknuffeld? Dit alles wijst erop dat de man je leuk vindt en dat hij niet gewoon aardig tegen je is.

Als een man aardig en beleefd is, dan zul je niet aan zijn lichaamstaal opmerken dat hij je leuk vindt. Je zult hem niet naar je zien staren, en hij zal niet elke keer dat jullie ogen elkaar ontmoeten naar je glimlachen.

Als hij echter excuses zoekt om je aan te raken, oogcontact met je houdt en subtiel van kant met je verandert als jullie lopen, zodat hij dichter bij de drukke straat is, dan verzeker ik je, deze man is halsoverkop voor je gevallen.

2. Analyseer de vragen die hij stelt

Stop even en denk na over alle vragen die hij je heeft gesteld sinds jullie elkaar hebben ontmoet. Zijn ze geleidelijk persoonlijker geworden? Is hij in je hobby’s geïnteresseerd en in al die kleine dingen waar je gepassioneerd over bent? Als je antwoord ja is, dan vindt de man je leuk en er is geen twijfel over mogelijk.

Wanneer een man in je geïnteresseerd is, dan zal hij proberen om zoveel mogelijk te weten te komen over je persoonlijke leven en zelfs de kleinste details over jou te weten willen komen. Hij zal meer willen weten over je jeugd en hoe je je voelde toen je eerste huisdier stierf.

Geloof me, als hij probeert om op een dieper niveau een band met je te krijgen, dan is die man geïnteresseerd. Heel erg.

3. Hij is duidelijk aan het flirten

In Zijn Hoofd Kijken Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig

Oké, er zijn een aantal subtiele manieren om te flirten, en niet elk compliment hoeft als zodanig te worden gezien. Maar als je kunt zien dat hij duidelijk flirt en het niet probeert te verbergen, dan weet je het al. Waarom ben je bang om het toe te geven? Zeg hem dat je hem leuk vindt, je zal hem niet wegjagen.

Zeg eens, leunt hij voorover om je beter te horen als je praat? Of raakt hij terloops je hand aan als je langs loopt en dan verontschuldigt hij zich ook al wil hij dat jullie vingers verstrengeld zijn?

Je geeft hem gewoon meer ruimte en laat hem je correct benaderen. Wie weet, misschien vraagt hij je mee uit en beginnen jullie iets moois. Wees op dit soort momenten niet verlegen. Grijp de kans om ook terug te flirten.

4. Hij initieert het gesprek

Deze is ook heel belangrijk. Als een man echt in je geïnteresseerd is, dan zal hij degene zijn die het gesprek zal initiëren. Hij zal je vragen hoe je dag was, of je uit was met vrienden en hoe je die band vond die gisteravond speelde.

Hij kan ook videogesprekken initiëren of je vragen om samen te studeren. Als een man interesse heeft, dan doet hij bijna alles om je aandacht te trekken. Het moeilijkste deel zal zijn om je geïnteresseerd te houden, maar dan komt de humor erbij.

Hij zal waarschijnlijk grappige versierzinnen gebruiken, of woordspelingen terwijl hij appt. Zoek naar die kleine tekens, maar zorg ervoor dat je zo snel mogelijk uit de pratende fase komt!

5. Hij brengt veel tijd met je door

In Zijn Hoofd Kijken Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig

Het maakt niet uit dat je niet met hem date, hij kiest ervoor om veel tijd met je door te brengen. Hij wijst z’n vrienden af, zodat hij koffie met je kan gaan drinken. Enig, is het niet? Als een man bij je in de buurt wil zijn, geniet hij duidelijk van je gezelschap en er is geen andere plek waar hij liever is dan bij jou.

Misschien loog hij zelfs dat hij iets niet begreep, zodat jij hem kon helpen. Als hij vaker wel dan niet bij je in de buurt probeert te blijven, dan is hij zeker in je geïnteresseerd. Wees niet verbaasd als hij je vertelt dat hij je leuk vindt na het eerste teken van jou dat je misschien ook iets voelt!

6. Hij maakt duidelijk dat hij vrijgezel is

Ik weet niet waarom ik dit moet zeggen, maar als een man in jouw aanwezigheid duidelijk maakt dat hij vrijgezel is, dan is hij zeker in je geïnteresseerd. Als hij zijn relatiestatus benoemt, dat helpt je om in te zien dat hij dat wil veranderen en hij wil dat je zijn vriendin bent.

Heeft hij je gevraagd of je een vriendje hebt? Dat dacht ik al. Misschien werd hij een beetje verdrietig toen je zei dat je een relatie hebt, of dat je nu niet geïnteresseerd bent. Maar, laat me je dit vertellen. Als hij je echt leuk vindt en bij je wil zijn, dan zal hij in de buurt blijven.

Hij zal je niet opgeven en hij zal duidelijk maken dat hij je gelukkig wil maken. Als je merkt dat de man op het punt staat om je aan het lachen te maken, laat hem dan niet gaan.

7. Hij onthoudt kleine details over je

In Zijn Hoofd Kijken Is Hij Geïnteresseerd Of Gewoon Aardig

Wat is je lievelingskleur? Hoe drink je je koffie? Wat doe je in je vrije tijd? Ik weet de antwoorden op deze vragen niet, maar ik weet zeker dat hij dat wel weet. Vooral als hij je beste vriend is. Hij zal elk detail van je onthouden, hoe klein het ook is.

Hij is degene die weet dat je graag boeken leest op regenachtige dagen en dat je altijd thee drinkt, zelfs als het zomer is. Als je schrijft teken je een kleine cirkel in plaats van stippen en hij kan je handschrift in een oogwenk herkennen.

Blauw is je favoriete kleur, omdat het je kalmeert, maar je draagt liever zwarte kleren. Hij weet dit alles en nog veel meer! Dit zijn duidelijke tekenen dat je beste vriend stilletjes verliefd op je is. We hebben het er niet eens over dat hij geïnteresseerd is.

Wanneer een man echt zijn tijd wijdt aan het ontmoeten van een meisje en ervoor kiest om tijdens alle ups en downs aan haar zijde te blijven, dan is het pure liefde. Mis dat niet. Hij zal je het gevoel geven dat je gewaardeerd en bemind wordt, gewoon omdat hij veel om je geeft.

Je zult het diep van binnen weten als zijn bedoelingen puur zijn en je zult zijn emoties voelen in de manier waarop hij je aanraakt, met je praat en zelfs naar je kijkt. En het zal als een buitenwereldse ervaring verschijnen. Geniet ervan, meisje!

PinFlight Image