Skip to Content

6 Simpele Dingen Die Iedere Man Wil In Een Relatie

6 Simpele Dingen Die Iedere Man Wil In Een Relatie

Het is een feit dat mannen niet zo van gevoelens houden als vrouwen. Ze zullen niet instorten en zich voor je openstellen, zelfs niet als je al een tijdje samen bent. Zelfs de simpele dingen blijven veelal onbesproken.

Ze houden liever hun mond en hopen dat je meekrijgt wat ze denken.

Maar hun stilzwijgen betekent niet dat ze volledig tevreden zijn met jullie relatie.

Ze hebben dingen waarvan ze willen dat je ze doet, maar ze zullen er niet om vragen of je laten weten wat ze zijn. En vrouwen zijn degenen die ingewikkeld zijn, hè?

Ik denk dat sommigen van hen echt te verlegen zijn om iets te vragen wat ze willen, of dat hij te bang is dat je zijn ideeën gaat afwijzen.

Niettemin is het moeilijk om een relatie voort te zetten, zelfs zonder dat je hoeft te raden wat de behoeften van je man zijn.

Maar maak je geen zorgen. Hier is een lijst met dingen die elke man absoluut wil in een relatie.

Bekijk het eens en ontdek waar jouw man zoveel van mist en maak je relatie eeuwig.

1. Simpele dingen: respect

Je zou kunnen zeggen dat mannen respect zelfs meer waarderen dan de liefde zelf. Als je hem niet respecteert en respecteert voor wat hij werkelijk is, zal hij denken dat het je niets kan schelen, en wat heeft het dan voor zin om bij elkaar te blijven?

Als je niets geeft om zijn carrière, zijn hobby’s of de mensen met wie hij omgaat, respecteer je hem niet.

Je bent partners in crime en als je elkaar niet steunt en wederzijds respect toont, hoe kun je dan samen door het leven gaan?

Zal het mogelijk zijn om samen de problemen op te lossen die je te wachten staan als je elkaar niet respecteert? Dit is wat hij het liefste wil, maar hij zal het je nooit vertellen.

2. Een echte partner

Hij wil dat jij aan zijn zijde staat om samen met hem dingen te doen die hij leuk vindt. Hij zal nooit proberen je ervan te overtuigen iets met hem te doen, want dan zou je je natuurlijk nog meer gaan verzetten.

Daarom houdt hij zich stil en geeft hij misschien hints over wat hij echt wil.

Hij wil dat iemand met je praat over de dingen die hij leuk vindt en hij wil dat je begrijpt wanneer hij zijn ruimte nodig heeft, zodat jij je kunt terugtrekken en hem de dingen zelf kunt laten uitzoeken.

Met andere woorden: hij wil iemand die hem kan begrijpen, iemand die zijn ware partner is in alles wat hij doet.

3. Persoonlijke ruimte

Soms hebben mannen het nodig dat je ze gewoon met rust laat, een van de meest simpele dingen die je ze kan geven. Als ze ergens mee worstelen, zullen ze dat niet hardop zeggen en geen advies en hulp zoeken. In plaats daarvan zullen ze zich terugtrekken en hun problemen zelf oplossen.

Als je erop staat uit te zoeken wat hem dwars zit, ga je nog meer druk op hem uitoefenen, waardoor hij zich volledig afsluit.

Maak je geen zorgen, je zult ontdekken wat er gebeurt, want hij komt eerst naar je toe, maar pas als hij er klaar voor is.

Dwing hem niet om iets te doen, want dan krijg je het tegenovergestelde van wat je wilt.

4. Simpele dingen: Spontaniteit

Niemand wil dat hun relatie muf en saai wordt, daarom heb je af en toe een beetje opwinding nodig. Mannen willen dat je leuk en avontuurlijk bent.

Ze willen gekke dingen met je doen, vooral als jullie allebei jong zijn.

Ze willen die momenten hebben met de persoon van wie ze het meest houden om te koesteren als ze oud worden.

Haal het plezier niet uit je relatie en accepteer soms, zelfs als je er geen zin in hebt, zijn suggesties en ga met de stroom mee. Ook als het om de meest simpele dingen gaat. Het zal jullie beiden gelukkig maken.

5. Goedkeuring

Mannen hebben geen verbale complimenten nodig zoals de meeste vrouwen. Laten we eerlijk zijn, we vinden het leuk om zo nu en dan een compliment te krijgen, maar mannen werken op een andere manier.

We hebben al gezegd dat ze niet zo goed zijn in het uiten van hun gevoelens via verbale communicatie. Maar uiten met gebaren is iets heel anders.

Terwijl ze zich op die manier uiten, willen ze dat je iets teruggeeft.

Vertel ze niet dat je van ze houdt, maar laat het ze zien. Laat ze zien wat je leuk aan ze vindt, hoe je ze respecteert en wat ze doen.

Zorg ervoor dat hij zich aantrekkelijk voelt op de manier waarop alleen jij weet hoe. Dit zal hem helpen zich geliefd en ‘goedgekeurd’ te voelen.

6. Simpele dingen: Veiligheid

Je man zal zich volledig voor je openstellen als je ervoor zorgt dat hij zich veilig bij je voelt. Laat hem zien dat je net als hij om je relatie geeft.

Je moet hem laten zien dat je er voor de lange termijn mee bezig bent. Dat hij niet zomaar iets informeels is, maar het echte werk.

Hij zal zich veilig en daarom geliefd voelen als je hem aanraakt en hem intimiteit toont. Laat hem weten dat je aan zijn zijde staat, ten goede of ten kwade.

Hij zal zich veilig voelen als je hem en de dingen die hij doet steunt. Hij zal zich veilig voelen als je hem laat zien dat je hem vertrouwt.