Skip to Content

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Er zijn bepaalde dingen die je alleen met je beste vriendin kunt doen. De dingen die te beschamend zijn om in het bijzijn van anderen te doen. En hieronder vallen ook echt vieze dingen.

Geef het maar toe, je hebt wel vaker de pukkels van je beste vriendin uitgeknepen. Want je kunt alles kwijt bij je beste vriendin.

Je voelt je helemaal op je gemak bij hen, dus vind je het geen probleem om te vragen of die haar die uit je kin groeit normaal is… en je laat het ook zien. 

De dingen die je normaal alleen met je BFF doet is ook super leuk. Er zijn bepaalde dingen die jullie echt alleen samen doen.

Bijvoorbeeld dronken worden, over haar tenen heen spugen en weten dat ze het de volgende dag niet erg zal vinden omdat jullie er keihard om hebben moeten lachen.

En je weet dat je alleen met haar het nieuwe Harry Potter toneelstuk kan bezoeken omdat jullie beide superfan zijn. Ze zou je vermoorden als je met iemand anders ging. 

Dan zijn er ook nog de serieuze dingen. Je vertrouwt haar impliciet. Je bent blij om elkaar door dik en dun te steunen. Wat zouden we toch zijn zonder onze beste vrienden?

15. Geen Ondergoed Dragen

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Je vindt het niet erg om naakt te zijn bij je beste vriendin. Hoe zullen jullie je anders ooit kunnen voorbereiden op een avond uit?

Het is nou eenmaal zo dat jullie dezelfde lichaamsdelen hebben en het is niet alsof jullie elkaars tepelhoven nader zullen onderzoeken.

Bovendien weet je, omdat het je beste vriendin is, dat ze niet over je zal oordelen, dus vind je het geen probleem om alles te laten hangen. Mijn beste vriendin heeft bijna mijn baarmoederhals gezien, geen probleem.

We kennen allemaal de gevreesde black-outs als we wat te diep in het glaasje hebben gekeken en de gekke angst voor drank de dag erna.

Dit kan tenenkrommend zijn en je maakt je misschien druk en je wilt je nooit meer laten zien in bepaalde kroegen. Wat heb ik uitgevreten? Ik kan me vaag herinneren dat ik iemand versierd heb…

Maar als je dronken wordt met je beste vriendin, weet je zeker dat je hen de volgende dag kan opbellen en dat alles nog altijd koek en ei zal zijn.

Ze zullen je vertellen dat je gedrag echt hilarisch was en dat je je nergens voor hoeft te schamen. Ze zullen je vertellen dat ze zich ook zo hebben gedragen toen zij dronken waren.

En dat niemand getuige is geweest van iets beschamends. Toen je rondrende en schreeuwde en lachte, heeft zij dit alleen gezien, dus het zit goed.

En ze zal je vertellen om morgenavond bij haar langs te komen om weer vooraf drankjes te doen.

13. Voor Elkaar Zorgen Als Jullie Dronken Zijn 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Is het niet grappig als je een dronken meid rond ziet stuntelen in een kroeg en je lacht ten koste van haar? Toch heb jij sowieso hetzelfde meegemaakt en je zal ongetwijfeld weer in deze situatie belanden.

Je controleert misschien of het goed met haar gaat of je belt een taxi, maar je vraagt je vooral af waar haar BFF is.

Want haar beste vriendin zou het toch nooit toelaten dat ze zich alleen voor schut zou zetten, ze zou er zijn om ervoor te zorgen dat het goed met haar ging.

Tenzij je echt een barmhartige Samaritaan bent, dan zal je echt alleen op je dronken familieleden, een partner of je beste vriendin letten.

Zij hebben je haar naar achter gehouden toen je moest overgeven, jij hebt je vriendin getroost toen de kamer draaide en ze niet kon slapen. Dat is gewoon wat beste vrienden horen te doen, het hoort erbij!

12. Je Deelt Het Bed Met Je Beste Vriendin 

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vind het erg belangrijk om mijn eigen ruimte te hebben.

De enige keer dat ik bereid ben om het bed met iemand te delen die ik niet zo goed ken is als ik iemand de avond ervoor heb leren kennen, knipoog. Maar in het geval met je beste vriendin, deel je het bed wel vaker.

Het is logisch om bij haar te blijven slapen als je naar een concert gaat of iets wat bij haar in de buurt is. Je leert elkaars nachtelijke eigenaardigheden kennen.

Soms slaap ik met mijn ogen halfopen – dat moet gewoon een griezelig gezicht zijn. Maar het is prima, want je laat je beste vriendin met eigenlijk alles wegkomen.

Wat maakt het uit dat ze keihard snurkt? Je knuffelt misschien weleens, als een van jullie daar behoefte aan heeft. Jullie voelen je gewoon bij elkaar op je gemak.

11. Je Deelt Je Eten Met Je Beste Vriendin 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Ik heb het niet over dat gedoe van “Joey deelt geen eten!”, ik bedoel het delen van een bord nacho’s of een hapje nemen van de burger die de ander heeft besteld.

Ik weet dat sommige mensen kleinzeriger zijn dan anderen als het hier op aan komt. Maar in het algemeen, is de kans klein dat je een vork zou willen lenen van iemand die je niet echt goed kent en je een hapje van hun cheesecake neemt.

Het idee dat je de bacillen van een ander binnenkrijgt is naar. Maar om de een of andere reden, zul je het geen probleem vinden om de bacillen van je beste vriendin binnen te krijgen.

Je proeft haar cocktails, deelt barbecuesaus waar jullie beiden eigenlijk je vingers in dopen en ze neemt een grote hap uit je broodje. Beste vrienden delen bacteriën, zo is het gewoon.

10. Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Vieze Verzorging 

Beste vrienden helpen elkaar om er geweldig uit te zien. Voor een avondje uit zal je BFF de krultang tevoorschijn halen en haar magie op je loslaten.

Je helpt haar misschien wel om met een eyeliner mooie wings te maken en er perfect uit te zien omdat ze dat zelf misschien moeilijk vindt om te doen.

Je kent het wel. Maar er is ook een andere vorm van verzorging waar jullie aan doen. 

Jullie doen rare dingen voor elkaar. Ik heb het natuurlijk niet over het scheren van elkaars billen of zoiets extreems (prima als jullie dit wel doen), maar meer het epileren van lichaamsdelen en het uitknijpen van puisten.

Mijn zus of BFF valt mijn witte puntjes voor mij aan omdat ik mezelf geen pijn wil doen.

Een andere beste vriendin epileerde me op een plek die ik niet wil opnoemen, want ze zei dat dat echt gefikst moest worden. Je weet dat dit soort dingen gebeuren. 

9. Waar Dan Ook Met Elkaar Bellen

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Waar je ook bent in de wereld, als je met je chick wilt praten zal dat lukken. Als je in Zuidoost-Azië aan het backpacken bent en je even uit moet razen over je vreselijke kamergenoten in de hostel, dan hoef je je BFF slechts te Skypen en je zal het naast je neerleggen.

Er zijn maar weinig mensen met wie je dit kunt doen. Er zijn maar weinig mensen die naar je zouden luisteren, zelfs als je er niet fysiek bent.

Het is eveneens zo dat als je thuis bent in dezelfde stad je haar altijd kunt bellen. In bad, wat maakt dat nou uit? Je kunt praten met je beste vriendin.

Als je een nummer twee doet op het toilet, zelfs dan kun je nog met haar praten. Waarschuw haar alleen eerst even en het is oké.

Er bestaan geen regels als het aankomt op telefoneren met je BFF, alles mag en alles kan want jullie moeten zo vaak mogelijk praten. 

8. Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Geld Lenen/Uitlenen 

Heb je ooit geld aan iemand uitgeleend? Het kan zo ongemakkelijk zijn. Je vraagt zo aardig mogelijk je geld terug omdat je zelf een beetje platzak bent en het kan evengoed een probleem veroorzaken.

Daarom zou je nooit geld moeten lenen aan iemand die niet je beste vriend of een familielid is. 

Met je BFF weet je precies wanneer je het terug zal krijgen, want je weet eigenlijk alles over haar leven, bijvoorbeeld wanneer ze betaald krijgt, wanneer ze haar rekeningen krijgt, andere dingen die ze nog moet afbetalen de komende weken.

Daarom zijn er geen zorgen. Bovendien zal ze weten dat als je vraagt om je geld terug te krijgen, je het niet grappig bedoelt. Het is zo onbelangrijk dat het geen invloed op jullie vriendschap zal hebben.

7. Gunsten Voor Elkaar Doen 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Soms maken mensen echt misbruik van de goedzakken. Ik heb vrienden die zo lief en gul zijn dat ze alles voor iedereen zouden willen doen.

Maar jammer genoeg voor deze goedzakken lopen er anderen rond die lui, hebberig en onbeschoft zijn. Je doet hen een gunst en ze blijven maar om gunsten vragen totdat ze er eigenlijk meteen van uitgaan. 

Ik zou oliedom zijn als ik insinueerde dat je geen aardige gebaren moet maken en anderen niet moet helpen. Natuurlijk wel!

Maar er is weinig verschil tussen zo nu en dan hulp te bieden aan andere mensen en iemand over je heen te laten lopen.

Je weet dat je beste vriendin dit nooit zou doen. Jij koopt de ene dag een fles wijn en zij rijdt jullie de volgende dag naar een feestje.

Jullie verdelen het gewoon. Jullie doen constant lieve dingen voor elkaar zonder dat jullie er stil bij staan. 

6. Voor De Ander Zorgen 

Je bent geen kind meer, dus je moeder is er niet altijd om je met elk probleem of elke vraag te helpen. Maar gelukkig voor jou heb je het beste alternatief: je beste vriendin die er altijd is om je te helpen.

En je kunt altijd bij haar aankloppen met allerlei ziektes en kwalen en je kunt haar om advies vragen.

Je wilt weten of die uitslag op je buik niets ernstigs is, dus vraag je je beste vriendin of je misschien naar de huisarts moet. Je hebt de laatste tijd veel lopen krabben, dus wil je weten wat zij aanbeveelt voor uitslag van het scheren.

Je snapt het idee. Dit hoort er allemaal bij als je voor elkaar zorgt. Het is ook zo dat je je voor sommige kwalen schaamt en je laat het dus alleen aan je BFF weten.

5. Vlekken Checken 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Nog een grote ergernis die nogal beschamend is, is doorlekken als je ongesteld bent en je een grote vlek hebt op je rok.

Ik raak er persoonlijk steeds meer aan gewend dat dit natuurlijk is in plaats van vies en iets waar je je voor moet schamen, dankzij de manier waarop vrouwen tegenwoordig zo openlijk praten over hun lichaam en lichamelijke functies.

Maar tuurlijk zou ik liever niet met vlekken rondlopen. En voor velen is het een nachtmerrie. 

Dit is wanneer je beste vriendin tevoorschijn komt. Je ziet haar in het park en je hoeft slechts snel in haar oor te fluisteren, “Ik ben ongesteld, zou je even op kunnen letten?”

En je zal hetzelfde voor haar doen. Je zal misschien haar reddende engel zijn en haar een nieuwe, schone broek brengen als de hare vies is geworden. Waar zijn vrienden nou voor?

4. Sullige Dingen Die Jullie Beiden Leuk Vinden 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Je BFF en jij hebben een gemeenschappelijke passie die anderen sullig vinden. Je vindt het tof om samen oude videospelletjes te spelen. Jullie zijn beiden geobsedeerd met de Japanse cultuur.

Jullie kijken urenlang rapbattles op YouTube, terwijl jullie lachen en opmerkingen maken. Wat het ook is, het is voor jullie een manier om de band te versterken en goed te houden.

Het hoeft ook niet erg bijzonder te zijn. Je kent niemand anders die naar dat filmfestival zou willen gaan.

Zelfs als je wel iemand kende, zouden zij niet dezelfde waardering hebben als je BFF.

Je kent niemand anders met wie je graag naar dat nieuwe restaurant gaat, zij is de eerste die je vraagt als je hier iets over hoort.

Het is iets wat jullie samen doen en je zou nooit met een ander durven gaan.

3. Toegeven Als Je Het Mis Had

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Ik ben ontzettend koppig. Ik denk dat dit voor veel andere vrouwen ook geldt. Als je ruzie krijgt met een ander, zul je je nooit gewonnen geven.

Je wacht liever tot ze duidelijk bewijs hebben dat je het mis hebt voordat je het opgeeft. Je eet liever je eigen teennagels op dan dat je toegeeft dat je ernaast zat. Maar met je BFF is het anders.

Jullie kunnen gekke ruzies hebben omdat jullie zoveel over elkaar weten. Je kent haar door en door, je kent al haar gebreken.

Dit kan leiden tot verhitte discussies. Maar toch, omdat jullie zo close zijn, ben je bereid om toe te geven als je het verkeerd hebt. Je BFF is zo belangrijk voor je dat je geen stomme ruzie tussen jullie in komt te staan.

Natuurlijk zou je bij anderen nooit toegeven dat je fout zat, maar je BFF verdient het om een verontschuldiging te krijgen als jij het fout hebt.

2. Dingen Die Je Niet Echt Wilt Doen 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Als het verjaardagsfeestje van je beste vriendin is, dan ben je daar sowieso, toch? Maar je komt er opeens achter dat je ex er zal zijn of iemand die net zo vreselijk en die je niet uit kunt staan. Lekker dan!

Je zal er evengoed zijn, toch? Je kunt niet wegblijven. Het is je beste vriendin, dus moet je maar gewoon slikken en het voor haar doen.

Je trilt misschien van angst, maar je laat dat je niet tegenhouden omdat je een belangrijke reden hebt om er wel te zijn. 

Eveneens zal er iets zijn waar je erg tegenop ziet, iets waar je niet omheen kunt, zoals een sollicitatie waardoor je het in je broek doet of een etentje met je onbeleefde oom.

Maar als je beste vriendin je bijstaat, je steunt, kun je alles aan! Je kunt op haar rekenen en ze staat aan je kant.

1. Je Kunt Echt Heel Dom Doen Met Je Beste Vriendin

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen

Ik ben een van de mensen die domme dingen doet om te lachen. Vaak maakt het me niet uit wie er in de buurt is. Ik ben natuurlijk niet gek.

Als ik een vergadering op mijn werk of een doktersafspraak had zou ik niet doen alsof ik gek was.

Maar in het algemeen vind ik het niet erg om gek te doen om mensen een glimlach te bezorgen.

Dat doe ik vooral bij mijn meest hechte vrienden. Zij zijn degenen die sowieso je rare grappen het meest zullen waarderen.

Je beste vriendin en jij weten precies hoe jullie elkaar aan het lachen moeten maken, of dat nou inhoudt dat je gek doet of dat je slechts één woord zegt dat jullie herinnert aan een hilarisch moment dat jullie vroeger hebben meegemaakt.

En niemand is verlegen bij hun beste vriend, jullie kunnen beiden het gekst en stomst doen bij elkaar. Jullie delen een gevoel van comfort dat de meeste mensen nooit zullen hebben. 

15 Dingen Die Je Alleen Met Je Beste Vriendin Kunt Doen