Skip to Content

Hij Is Niet Je Voor Eeuwig En Altijd Persoon, Tenzij Hij Deze 10 Dingen Doet

Hij Is Niet Je Voor Eeuwig En Altijd Persoon, Tenzij Hij Deze 10 Dingen Doet

Wat als hij toch niet je voor eeuwig en altijd persoon is?

We weten wat je doormaakt: met een man uitgaan die op papier perfect is. Een man die met je vrienden en familie overweg kan. En iemand lijkt te zijn met wie je de rest van je leven zou willen doorbrengen. Hoewel hij als de ware jakob klinkt, vraag je je nu af of hij wel de ware jakob is.

Als je een relatie met iemand hebt waar je onzeker over bent, dan pik je waarschijnlijk een groot aantal subtiele tekenen op die erop wijzen dat jullie niet goed voor elkaar zijn. Misschien heb je het gevoel dat hij je dromen niet ondersteunt. Misschien komen jullie waarden niet overeen.

Wat het geval ook is, je maakt je zorgen dat je de rest van je leven met de verkeerde persoon doorbrengt. Alleen omdat hij een aardige vent is, wil nog niet zeggen dat je voor altijd samen moet zijn. Alleen omdat je familie van hem houdt, wil nog niet zeggen dat jij van hem moet houden.

Je zou op zoek moeten zijn naar meer dan een goede man. Je moet specifiek op zoek gaan naar de perfecte persoon voor jou. En je moet geen genoegen nemen met iemand die je niet dat gevoel geeft. Loop ervan weg, want als de volgende dingen niet waar zijn, dan is hij niet je voor eeuwig en altijd persoon.

Hij is niet je voor eeuwig en altijd persoon, tenzij…

1. Hij zijn best doet om je gelukkig te maken

Hij Is Niet Je Voor Eeuwig En Altijd Persoon, Tenzij Hij Deze 10 Dingen Doet

Als je een relatie hebt met een man die je aanbidt, je respecteert en de rest van zijn leven met je wil doorbrengen, dan voel je je de gelukkigste vrouw ter wereld. Je voelt je veilig. Er wordt voor je gezorgd. Je weet dat je bij de juiste persoon bent, omdat elke vezel van je wezen dat ook weet.

Je voor eeuwig en altijd persoon zal je elke dag willen zien glimlachen. En je kunt van tijd tot tijd ruzie maken en je kunt elkaar met domme dingen irriteren. Dat verandert echter niets aan het feit dat je van elkaar houdt. De ware jakob zal zijn uiterste best doen om van jouw tevredenheid een prioriteit te maken.

2. Hij plant dates

Waarom zou je niet bij een man willen zijn die niet zit te wachten totdat jij alles doet? Als je bij je voor eeuwig en altijd persoon bent, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Jullie brengen elke dag qualitytime met elkaar door, gaan elke week op date en vieren jullie liefde.

Dat betekent niet dat jij geen dates plant. Je weet echter dat je erop kunt rekenen dat je voor eeuwig en altijd persoon alles regelt als je druk bent op je werk of niet in staat bent om reserveringen te maken. We gaan zelfs zo ver om te beweren dat je voor eeuwig en altijd persoon een date zal plannen. En minstens één keer per maand voor alles zal betalen.

3. Hij neemt contact met je op

Als je partner geen moeite doet om contact met je op te nemen. Op je berichten te reageren of bij je appartement langs te komen voor een snelle “Ik hou zoveel van je!”, dan is hij niet je voor eeuwig en altijd persoon. Je voor eeuwig en altijd persoon zou geen enkele dag kunnen doorbrengen zonder je te zien, met je te praten of tijd met je door te brengen.

Je ware jakob zou je je relatie niet in twijfel laten trekken, omdat je niet zeker weet of hij überhaupt bij je wil zijn. Wanneer je partner je wil zien en tijd met je wil doorbrengen, dan laat hij je zien dat hij serieus over je is. Als hij dat niet doet, dan laat hij je zien dat het hem niet kan schelen.

Mannen zijn soms zo simpel.

4. Hij is je voor eeuwig en altijd persoon als hij open en eerlijk met je communiceert

Communicatie kan je relatie maken of breken; daar is geen twijfel over mogelijk. Als je een relatie hebt met een man die serieus over je is, dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij boos of geïrriteerd op je wordt, simpelweg omdat je het aandurft om een relatieprobleem aan te kaarten waar je mee worstelt.

Je voor eeuwig en altijd persoon zal altijd de tijd hebben om over dingen te praten die ertoe doen. Je hoeft niet met hem te ruziën om hem open te krijgen. En je hoeft niet te smeken om hem je serieus te laten nemen. Elke keer dat je gaat zitten om te praten over iets dat belangrijk voor je is, zul je je vredig voelen.

5. Hij luistert naar je

Als je probeert te achterhalen of hij de ware jakob is of alleen de ware voor nu, let er dan op of hij wel of niet naar je luistert als je over iets praat dat belangrijk voor je is. Je voor eeuwig en altijd persoon zal altijd de tijd hebben om naar je te luisteren. Je advies te geven of je een schouder te geven om op uit te huilen.

Mannen staan erom bekend dat ze zich afsluiten als je met ze probeert te praten over iets dat ze saai vinden. De juiste man zal je dat nooit aandoen. Wat ze ook zeggen, mannen gedragen zich beter als ze met iemand zijn om wie ze echt geven. Nu moet je beslissen of dat wel of niet een dealbreaker is.

6. Hij troost je als je van streek bent

Hij Is Niet Je Voor Eeuwig En Altijd Persoon, Tenzij Hij Deze 10 Dingen Doet

Zonder enige twijfel is hij niet je voor eeuwig en altijd persoon als het hem niet genoeg kan schelen om je te troosten als je van streek bent.

Wat je redenen ook zijn om van streek te worden, je voor eeuwig en altijd persoon zal er alles aan doen om je een beter gevoel te geven. Misschien is hij degene die de schuld heeft. Misschien heb je iets verkeerd begrepen wat hij zei en er een grote deal over gemaakt.

Als je bij je voor eeuwig en altijd persoon bent, maakt dat niet uit. Waar het om gaat, is dat hij de gedachte niet kan verdragen dat je huilt om iets wat hij heeft gezegd of gedaan. En dat is wat hem anders maakt dan elke andere man met wie je ooit samen bent geweest.

7. Hij doet zijn best om het met je vrienden en familie te kunnen vinden

Met je vrienden en familie kunnen omgaan is misschien niet waar je je nu zorgen over maakt, maar dat gaat veranderen. Als je met iemand bent die je respecteert en die een leven met je wil opbouwen, dan worden je vrienden en familie een prioriteit.

Je voor eeuwig en altijd persoon zal hun goedkeuring en zegen willen krijgen, omdat deze mensen belangrijk voor je zijn. En jij belangrijk voor hem bent. Je vraagt hem misschien niet eens om dat te doen. Hij zal echter zijn uiterste best doen om aan hen te bewijzen hoeveel hij van je houdt.

Natuurlijk gaat hij misschien niet op een-op-een brunchafspraak met je moeder of gaat hij niet akkoord met de lijst met eisen van je vader. Toch zal hij ervoor zorgen dat iedereen om je heen zich even gerespecteerd, gewaardeerd en geliefd voelt als jij.

8. Hij is je voor eeuwig en altijd persoon als hij je complimenten blijft geven

Een beetje “Je ziet er vandaag prachtig uit!” gaat een lange weg, maar dat lijken de meeste mannen te vergeten. De meeste mannen hebben immers de neiging om je met complimenten te overladen als ze je proberen te leren kennen. Als ze al een relatie met je hebben, dan vergeten ze vaak het belang van complimenten.

Nou, hij is niet je voor eeuwig en altijd persoon als hij je niet complimenteert als je je op hebt gedoft om uit te gaan op een date of als je je kleedt om thuis Netflix te kijken. Als je het gevoel begint te krijgen dat hij je voor lief neemt, weet dan dat hij niet de persoon is met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen.

9. Hij flirt met je

Hij Is Niet Je Voor Eeuwig En Altijd Persoon, Tenzij Hij Deze 10 Dingen Doet

Argh, flirten moet deel uitmaken van elke gezonde relatie! Uiteindelijk worden jullie verondersteld door elkaar geobsedeerd te zijn. Waarom zou je niet met iemand willen flirten op wie je tot over je oren verliefd bent? Waarom zou je niet met iemand willen flirten tot wie je je aangetrokken voelt?

Of je nu al drie weken of drie jaar een relatie hebt, je moet altijd prioriteit geven aan met elkaar flirten, elkaar plagen en aan je relatie werken. Als hij niet met je flirt, dan is hij niet de juiste voor je. Het wordt tijd dat je het feit onder ogen ziet dat hij niet de ware jakob is.

10. Hij is je voor eeuwig en altijd persoon als hij je dromen ondersteunt

Je voor eeuwig en altijd persoon zal altijd je grootste cheerleader zijn. Of je nu overweegt om een bedrijf te starten, terug te gaan naar school om een diploma te halen waar je altijd van hebt gedroomd, of zelfs je carrière te stoppen omdat je ongelukkig bent, je zult dingen met hem kunnen bespreken.

Als hij je dromen niet ondersteunt, dan kun je overwegen om een stap terug te doen en je relatie opnieuw te evalueren. Het is al moeilijk genoeg om een man te vinden die niet verwacht dat je thuisblijft, kookt en schoonmaakt. Je wilt niet met een man zijn die je succes niet viert en je vooruitgang aanmoedigt.

Als hij je voor eeuwig en altijd persoon is, dan zal hij meer dan blij zijn om aan je zijde te staan terwijl je de wereld verovert.