Skip to Content

7 Dingen Die Een Sterke Vrouw Nooit Zou Doen

7 Dingen Die Een Sterke Vrouw Nooit Zou Doen

Wat maakt een sterke vrouw? Nou, ze is degene die altijd voor zichzelf opkomt en degene die mensen op hun plek zet als ze een fout maken.

Een sterke vrouw is iemand die weet dat vrouw zijn het beste ooit is en dat niemand je hoort te overtuigen dat het niet zo is.

Ze weet dat kwetsbaar zijn iets moois is en ze laat haar tedere kant tevoorschijn komen, want dat is waar vrouw zijn echt om draait.

Maar laten we het eens hebben over de dingen die sterke en zelfstandige vrouwen niet doen.

Er bestaat een lijst met dingen die een sterke en zelfstandige vrouw nooit zou doen, zelfs niet als de hele wereld haar daarom zou smeken

1. Ze laat mannen haar niet intimideren 

Ze laat mannen haar niet intimideren

Een machtsbeluste man heeft geen plaats in het leven van een sterke vrouw. Als je haar beveelt wat ze moet aantrekken, wat ze moet doen of wat niet, dan hebben we een probleem. Laten we eerlijk zijn! 

Waarom zou een vrouw zich overgeven aan een man? Als je daar een reden voor hebt, is het waarschijnlijke een slechte reden.

Ze staat het misschien even toe, om gewoon te kijken hoe je zal reageren, maar als je het nog niet doorhad, zij is de alfa in deze relatie.

2. Ze laat niemand haar respectloos behandelen

Ze laat niemand haar respectloos behandelen

Mensen die gemene opmerkingen maken, worden meteen door haar op hun plek gezet.

Als iemand haar kleineert met zijn houding of haar grenzen niet respecteert, zal deze vrouw meteen met diegene proberen te communiceren om te zien of ze iets te zeggen hebben.

Ze gaat netjes met respect om.

3. Normen kunnen haar niets schelen

Normen kunnen haar niets schelen

Het kan een sterke vrouw echt niet schelen wat anderen van haar vinden, want ze houdt genoeg van zichzelf.

Ze kan doen wat ze wil. Ze kan ervoor kiezen om kinderen te krijgen of niet, om te trouwen of niet te trouwen. 

Zelfs als het op het scheren van haar benen aankomt, bepaalt ze dat helemaal zelf zonder de publieke opinie in acht te nemen. 

4. Ze zal andere vrouwen nooit kleineren

Ze zal andere vrouwen nooit kleineren

Dit is echt een belangrijk punt en het is tevens mijn favoriete eigenschap van sterke vrouwen — ze kleineren anderen vrouwen niet, maar geven hen kracht.

Wanneer iemand onzeker is, zullen ze zich vaak geïntimideerd voelen door anderen en wanneer ze zichzelf proberen te beschermen, vallen ze anderen aan. Maar dit geldt niet voor sterke vrouwen! 

Ze weet hoe goed ze is en daarom wil ze dat alle andere vrouwen zich ook bewust zijn van hun eigen kwaliteiten.

5. Ze houdt haar fouten niet verborgen

Ze houdt haar fouten niet verborgen

Wanneer een vrouw onzeker is, zal ze proberen om haar fouten verborgen te houden, uit angst dat iemand haar misschien uit zal lachen, maar een sterke vrouw kan er gemakkelijk over praten, want dat betekent dat ze bewustzijn creëert en ze er misschien voor zorgt dat anderen niet dezelfde fout begaan.

Ze zal ook nooit een ander de schuld geven van haar fouten.

6. Ze zou nooit genoegen nemen met een halfbakken liefde

Ze zou nooit genoegen nemen met een halfbakken liefde

Het maakt echt niet uit hoe lang het misschien duurt om de ware te vinden, ze zou liever jarenlang single blijven dan met minder genoegen nemen dan ze verdient.

Ze zal geduldig op de juiste man wachten die weet hoe hij haar goed moet behandelen. 

Ze is erg geduldig als het op de liefde aankomt en ze gelooft dat wanneer de tijd rijp is, de prins van haar dromen bij haar aan zal kloppen. 

7. Ze draagt haar kleding niet voor anderen, maar voor zichzelf

Ze draagt haar kleding niet voor anderen, maar voor zichzelf

Het maakt niet uit of ze zich aankleedt voor een avondje uit met haar vriendinnen of of ze gewoon besluit om uit te gaan in een spijkerbroek en shirtje — in beide gevallen doet ze het voor zichzelf. 

Het is niet haar doel om indruk te maken op een man, ze is er niet op uit om een andere vrouw jaloers te maken. Ze wil zichzelf gewoon gelukkig maken.

7 Dingen Die Een Sterke Vrouw Nooit Zou Doen