Skip to Content

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

Je bent echt dol op je nieuwe man en je wilt hem als een echt vriendje, je weet gewoon niet zeker hoe je het kan laten gebeuren zonder aanhankelijk te lijken. Of nog beter, zorg dat HIJ jouw toewijding wil en die van niemand anders!

Maar hoe doe je dat precies?

Het is eigenlijk niet zo ingewikkeld. Als hij je al leuk vindt, dan ben je al op de helft. Nu hoef je hem alleen maar te bewijzen dat je het enige bent wat hij ooit zou willen en nodig zal hebben. En er zijn manieren om dat te doen, zonder het zelfs maar te hard te proberen.

Het is nooit makkelijk om een man zich te laten binden – en ik bedoel full-on toewijding tot het punt van niemand anders dan jou willen.

Ze hebben allemaal een dwalend oog en je kunt niet doen alsof je het niet ziet. Maar wat je KUNT doen is hem zo hard voor je laten vallen, dat de gedachte om je te verliezen elke behoefte om te rotzooien overtroeft.

Met deze 7 stiekeme trucs zul je hem met gemak als lijm aan je vast laten plakken! Wees gewoon jezelf, en voeg dan een beetje extra smaak toe om het af te maken. Je zult onweerstaanbaar voor hem zijn en het enige meisje waar hij aan denkt.

Laten we beginnen. Hier zijn 7 eenvoudige trucs om hem naar je toewijding te laten hunkeren en alleen naar die van jou!

1. Wees luchtig, leuk en ongedwongen

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

Dit is het makkelijkst om te doen! Zorg ervoor dat hij je met leuke tijden, vol gelach, geen stress, en geen geklaag associeert.

De kans is groot dat je nog steeds aan het begin staat, dus je hoeft het er nog niet meteen zwaar op te leggen.

Laat hem eerst zien wat voor persoon je bent, wat hopelijk genoeg is om hem te laten zien dat je iemand bent waar hij voor de lange termijn bij wil zijn! Heb veel leuke date avonden, wees niet te voorspelbaar, en houd hem geïnteresseerd door dingen voor te stellen waarvan je weet dat hij het geweldig zal vinden.

2. Win zijn vrienden voor je

Zijn vrienden zijn in principe zijn tweede familie, dus probeer zo veel als je kunt met hen om te gaan en geef ze een kans om te zien wat een geweldig meisje hun maatje heeft gevonden. Probeer het niet te hard, maar tot het punt waar het duidelijk is dat je graag wilt behagen.

Doe alsof je met je vriendinnen omgaat en wees een teamspeler. Maak hier en daar een paar grappen en laat je man merken dat je genoeg om hem geeft om met zijn vrienden om te gaan. Als zijn vrienden je het groene licht geven, dan ben je klaar om te gaan!

3. Laat zijn inspanningen niet onopgemerkt blijven

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

Het kan het geringste ding zijn, zoals het maken van ontbijt, het ophalen van je kleding bij de stomerij, of je hond mee uit wandelen nemen.

Het betekent allemaal veel als je erover nadenkt, dus als hij iets aardigs voor je doet, en vooral als hij alles doet om je te behagen, beloon hem dan!

Een oprecht “dank je wel” gaat een lange weg! Maar je kunt hem ook op veel verschillende manieren bedanken (ik laat het aan je verbeelding over), maar ik weet zeker dat je de hint begrijpt. Wees dankbaar en merk op wanneer hij er voor je probeert te zijn, in welke hoedanigheid dan ook. De kleinste dingen maken het grootste verschil.

4. Blijf voortdurend met hem in contact

Overdrijf het niet door tien keer per dag te bellen, maar zorg ervoor dat je op een dagelijkse basis een goedemorgen app stuurt en wens hem een goede nacht. Je zou hem misschien elke dag rond dezelfde tijd kunnen bellen om te zien hoe zijn dag gaat, en maak er een gewoonte van.

Op deze manier, als je dan een dag of twee en op de aangewezen tijd zonder te bellen of appen, dan gaat hij het opmerken en hij zal beseffen dat hij het eigenlijk mist. Tegen die tijd, ben je een integraal deel van zijn dag geworden, en hij zal naar je aanwezigheid hunkeren. En zo doe je dat!

6. Trap op de rem als je op een hoog punt bent (en laat hem je echt missen)

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

Als de dingen op een echt hoog punt staan en je kan niet beter met elkaar opschieten, trap dan even op de rem en ga even van de radar af. Gewoon een dag of twee, niets extreem. Het doel hiervan is voor hem om hem eraan te laten wennen om je zo vaak om zich heen te hebben dat je plotseling 2 dagen niet zien een eeuwigheid lijkt.

Als het je lukt om dat te doen en om een hele dag niet te bellen of te appen, dan krijg je hem op een punt van echt verlangen naar je aanraking, je stem, en je lach.

Hij gaat zich dan beseffen dat geen ander meisje met je te vergelijken is, en het maakt niet uit hoeveel meisjes er zijn. Jij bent de enige waarvan hij wil dat die met hem om de domste dingen lacht.

7. Laat hem zien dat je hem vertrouwt en controleer hem niet

Mannen mogen hun vrijheid hebben. Het betekent niet dat hij iets verdachts doet en dat hij niets goeds van plan is. Het betekent alleen dat hij het recht heeft om met zijn vrienden los te gaan en een leuke avond uit te hebben zonder dat jij over hem heen hangt.

Laat hem zien dat je dit begrijpt. Laat hem zien dat jij niet degene bent die zijn vrijheid wegneemt door constant te bellen en te appen en om zeker te zijn dat hij zijn woord houdt. Op een gegeven moment moet je hem gewoon vertrouwen dat hij je niet zal verraden.

Als je dat doet, dan zal hij waarderen dat je in zijn leven bent… tot het punt dat hij echt een toekomst met je ziet. Geef hem wat vertrouwen en je krijgt er veel voor terug.

8. Zet hem niet onder druk

7 Psychologische Trucs Om Hem Naar Je Toewijding Te Laten Hunkeren

Als je het moet forceren, dan zal het niet werken. Werk hard aan de relatie, wees een goede vriendin en breng veel tijd samen door. Maar praat niet over toewijding en probeer hem niet onder druk te zetten, hoe subtiel je ook denkt te zijn.

Mannen merken dit, en raad eens? Het jaagt ze alleen maar weg. Als hij ziet hoe geobsedeerd je bent om hem zich te laten binden, dan zal hij zich terugtrekken. Niemand heeft zo vroeg zoveel druk nodig.

Geef hem een kans om te beseffen dat hij jou wil. Het gaat gebeuren. Volg gewoon alle van de eenvoudige trucs die hierboven vermeld staan, en blijf uit de buurt van het ‘T’ woord. Laat het gewoon gebeuren en je zult hem voor de lange termijn hebben.

PinFlight Image