Skip to Content

De Waarheid Is, Dat Alleen Een Man Die Echt Verliefd Is, Zich Onmiddellijk Zal Binden

De Waarheid Is, Dat Alleen Een Man Die Echt Verliefd Is, Zich Onmiddellijk Zal Binden

De persoon die verondersteld wordt je ‘voor altijd’ te zijn zal je nooit als een optie behandelen.

We zijn allemaal op zoek naar redenen waarom mannen zich niet willen binden, maar we zijn bang om aan onszelf toe te geven dat ze meestal gewoon niet de juiste voor ons zijn.

We zijn bang om het feit onder ogen te zien dat het deze keer ook niet de juiste was.

Waarom doen we zo?

De waarheid is dat je het zat wordt om naar hem te zoeken. Je wordt het proberen zat en om erachter te komen dat hij gewoon een mislukking was, gewoon weer een andere poging.

Je bent het zat om te daten en hem te leren kennen, want meestal loopt het niet goed af.

Die teleurstelling waarmee we worden geconfronteerd is wat ons blind maakt voor de waarheid die recht voor ons ligt. — een man die echt van je houdt zal niet aarzelen om zich te binden, zelfs niet voor een seconde.

De Waarheid Is, Dat Alleen Een Man Die Echt Verliefd Is, Zich Onmiddellijk Zal Binden

Het is moeilijk om dit te accepteren, maar de realiteit is dat je diep van binnen weet dat het de waarheid is. Een man die echt van je houdt zal niet de hele tijd excuses verzinnen.

Hij zal niet te laat zijn voor jullie afspraakjes, en hij zal niet doen alsof hij niet zag dat je hem hebt gebeld.

Een man die echt van je houdt zal alles opzij zetten, omdat hij bij je wil zijn. Omdat hij zich zonder jou in zijn leven leeg voelt.

Als hij niet zeker over je is, als zelfs na maanden van een relatie hij nog steeds niet helemaal weet waar hij staat en jij wel, als je hem al als een deel van je toekomst ziet, dan moet je echt stoppen met het verspillen van je tijd.

Dit ding dat je hebt gaat niet veel langer duren.

Wat er meestal met mensen gebeurt is…

We zien niet in dat onze relatie klote is. We kunnen onze ogen niet openen om de waarheid te zien. In plaats daarvan blijven we in een illusie leven, omdat het ons op dit moment gelukkig maakt.

Maar wat gebeurt er als we wakker worden uit die droom? Wat gebeurt er als de dingen niet meer zo goed lijken?

Nou, dan kijk je terug en besef je dat je al die tijd tegen jezelf hebt gelogen. Je geeft hem een tweede kans in de constante hoop dat misschien, heel misschien, de dingen deze keer zullen veranderen.

De Waarheid Is, Dat Alleen Een Man Die Echt Verliefd Is, Zich Onmiddellijk Zal Binden

Wanneer je hele relatie ‘slecht’ schreeuwt, dan ga je op zoek naar de tekenen om dat te zien, of beter gezegd om jezelf te overtuigen, dat hij de ware is.

Je gaat tientallen artikelen lezen over zielsverwanten en mannen die dingen doen die laten zien dat ze van je houden.

Maar wat we allemaal vergeten is dat wanneer je onvoorwaardelijk van iemand houdt, wanneer je je leven met hem door wilt brengen, je geen artikel nodig hebt die met tekens gevuld zijn die laten zien dat hij degene is waarvan je echt gelooft dat hij de ware is.

Je weet gewoon dat hij dat is.

En zolang je iets anders denkt, verspil je alleen je tijd. Het spijt me, ik weet dat dit harde liefde is, en misschien is het zelfs moeilijk om te horen, maar het is waar.

En als je het niet toe wilt geven, Weet je het waarschijnlijk diep van binnen, je bent er gewoon nog niet klaar voor om het te accepteren.

Want als je het accepteert, dan betekent dat dat je een stap dichter bent bij het vinden van je ware liefde.

Als je in ontkenning wil leven dat je voor altijd persoon eigenlijk iemand is waar je momenteel mee date, maar die nog steeds onzeker over je is, wie ben ik om je iets anders te vertellen.

Onthoud gewoon – iemand die echt bij je wil zijn, die zich aan je wil binden, zal alle spirituele en fysieke wetten trotseren en het onmogelijke doen om jou en alleen maar jou aan zijn zijde te hebben.

De Waarheid Is, Dat Alleen Een Man Die Echt Verliefd Is, Zich Onmiddellijk Zal Binden

Hij geeft geen moer om de verschillen tussen jullie of wat anderen gaan zeggen. Weet je waarom? Omdat zijn diepste wens, zijn grootste doel is om zijn leven met jou door te brengen.

Als je ziet dat de persoon met wie je bent geen van die dingen is, laat hem dan alsjeblieft gaan. Het is eng om te doen, want je zult met nieuwe problemen te maken krijgen.

Je zult waarschijnlijk een tijdje vrijgezel zijn. Je gaat waarschijnlijk met een heleboel verkeerde mannen uit.

Maar het punt is dat je nooit weet wanneer je de man gaat ontmoeten waar je op gewacht hebt.

Misschien is het over een paar uur, misschien is het over een maand, misschien zijn het jaren.

Als je man nog steeds niet precies weet wat hij voor je voelt, doe jullie beiden dan een plezier en ga weg of laat hem tot een beslissing komen. Of hij gaat zich binden of hij gaat het uitmaken.

Zijn antwoord zal je beslissing zeker een stuk makkelijker te maken.

Maar voor het geval je je twijfelachtig voelt en je niet weet wat je moet doen, onthoud één ding. Zijn besluiteloosheid is een beslissing.

Relaties zijn ingewikkeld, maar soms zijn ze veel gemakkelijker dan we ze presenteren te zijn. Soms maken we het veel moeilijker voor onszelf, omdat we de waarheid niet onder ogen willen zien.

We willen niet toegeven dat hij niet is wat we willen dat hij is — onze eeuwige persoon.

PinFlight Image