Skip to Content

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Verliefd zijn is zonder twijfel het mooiste en meest verwarrende gevoel van allemaal en als je ooit de bitterzoete smaak hebt geproefd, Dan weet je vast wel waar ik het over heb.

Klaar zijn om in de diepe wateren van de liefde te duiken, vereist opoffering, vastberadenheid en een groot hart en elke sterke vrouw weet dat.

Je doet je best om de juiste persoon te vinden die klaar staat om je liefde te beantwoorden en je te behandelen zoals je verdient.

Je geeft jezelf helemaal om de dingen te laten werken en je vecht met het laatste atoom van je kracht voor iets waar je in gelooft.

En als hij er niets van waardeert, dan heb je er totaal geen probleem mee om hem te dumpen en te laten weten dat je zijn onzin niet tolereert.

Als je liefhebt, dan heb je met heel je ziel en zaligheid lief en als hij niet klaar is om voor jou hetzelfde te doen, dan ben je zonder hem beter af.

Je bent nooit tevreden met middelmatigheid en je zal nooit egoïsme of leugens tolereren.

Je bent eerlijk tot op het bot en verwacht dezelfde behandeling terug te krijgen.

En als hij er niet klaar voor is om de handen uit de mouwen te steken en moeite te doen zoals echte mannen dat doen, dan laat je weten dat hij het echt heeft verkloot en dat hij zeker geen nieuwe kans zal krijgen.

Als je een sterke vrouw bent, dan weet je dat dit soort mannen geen seconde van je tijd waard zijn.

En als je een man bent die dit leest en je je afvraagt of je bij een van hen een kans maakt, zijn hier 7 soorten mannen die sterke vrouwen meestal niet tolereren, dus pas op!

1. Mannen die denken dat je hun emotionele instabiliteit zult tolereren

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Je begrijpt dat het na een recente breuk moeilijk is om jezelf weer open te stellen voor iemand anders, maar je weet ook dat als hij er niet klaar voor is, hij helemaal niet de moeite moeten nemen om naar je toe te komen.

Er is niets erger dan een man die geen idee heeft wat hij doet, maar hij doet het nog steeds en hoopt dan dat je tolereert dat hij constant emotioneel instabiel is.

Als je een relatie aangaat, doe je dat met een zuiver hart en een heldere geest en als hij er niet klaar voor is om hetzelfde te doen, dan kan hij zich maar beter terugtrekken, omdat je zeker niet tolereert dat hij besluiteloos of emotioneel onstabiel is.

2. Mannen die door je succes worden geïntimideerd

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Voor elke sterke vrouw is er niets erger dan een man die zich door jouw succes geïntimideerd voelt.

Je bent niet op zoek naar iemand die te zwak zal zijn om je gedurfde vastberadenheid aan te kunnen en om trots op je prestaties te zijn.

Je bent op zoek naar iemand die klaar staat om zijn vreugde met je te delen, net zoals jij dat graag met hem wilt doen.

Je weet dat mannen die door je succes geïntimideerd worden, nooit in staat zullen zijn om je harde werk te respecteren en steun te bieden, omdat ze te zwak zijn om gelukkig voor je te zijn en je inspanningen te waarderen.

3. Mannen die je passies niet begrijpen

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Een sterke vrouw zal nooit een man tolereren die niet bereid is om de dingen die ze leuk vindt te begrijpen.

Als hij je passies en verlangens niet kan begrijpen, dan zul je je denkwijze zeker niet veranderen om hem een plezier te doen.

Je zult niet alles opgeven wat je tot nu toe hebt opgebouwd, alleen om je tijd aan iemand te besteden die jou als persoon niet begrijpt.

Je laat dingen die je gelukkig maken niet in de steek voor iemand die niet eens probeert om ze te begrijpen en je te respecteren zoals je bent.

4. Mannen die zich niet kunnen binden

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Als je een relatie hebt, dan geef je jezelf helemaal of helemaal niet.

Hierbij is er nooit een grijs gebied. En een man die niet in staat is om hetzelfde te doen, is je tijd gewoon niet waard.

Sterke vrouwen tolereren nooit mannen die niet in staat zijn om hun beloften na te komen, hen te behandelen zoals ze verdienen of zich niet aan hun beslissingen houden.

Sterke vrouwen tolereren nooit mannen die alleen sterk zijn met woorden en lafaards als het erom gaat ze werkelijkheid te maken.

5. Mannen die je uitgesproken mening niet aankunnen

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Als sterke vrouw heb je over elke kwestie een uitgesproken mening en tolereer je geen zwakke mannen die het niet kunnen accepteren.

Je accepteert elke kritiek en je bent altijd bereid om aan jezelf te werken, maar je zult je mening zeker niet veranderen om hun ego tevreden te stellen.

Je staat achter alles wat je doet en zegt en je waardeert wat andere mensen met je te delen hebben.

Maar je zult nooit, maar dan ook nooit een man je laten veroordelen voor iets waaraan je niet schuldig bent.

Je zult nooit van gedachten veranderen alleen maar om hun egoïsme te sussen.

6. Mannen die denken dat je naar hun pijpen zult dansen

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Als er één ding is dat een sterke vrouw nog nooit heeft overwogen, dan is dat naar de pijpen van andere mensen te dansen.

De mannen die denken dat je elke keer zult springen als ze je bellen of dat je voor altijd op hen zult wachten, tolereer je gewoon niet.

En als ze daar niet mee om kunnen gaan dan mogen ze ophoepelen.

Om naar een ander zijn pijpen te dansen is iets dat je nooit zou doen, wat er ook gebeurt en als ze dat nu nog niet beseffen, dan is er absoluut iets mis met ze.

7. Mannen die niet weten wat ze willen

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren

Een man die niet weet wat hij wil, is de grootste nachtmerrie van een sterke vrouw.

Je kunt zijn onzekerheid of overdenken niet uitstaan, laat staan zijn poging om je kostbare tijd te verspillen.

Als je zelfs maar vermoedt dat je met een besluiteloze man te maken hebt, verwijder je hem gewoon uit je leven en blijf je vrij van alle giftigheid.

En als zo’n man eindelijk beseft wat hij heeft verloren terwijl hij besluiteloos was, geef je hem geen nieuwe kans, omdat hij je al heeft bewezen dat hij nooit sterk genoeg zal zijn om bij je te zijn en in jullie relatie te investeren zoals je bent.

7 Soorten Mannen Die Sterke Vrouwen Meestal Niet Tolereren