Skip to Content

8 Tekenen Dat Je Vrijblijvende Scharrel Een Echte Toekomst Heeft

8 Tekenen Dat Je Vrijblijvende Scharrel Een Echte Toekomst Heeft

Op een bepaal punt in je leven een vrijblijvende scharrel hebben, kan een goede zaak zijn. Het kan een geweldige manier om je van de onnodige stress te ontdoen die je in je lichaam ophoopt als gevolg van het werk en een aantal persoonlijke verplichtingen. En het kan een andere manier zijn om wat plezier te hebben, zonder al te toegewijd aan iets te zijn.

Maar wat gebeurt er als je vrijblijvende scharrel tekenen begint te vertonen dat het iets meer wordt? Wat gebeurt er als je gevoelens krijgt? En hoe kun je er zeker van zijn dat de situatie waarin je je bevindt een echte toekomst heeft? Laten we het samen ontdekken!

8 tekenen dat je vrijblijvende scharrel een toekomst heeft

8 Tekenen Dat Je Vrijblijvende Scharrel Een Echte Toekomst Heeft

1. Jullie app-gewoonten zijn veranderd

Jij en je vrijblijvende scharrel appten vroeger alleen wanneer jullie elkaar zou ontmoeten. Nu heb je echter het gevoel dat er geen dag voorbij kan gaan zonder hem te appen.

Jullie twee beginnen je dag met, “Goedemorgen. Heb je lekker geslapen?” en hij eindigt met, “Welterusten. Droom maar zacht!” berichten.

Wanneer er op het werk of in je privéleven iets goeds of slechts gebeurt, dan ben je elkaars eerste persoon om te appen om elk detail te delen. Kortom, je voelt de behoefte om elke dag met elkaar te praten. Wanneer is dat gebeurd?

2. Jullie twee brengen een aanzienlijke hoeveelheid tijd samen door

Misschien maakte jullie maar één keer per week plannen, wanneer je kamergenoot de stad uit is, of wanneer hij een vrijdagavond vrij heeft. Soms waren die ‘dates’ last minute plannen of informele samenkomsten om 3 uur ‘s ochtends, na een geweldig clubfeest.

Maar er is in de tussentijd iets gebeurd, en nu betrap je jezelf erop dat je serieuze plannen met deze man maakt en elke minuut van je werkpauze gebruikt om een kopje koffie met hem te gaan drinken.

Sorry, wat? Wanneer is dit vrijblijvende iets zo ernstig geworden?

Maar zo gaat het meestal. Zodra je elkaar vaak begint te zien, begin je ook naar zijn gezelschap te verlangen. Het is eigenlijk een eindeloze cyclus van tijd maken om deze persoon te zien en er nog meer tijd voor vrij te willen maken.

3. Hij is voortdurend op zoek naar je mening

Vroeger was je relatie vrij eenvoudig en puur fysiek. Maar nu komt hij naar je toe met vragen als, “Wat denk je dat ik voor mijn zakelijke bijeenkomst moet dragen?” of  “Denk je dat ik het juiste heb gezegd tegen die kerel die me boos had gemaakt?”

Hij is oprecht in je mening geïnteresseerd en hij vindt het leuk om advies van je te krijgen, wat hij meestal accepteert. En hij eindigt het met wat leuke dankbaarheid, iets als, “Dank je, schat. Wat zou ik zonder je moeten?”

En dit is geen vorm van doen alsof spelen om te krijgen wat hij wil (omdat jullie relatie al met wederzijds goedvinden is). Hij doet dit omdat hij echt geeft om de dingen die je gaat zeggen.

En je hebt ook het gevoel dat je zijn mening nodig hebt. Hoe schattig, toch?

4. Jullie dates zijn voorbij het feit dat ze alleen fysiek zijn

Yep. Je app-berichten zijn niet langer ‘, “Hé, om 20.00 uur bij mij thuis,” maar meer, “Hé, ik dacht… dat we deze vrijdag wel konden gaan bowlen.”

Je bent samen dingen gaan doen, naar de bioscoop gaan, winkelen of theater, samen lunchen of koffie drinken en deelnemen aan activiteiten zoals wandelen, fietsen en joggen… jullie worden in principe langzaam vrienden (of durf ik te zeggen – een paar).

5. Je krijgt verschillende soorten complimenten van je vrijblijvende scharrel

8 Tekenen Dat Je Vrijblijvende Scharrel Een Echte Toekomst Heeft

Je scharrel complimenteerde je altijd met het feit dat je er heet uitzag of er goed uitzag. Maar nu heb je het gevoel dat hij zijn spel heeft opgevoerd.

Je hoort niet meer hoe knap je bent, maar eerder hoe betoverend en blauw die ogen van je zijn, of hoe zijdeachtig en glad je haar is, of hoe echt mooi je voor hem bent.

Hij vertelt je dat hij van de manier waarop je lacht houdt, of hoe je fronst als je honger hebt, of welke domme gezichten je trekt als je overdreven enthousiast over iets bent.

Hij begint alle kleine details van je uiterlijk en persoonlijkheid op te merken, en hij geeft openlijk toe hoe leuk hij ze vindt en zelfs van ze houdt.

6. Hij suggereert langetermijnplannen voor jullie twee

“Hé, er is deze zomer een geweldig muziekfestival in een nabijgelegen stad. We moeten echt gaan! Ik zorg wel voor de kaartjes. We kunnen een hotel boeken; overdag kunnen we dan naar het strand of bezienswaardigheden bekijken, en ‘s avonds naar het festival. Wat zeg je ervan?”

Wat zeg je ervan, ha? Nou, laten we beginnen met het feit dat de zomer over minder dan drie maanden is, en je weet niet zeker of je deze kerel zelfs nog wel ziet. Je hebt ermee ingestemd om de dingen vrijblijvend te houden, maar dit is verre van dat te zijn.

Je vindt het niet erg, toch? En je vindt hem toch leuk. Het kan geen kwaad om je vrijblijvende scharrel om te zetten in iets ernstigers, zeker.

Wanneer je situationship zich de toekomst met je begint voor te stellen, hoe klein en onschadelijk zijn plannen ook lijken, is het nog steeds de toekomst waarin hij van plan is om met je te hebben.

Van het een komt het ander, en kijk dan eens… Ik hoor al wat huwelijksklokken.

7. Hij heeft je aan zijn vrienden voorgesteld

Je bent niet langer in het duister als het om zijn vrienden gaat. Je bent vrij bekend met Jack, Brandon, beide van de Mikes, en Steven. En ze vinden je echt leuk en zijn aardig voor je.

Je ‘scharrel’ (is hij op dit moment echt een scharrel?) heeft er geen probleem mee om je mee te nemen naar groepsbijeenkomsten, barbecues op zondag, verjaardagsfeestjes van zijn vrienden, enzovoort.

En hij stelde zelfs een dubbele date voor met Steven en zijn vriendin! Wauw, dat is een grote stap in de richting van een relatie als je het mij vraagt.

En als hij je niet aan zijn vrienden heeft voorgesteld, ja, maar het heeft gesuggereerd – dat is nog steeds een punt!

8. Je vrijblijvende scharrel begon prioriteit aan jou te geven

En tot slot, je hebt gemerkt dat je zijn prioriteit bent geworden. Het maakt niet uit hoe moe hij is van het werk, hoe druk het verkeer is of hoe druk hij is – hij slaagt er nog steeds in om tijd te vinden om je te bezoeken, tenminste tien minuten.

Je bent niet langer zijn “Netflix en chill” date. Jij bent zijn prioriteit. En als je dat nog steeds niet die, “Wat zijn we?” een gesprek hebt gehad, dan geloof ik echt dat het de hoogste tijd is om hem te houden. Laten we het officieel maken!