Skip to Content

Je Bent Niet Gek, Je Mag Boos Worden Als Hij Je Niet Appt

Je Bent Niet Gek, Je Mag Boos Worden Als Hij Je Niet Appt

Het lijkt misschien dom voor sommige mensen als je boos wordt omdat hij je niet appt, maar we zijn hier om je te vertellen dat het volkomen normaal is. In feite is appen het absolute minimum. Serieus, het duurt een minuut om iemand te appen, hoe moeilijk kan het zijn?!

Als hij je de hele dag zonder enige uitleg niet heeft geappt, dan is het normaal om gefrustreerd te zijn. Je denkt tenslotte aan hem en vraagt je af waarom hij niet tegen je praat – zit jij ook niet in zijn hoofd?

Een eenvoudig berichtje kan wonderen doen. Het laat zien dat hij aan je denkt en dat hij genoeg om je geeft om naar je dag te vragen. Als hij je echter niet appt, dan begin je je af te vragen of hij er wel genoeg om geeft om geïnteresseerd te zijn in wat je hebt gedaan.

Bovendien kan dit voor een overdenker een echte trigger zijn. Er zullen allerlei vragen door je hoofd gaan. “Gaat het goed met hem?” “Gaat het goed met ons?” “Heeft hij iemand anders?” “Gaan we ooit nog praten?” “Heb ik iets verkeerds gedaan?” – en de lijst gaat maar door.

Je verdient beter dan je dag door te brengen met je af te vragen wat er met hem aan de hand is en waarom hij heeft besloten om niet tegen je te praten. Het is normaal om gefrustreerd te zijn! Boosheid kan echter uitputtend zijn. In plaats van je hoofd met woede te laten vullen, zijn hier enkele andere dingen die je kunt proberen te doen.

De dingen die je kunt doen als hij je niet appt

Je Bent Niet Gek, Je Mag Boos Worden Als Hij Je Niet Appt

1. Trek geen overhaaste conclusies en bedenk ook geen scenario’s die je pijn zullen doen

Oké, ik weet het, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar serieus, probeer geen scenario’s te verzinnen die je alleen maar bozer maken dan je al bent. Je doet alleen jezelf er pijn mee.

Er kunnen immers veel redenen zijn waarom hij je niet kon appen, en het heeft geen zin om aan alle redenen te denken. Wat brengt het je? Helemaal niks. Behalve stress, angst en een overweldigende hoeveelheid overdenken.

Je zult in een vicieuze cirkel van vragen en antwoorden terechtkomen die je tot veronderstellingen zullen leiden. Bovendien zul je jezelf waarschijnlijk de schuld geven van zijn gedrag, wat ook een schuldgevoel met zich meebrengt.

Dat is geen manier om een leven te leiden! Bevrijd jezelf van je gedachten. Laat ze komen en weer gaan. Als hij je niet heeft geappt – dan is dat zijn beslissing, en het heeft niets met jou te maken.

2. Probeer je perspectief te veranderen

Ja, het is frustrerend, maar jij bent degene die dat doet. Als hij je niet appt, dan ben jij degene die veronderstellingen maakt die je uiteindelijk boos maken. Daarom is het misschien een goed idee om te proberen de manier waarop je naar deze situatie kijkt te veranderen.

Hij heeft je niet geappt, dus wat? Denk na over de manier waarop dit je laat voelen. Geef je hem niet te veel macht over je? Je emotionele toestand moet niet van iemand afhangen die net in je leven is gekomen!

In plaats daarvan, als je het berichtje waar je de hele dag op hebt gewacht niet krijgt, vraag jezelf dan af: is dit de man die je aan je zijde wilt hebben? Hij is duidelijk slecht in communiceren, en jij bent duidelijk een overdenker. Denk je echt dat jullie twee een goede match zullen zijn?

Stap even weg van je emoties en bekijk de situatie zoals die is. Hij is iemand die slecht is in communiceren en die je niet genoeg respecteert om een paar momenten vrij te maken om je te appen. Als het je vriendin was die dit meemaakte, wat zou je dan tegen haar zeggen?

Nou, je zou haar vertellen dat hij gewoon niet de man voor haar is en dat ze verder moet gaan! Waarom zou je jezelf dan niet hetzelfde advies geven? Laat hem niet zoveel controle over je emoties hebben. De kans is groot dat je net de dans ontsprongen bent.

3. Besteed niet te veel tijd aan op hem wachten

Het is tijd om je leven terug te krijgen, meid. Je bent geïrriteerd dat hij je niet heeft geappt, en dat is oké. Maar breng niet de hele dag door in je bed om naar je telefoon te staren terwijl je wacht tot hij zoemt. Je hebt betere dingen te doen!

Wees niet bang dat de dingen met hem eindigen. Je hebt je leven voor hem gehad, en je zult het lang na hem ook nog hebben. Stress over het verliezen van iemand omdat ze hebben besloten om je te ghosten, zal je nergens brengen. Onthoud wie je bent, kom uit je bed en laat de wereld zien wie de baas is.

Je moet niet toestaan dat hij je in de weg staat om je normale, alledaagse dingen te doen. Hij is zich waarschijnlijk aan het vermaken, dus waarom zou jij dat niet doen? Als hij er niet te veel nadruk op legt, prik dan een beetje in je ego en laat het zijn magie doen.

Niemand zou genoeg macht over je moeten hebben om je vrede te verstoren, vooral niet iemand die niet eens in staat is om je te appen en je naar je dag te vragen. Kies met wie je je energie deelt en stop er niet te veel van in eenzijdige relaties. Je verdient beter dan dat.

4. Vraag hem niet om uitleg als hij je niet appt

Je Bent Niet Gek, Je Mag Boos Worden Als Hij Je Niet Appt

Hoewel ik altijd eerst iemand wil appen, omdat we allemaal volwassenen zijn en geen kinderen die spelletjes spelen, raad ik je het dit keer misschien af. “Als hij het zou willen, dan zou hij het doen,” zei een wijs persoon, en ik zeg daar amen op.

Als hij genoeg om je gaf, dan zou hij je een verklaring geven voor zijn gedrag, zodat je niet uiteindelijk je hersens breekt om uit te vogelen wat er aan de hand is. Het is zijn beslissing, en je moet hem ermee laten leven. Ik beloof je dat hij er spijt van krijgt. Stilte is de beste wraak.

5. Zet je telefoon uit

Voortdurend je telefoon controleren en hopen dat er een melding verschijnt, kan vermoeiend zijn. Sterker nog, je zult waarschijnlijk je hele dag doorbrengen met precies dat te doen. Het is niet alleen tijdrovend en het laat je niets anders doen, maar het kan je ook nog meer angst bezorgen.

Zet je telefoon uit, of in ieder geval je meldingen, en ga wandelen. Krijg wat frisse lucht, maak je hoofd leeg en stop met naar je scherm te staren. Als je daar niet op gefocust bent, dan zul je het vanuit een andere hoek bekijken en ik weet zeker dat je je een stuk beter zult voelen.