Skip to Content

9 Smerige Dingen Die Alle Meisjes Doen (Maar Graag Doen Alsof Ze Dat Niet Doen)

9 Smerige Dingen Die Alle Meisjes Doen (Maar Graag Doen Alsof Ze Dat Niet Doen)

Jongens zien meisjes graag als schattige prinsesjes. Maar er zijn een aantal behoorlijk smerige dingen die alle meisjes doen, ook al doen we graag alsof we dat niet doen. Wat denk je dat deze dingen zijn? Ben je bang om erachter te komen? Geloof me, er is niets om bang voor te zijn!

Misschien vind je er zelfs een paar grappig. Sommige kunnen worden toegepast op alle vrouwen die er zijn, terwijl anderen alleen voor super-smerige meisjes gereserveerd zijn. Helaas voor jongens, zullen ze er nooit achter komen welke dat zijn.

Dus het enige wat ik je moet vertellen is, veel succes met slapen vanavond nadat je deze lange lijst met smerige dingen hebt gelezen!

9 smerige dingen die alle meisjes doen

1) We kiezen onze outfits op basis van ons scheerschema

9 Smerige Dingen Die Alle Meisjes Doen (Maar Graag Doen Alsof Ze Dat Niet Doen)

Wist je dat we outfits op basis van ons scheerschema uitkiezen? Nee? Dan heb je misschien deze uitleg nodig. Even voor de duidelijkheid, we hebben het over ons schema van het scheren van onze benen.

Als het buiten gloeiend heet is, maar je ziet ons een broek of skinny jeans dragen, dan betekent dit waarschijnlijk dat we een beetje lui zijn geweest als het om het wegwerken van ons beenhaar gaat.

2) Onze kapsels zijn op ons schema voor haren wassen gebaseerd

Weet je al waar dit smerige ding over gaat? Net als onze kledingkeuze zijn onze kapsels ook op een van onze verzorgingsschema’s gebaseerd. Deze keer gaat het over het haar wassen.

Soms zijn we te lui om ons vettige haar te wassen. Dus doen we het in een knotje of een paardenstaart. Het is ook mogelijk dat het niet over luiheid gaat, maar over onze plannen. Als we willen dat ons haar er mooi uitziet en op vrijdag gewassen wordt, dan heeft het wassen op donderdag helemaal geen zin.

3) We ruiken aan onze kleren om te zien of we ze kunnen dragen

Dit is een veel voorkomend scenario met meisjes. We maken ons klaar, maar kunnen niet kiezen wat te dragen uit de items die op onze stoel liggen.

En we weten ook niet echt zeker welk shirt gewassen moet worden en welke perfect schoon is. Dus wat we doen om dat uit te zoeken is ze één voor één te ruiken totdat we er een vinden die er mooi uitziet en goed ruikt.

4) We ruiken zelfs aan onszelf

En soms als we uit zijn met onze vrienden, ruiken we aan onszelf, zelfs als we er niet zeker van zijn. Het gebeurt meestal nadat we ons ergens hebben moeten haasten als het buiten warm is.

Of wanneer we een persoon moeten ontmoeten die we echt leuk vinden, zodat we niet het risico willen lopen om ‘te stinken’.

5) We “vergeten” om het bad schoon te maken dat vol met ons haar zit

9 Smerige Dingen Die Alle Meisjes Doen (Maar Graag Doen Alsof Ze Dat Niet Doen)

Iedereen weet dit. Ons haar zit overal. Op je shirt. In je auto. Zelfs tussen je bril als je ons onlangs hebt geknuffeld.

En omdat we het over haar hebben, moet ik één van de smerige dingen vermelden die meisjes doen. En dat is dat we tonnen met haar achterlaten in het bad of onder de douche nadat we onszelf hebben gewassen. Soms verstopt het zelfs de afvoer! Maar het is niet ons probleem, toch?

6) We knijpen puistjes uit

Laat me je iets vertellen. Er is geen beter gevoel dan je gezicht te wassen en je dan klaar te maken om wat puistjes uit te knijpen.

En een paar ogenblikken later, zorg je er met succes voor dat je gezicht er slechter uitziet dan eerst. MAAR je ervaart ook kortstondig hoge niveaus van euforie tijdens het bestuderen van elk monster dat je uit je puistjes hebt geknepen.

7) We slaan soms het nemen van een douche over

Soms komen we na een zware dag thuis met het gevoel dat we amper naar ons bed kunnen lopen. En als we eindelijk in onze kamer aankomen, hebben we net genoeg kracht om onze kleren uit te trekken en op het bed in te storten.

Dan herinneren we ons dat we nog niet gedoucht hebben. En jij denkt dat we opstaan om dat te gaan doen? Nou, een van de smerige dingen die meisjes doen is dat we de noodzaak negeren en het uitstellen tot morgen. En soms als we twee dagen achter elkaar doorbrengen zonder het huis te verlaten, slaan we het douchen ook over. Wie boeit het? Niemand kan ons ruiken.

8) We halen het schoonste vuile kledingstuk uit de wasmand

Dat is iets dat vrij vaak gebeurt. We zijn van plan om uit te gaan en voor het eerst in een eeuwigheid, weten we zelfs wat we gaan dragen. Is het geen prachtige dag?

Maar dan, een uur voordat we onze vrienden ontmoeten, realiseren we ons dat we die jurk niet kunnen vinden. We zoeken er in huis naar, alleen om te bedenken dat het in de wasmand ligt, samen met de rest van de vuile kleren. Dus we halen het eruit, ruiken eraan en als het goed genoeg lijkt, dragen we het.

9) We laten onze make-up te lang zitten

9 Smerige Dingen Die Alle Meisjes Doen (Maar Graag Doen Alsof Ze Dat Niet Doen)

En het laatste wat meisjes stiekem doen is dat we onze make-up te lang laten zitten. Soms gaan we zelfs slapen zonder het er af te halen. Het is zo’n veeleisende activiteit, vooral na een avondje uit.

Dus we laten het vaak zitten voor de volgende ochtend. Maar als we wakker worden, lijkt het ding dat we in de spiegel zien nauwelijks op ons! Zwarte mascara en rode lippenstift vlekken zitten over ons hele gezicht, en oogschaduw is uitgesmeerd tot het punt waar we eruit zien als een menselijke panda. Het is een horror scene.

Conclusie…

Zie je wel, het valt best mee, toch? Of had je misschien een aantal van deze dingen niet echt verwacht? Hoe het ook zij, ik weet zeker dat je iets nieuws hebt geleerd. En nu heb je met je meisje zelfs wat nieuwe onderwerpen te bespreken. Misschien deelt ze nog meer vieze dingen die meisjes vaak doen.

Wie weet, misschien vind je zelfs een nieuwe bijnaam voor haar!

PinFlight Image