Skip to Content

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

“Stop met me te vertellen dat je me mist!” schreeuw ik tegen mijn telefoon terwijl ik het vertrouwde geluid hoor dat me informeert dat ik een berichtje heb. “Argh, kun je niet gewoon midden in de nacht voor mijn deur verschijnen met een boeket rozen en een handgeschreven brief met je gevoelens van liefde en wanhoop dat we niet samen kunnen zijn?!”

Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik misschien meer hooi op mijn vork heb genomen dan ik aankan met de late binge-watching sessies van Bridgerton. Maar ik zal ook de eerste zijn om toe te geven dat ik brand om het soort liefde te voelen dat Simon en Daphne of Anthony en Kate voor elkaar voelden.

Ik kan dit gevoel niet van me afschudden: “Oh, ik mis jou ook!” is nergens zo effectief en ontroerend als “Ik mis jou meer, mijn liefste! Ik ben een liedje aan het schrijven dat ik van plan ben persoonlijk voor je te spelen, omdat ik zo snel mogelijk naar je toe kom!”

Noch Anthony noch Simon zouden ooit iets in de trant van zo snel mogelijk zeggen, maar je begrijpt wat ik bedoel. Er is iets in mij dat het gevoel niet van me af kan schudden dat je een manier zou kunnen vinden om me te laten zien dat je me echt mist.

Dat je een manier zou vinden om me te laten zien dat je meer dan de 30 seconden om me geeft die je nodig hebt om dat krankzinnige bericht te schrijven. “Argh, laat me je laten zien wat ik bedoel als ik je zeg dat je moet stoppen met me te vertellen dat je me mist! Doe in plaats daarvan gewoon een van deze dingen!”

Stop met te zeggen dat je me mist, doe liever dit

1. Kom langs

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Dat klopt, ik heb het over bij me aan de deur langskomen met een groots (of minder groots) romantisch gebaar (weer). Begrijp me niet verkeerd – me vertellen dat je me mist is niet helemaal stom. Het is gewoon de meest luie manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

Zeggen dat je me mist is stom, omdat je geen moeite doet om het feit te veranderen dat je me mist. Wat verwacht je dat ik doe als je me midden in de nacht die app stuurt met “Ik mis je”. Je “Ik mis jou ook” terugsturen en het als een gek voor gezien houden die avond?!

We weten allebei dat dat niet gaat gebeuren. Ik wil namelijk weten of je bereid bent om een beetje moeite te doen om het “mij missen” deel van deze relatie een beetje makkelijker te maken. Geloof me, je hoeft niet het 10-Things-I-Hate-About-You ding van Patrick te doen en me voor het hele voetbalteam een serenade te brengen.

Je hoeft niet dat Noah-in-the-Notebook ding te doen en mijn droomhuis voor me te bouwen. Maar je moet ophouden me te vertellen dat je me mist. Je moet me laten zien dat je me mist zonder die drie woorden uit je mond te laten komen.

2. Schrijf een brief

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Je kunt me niet vertellen dat er iets romantischer is dan de moed opbrengen om je hart op een stuk papier te uiten en het bij de deur van je ware liefde achter te laten. Oh, je geeft om me?! Je kunt niet wachten om me te zien?! Je mist me?! Begin dan met schrijven!

Denk je niet dat het beter is om de tijd te nemen om een paar regels voor me op te schrijven over hoe je dag was dan online te springen om me drie woordjes te sturen? Begrijp me niet verkeerd, “Ik mis je” kan zo nu en dan schattig zijn. Maar zo’n app wordt na verloop van tijd minder waard.

Dus stop me te vertellen dat je me mist. Begin met een oprechte brief voor me te schrijven als je iets zoets met me wilt delen. Geloof me, er is nauwelijks iets wat een meisje meer zou waarderen dan dat!

3. Bereid een verrassing voor

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Wat denk je dat ik liever zou horen – die drie woorden terwijl je je voorbereidt om het gesprek te verlaten of ze overal in het appartement te vinden?! Er is iets vertederends aan iemand zonder reden of verborgen agenda te verrassen.

Je hoeft niet te wachten tot ik jarige ben of dat het Valentijnsdag is. Speel mijn favoriete liedje over de telefoon, geef me een bos bloemen die je zelf uit de tuin van je buurman hebt geplukt, of maak mijn favoriete Starbucks.

Je hoeft niet je hele salaris uit te geven of je hele familie je met een overdreven groots gebaar te laten helpen. Geloof me, je kunt me het gevoel geven dat ik geliefd, gewaardeerd en gemist ben met een simpele verrassing die je voorbereidde. Simpelweg, omdat je me het me niet alleen wil vertellen.

4. Deel een knuffel

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Iemand knuffelen waar je van houdt, betekent voor verschillende mensen verschillende dingen. Maar één ding is zeker: het omhelzen van iemand van wie je houdt, ontwikkelt een diepere, betekenisvollere relatie met die persoon dan een simpele oneliner. Dus ja, je kunt altijd een knuffel met me delen!

Begrijp me niet verkeerd, je kunt mijn oren eraf praten over hoeveel je me mist en niet zonder me kunt leven (zoek een vrouw die dat niet zou willen horen). Maar, bepaalde gesprekken hebben die boost van oxytocine nodig die gebeurt wanneer degene waar je om geeft hun armen om je heen slaat.

“Stop met me te vertellen dat je me mist, Ryan! Kom hier en knuffel me alsof je leven ervan afhangt!” – het klinkt als een zin uit een slechte film. Maar laten we eerlijk zijn, die film lijkt een geweldig advies te hebben voor mensen die proberen om hun relatie gelukkig en gezond te houden.

5. Maak een zelfgemaakte maaltijd

Stop Met Me Te Vertellen Dat Je Me Mist, Doe In Plaats Daarvan Deze 5 Dingen

Een van de beste manieren om iemand zich geliefd, gewaardeerd en verzorgd te laten voelen, is door ze een zelfgemaakte maaltijd te maken. Het is zo bijzonder om de tijd te nemen om wat groenten te snijden, wat vlees te roosteren en een hartverwarmende maaltijd te bereiden voor iemand van wie je houdt.

“De weg naar het hart van een man is via zijn maag” – en dat geldt ook voor vrouwen! Voor de vrouw van wie je houdt een zelfgemaakte maaltijd maken laat haar niet alleen zien dat je haar mist, het laat zoveel meer zien dan dat.

Dus, stop met me te vertellen dat je me mist. Begin met het maken van die gebakken feta pasta die overal op TikTok staat. Of nog beter, probeer elk recept dat ooit viraal is gegaan. Geloof me, er is geen betere weg naar mijn hart.

PinFlight Image