Skip to Content

9 Soorten Vrijgezelle Mannen Waar Je Nooit Mee Moet Daten

9 Soorten Vrijgezelle Mannen Waar Je Nooit Mee Moet Daten

Je hebt vast vaak moeten horen welke soorten vrijgezelle mannen je zou moeten vermijden, en toch eindig je altijd met de verkeerde. Wat is het addertje onder het gras? Zit er een permanente storing in je systeem? Nou, niet echt. Het is gewoon dat je geen aandacht besteedt aan een aantal details als je een man ontmoet.

Maak je maar geen zorgen. Ik zal mijn best doen om je met je strijd te helpen. Hier is de ultieme lijst van soorten vrijgezelle mannen waar je nooit mee uit moet gaan. Zet je schrap!

9 soorten vrijgezelle mannen

1. De man van “kies jij maar”

Dit is de man die niet weet wat hij wil, dus hij laat jou alles kiezen. Als je hem vraagt of jullie vanavond of morgen uit zullen gaan, dan zal hij iets zeggen als “dat is aan jou, omdat ik graag tijd met je doorbreng.” Je hebt waarschijnlijk altijd aandacht besteed aan het tweede deel, toch?

Als hij besluit om je mee uit te nemen naar een chic restaurant, dan zal hij niets specifieks voorstellen, hij zal jou laten beslissen. Dat klinkt misschien aardig alsof hij om je geeft, maar in werkelijkheid wil hij geen moeite doen. Hij doet geen moeite voor jullie relatie en dat zou jij ook niet moeten doen.

2. De getrouwde man die doet alsof hij vrijgezel is

Moet ik iets over dit type man zeggen? Hij is duidelijk niet vrijgezel, ook al gedraagt hij zich zo. Je wilt niet met iemand rotzooien die al toegewijd is aan een andere vrouw, hoe lief hij ook voor je is.

Je zult een gezin verwoesten en dat wil je niet. Hij heeft zijn geloften aan iemand anders toegezegd en dat moet hij respecteren. In het geval dat hij je liet geloven dat hij vrijgezel is, zodra je er achter komt dat het niet zo is, ga dan bij hem weg. En geloof alsjeblieft niet dat hij zijn vrouw voor je zal verlaten. Dat doen ze nooit.

3. De-wereld-haat-me-man

Dit is het type man dat alles en iedereen de schuld geeft, alleen maar omdat hij zijn taak niet op tijd af heeft. Het hele universum is tegen hem, en elk levend wezen op deze planeet (inclusief planten en dieren) haat hem.

Wil je echt dat dit type man je gezelschap houdt? Zelfs als je je best doet om liefde in zijn leven te brengen, zal hij altijd geloven dat de wereld om haat draait.

4. De man die “altijd” in de vriendenzone eindigt

Tenminste, dat zegt hij. Is het echt mogelijk dat geen enkel meisje waar hij mee omgaat iets voor hem heeft gevoeld? Als hij de waarheid zegt, dan moet er iets mis met hem zijn. Aan de andere kant, als hij gewoon de goede man probeert te spelen, zijn sommige van die meisjes waar hij tijd mee doorbrengt, dan eigenlijk zijn exen?

Is hij echt niet goed genoeg om als vriendje te worden beschouwd? Ik denk het niet.

5. De online dating app expert

Dit type man weet alles over Tinder en elke andere dating app die je kunt noemen. Het voelt alsof hij wat lessen heeft gevolgd over deze dating apps.

Hij houdt het bij deze online relaties, omdat hij onzeker is. Misschien is hij een beetje sociaal onhandig en wil hij die saaie versiertrucs in het echte leven niet gebruiken.

In de online wereld kan hij zijn wie hij wil en schrijven wat hij wil zonder dat hij gaat blozen. Als een meisje dingen officieel met hem wil maken, dan zal hij waarschijnlijk iets zeggen dat hij vanwege zijn carrière geen tijd heeft of zoiets.

6. De controlerende man

“Waar ben je nu?”, “Bij wie ben je?”, “Zei je niet dat je tegen middernacht thuis zou zijn?,” zijn vragen die hij vaak stelt. Hij moet je locatie en je kleinste gewoonte weten. Hij zal zelfs je plus één worden, ook al heb je hem nooit uitgenodigd om met je mee te gaan.

Als je een meidenavond hebt, dan gaat hij ook mee, ook al heeft hij niets om met je vriendinnen over te praten. Deze relatie zal alleen stress in je leven brengen en je zult je de hele tijd onrustig voelen. Niet het soort leven waar je graag voor zou tekenen, toch?

7. De vrouwenhater

Of in simpel Nederlands de ik-haat-alle-vrouwen-kerel. Dit type man heeft een sterke mening over hoe vrouwen zich moeten gedragen, kleden en praten. Hij heeft niet veel hechte relaties met vrouwen en hij wil zich ook niet settelen.

Elke vrouw die in zijn leven komt zal alleen maar een nummer zijn en ze zal zeker worden geobjectiveerd. Zijn persoonlijke opvattingen over gendergelijkheid zijn rigide, en hij is ook de eerste in de rij om je na te fluiten.

8. Het mama’s-kindje

Deze man zal constant om de goedkeuring van zijn moeder vragen. Als ik constant zeg, overdrijf ik niet. Hij kan je indirect vertellen dat zijn moeder het shirt dat hij draagt heeft gestreken, of dat hij zijn ex heeft verlaten, omdat ze niet met elkaar klikten.

De mening van zijn moeder zal soms belangrijker zijn dan de zijne. Wees niet verward als hij je iets vertelt als “laat me het even aan mijn moeder vragen”, of “Ik moet eerst de mening van mijn moeder weten voordat ik je de uiteindelijke beslissing geef”. Loop er liever van weg. Je hebt een volwassene nodig die weet hoe hij volgens zijn eigen regels moet leven.

9. De man die je constant met zijn ex vergelijkt

De belangrijkste reden waarom hij je met zijn ex vergelijkt, is dat hij nog steeds gevoelens voor haar heeft. Of ze al lang uit elkaar zijn, of pas geleden, ze is zeker in zijn gedachten omdat hij jou met haar vergelijkt. Misschien is hij er niet zo duidelijk over, maar je zult het merken.

Hij kan terloops vermelden dat je haar net zo zacht is als dat van zijn ex, of dat ze een vergelijkbare tas heeft als die van jou. Aarzel niet om bij hem weg te gaan, want hij is duidelijk gek op zijn ex.

Ziezo. Dat waren een aantal soorten vrijgezelle mannen waar je nooit mee uit zou moeten gaan, dus ik hoop dat het nuttig was voor al die vrijgezelle meisjes die er rondlopen. Eerlijk gezegd, kan ik uren doorgaan, maar ik denk dat je het begrijpt.