Skip to Content

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

Het is bijna alsof er iets in mannen is dat hen ervan weerhoudt om over hun gevoelens te praten.

Het lijkt alsof ze een zekere mate van angst hebben als het gaat om, ‘Ik hou van je’ te zeggen, ook al zouden de meesten het niet toegeven.

Ik denk dat ze gewoon anders in elkaar zitten. Of misschien zijn ze nog banger om gekwetst te worden dan vrouwen.

Ze willen hun gevoelens niet uiten voordat ze er 100% zeker van zijn of totdat ze zich veilig genoeg voelen om dat te doen.

Maar wat beter is dan over gevoelens te praten, is om ze te laten zien, ze door middel van acties te onthullen en mannen zijn daar meesters in.

Het is altijd belangrijker wat een man doet dan wat hij zegt. Woorden kunnen verbogen worden, maar daden zijn altijd waarheidsgetrouw.

Als hij echt diepere gevoelens voor je heeft, dan laat hij het merken, hij dan zal zeker overeenkomsten hebben met de meeste van de onderstaande signalen:

1. Het zit hem allemaal in zijn aanraking, zijn kus, de manier waarop hij naar je kijkt…

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

Hij staart naar de sproeten op je neus, omdat hij ze schattig vindt. Hij doet je haar achter je oor, zodat hij je lachende gezicht beter kan zien.

Hij trekt je naar zich toe als hij genegenheid voor je voelt vanwege iets dat je hebt gezegd. Hij zal je vaak knuffelen en kussen en het zal intens zijn.

Hij kan zijn ogen niet van je afhouden, wie er ook in de buurt is. Hij kijkt naar je alsof je de mooiste vrouw ter wereld bent. Moet ik nog meer zeggen?

2. Hij deelt veel met je

Hij vraagt je naar je dag en hij vertelt je altijd hoe die van hem is geweest. Hij wil iets over je leven weten, omdat jij een groot deel van die van hem uitmaakt.

Hij vertelt je over zijn dag, zijn problemen, zijn verleden, zijn dromen en zijn gedachten, omdat je veel voor hem betekent en je zit al in zijn hart.

3. Hij doet zijn best om contact te houden

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

Hij toont je elke ochtend zijn liefde door simpelweg te willen weten of je goed geslapen hebt. Hij laat het elke avond zien door je een simpel appje met een welterusten kus te sturen.

Door deze simpele dingen te doen, vertelt hij je dat je in zijn gedachten bent en dat hij zich zijn ochtenden of nachten niet zou kunnen voorstellen zonder jou erin te hebben.

4. Hij geeft je zijn tijd

Zonder dat je er om hoeft te vragen. Hij vindt altijd tijd om met je door te brengen, hoe druk hij het ook heeft.

Hij laat je weten dat je belangrijk bent. Je kunt duidelijk zien dat hij niet kan wachten om bij je te zijn.

Het maakt niet echt uit wat jullie doen of voor hoe lang, zolang jullie samen zijn, is het altijd leuk en zijn jullie gelukkig.

5. Het draait allemaal om de kleine grote dingen

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

Hij laat zien dat hij om je geeft als hij bij je aanklopt met kippensoep als je ziek bent.

Als hij dat niet kan, dan zal hij op zijn minst een app sturen om te kijken hoe het met je gaat.

Hij zal zich alle verhalen herinneren die je hem hebt verteld. Hij zal je dingen vragen – privé, persoonlijke dingen.

Hij zal zich herinneren hoe je je koffie drinkt en waarom je geen ananas op je pizza lust.

Hij zal het onthouden, omdat hij aandacht schenkt aan degene op wie hij verliefd is.

6. Hij verbergt je niet

Integendeel, hij is er trots op om jou in zijn leven te hebben. Je hebt al een paar van zijn vrienden ontmoet en hij stelt je altijd voor als zijn vriendin, zelfs als hij ervan gaat blozen.

Hij plaatst foto’s met jou op zijn sociale media-accounts.

En het maakt niet uit of het één foto is of tonnen – liefde kun je niet op die manier meten. Waar het om gaat, is dat hij je niet voor de mensen in zijn leven verbergt, zelfs niet voor virtuele mensen.

7. Hij blijft aan je zijde staan, wat er ook gebeurt

9 Tekenen Dat Hij Diepere Gevoelens Voor Je Heeft, Zelfs Als Hij Het Nooit Heeft Gezegd

Hij is er als je verdrietig bent. Hij rent niet de weg als het moeilijk voor je wordt. Hij blijft en hij steunt je. Hij weet dat niet alles altijd perfect kan zijn.

Hij deinst niet terug als je boos op hem bent of als jullie net ruzie hebben gehad. Hij doet altijd zijn best om dingen uit te praten en alle problemen op te lossen.

Als hij beseft dat hij ongelijk had, dan zal hij zich zonder problemen verontschuldigen en zijn best doen om niet te herhalen wat je pijn heeft gedaan.

8. Hij kijkt uit naar bepaalde dingen in de toekomst

Hij praat over een concert of een filmpremière die over een paar maanden is. Hij heeft het met je over de zomer- of wintervakantie en waar zou je heen willen.

Hij maakt van tevoren plannen, zelfs voor een etentje volgende week. Hij doet zijn best om je te laten zien dat hij je voor de lange termijn aan zijn zijde ziet.

9. Hij vertelt je eigenlijk veel – je hoeft alleen maar te stoppen en het op te merken

Als hij de meeste van de hierboven genoemde dingen doet, dan ben jij een van de gelukkigen. Hij laat je zijn liefde voelen en dat is iets krachtigers dan alle woorden in de wereld.

En als je erover nadenkt, lijkt praten over zijn gevoelens zo gewoon en eenvoudig. Dit is tien keer beter.

PinFlight Image