Skip to Content

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk. Het maakt niet uit welke woorden ik zal gebruiken, nooit zal het de volledige lading kunnen dekken.

Toch ga ik proberen onder woorden te brengen wat ik voor je voel. Ik wil namelijk dat je weet hoe ik erin sta. Dat je geen seconde twijfelt aan mijn liefde voor jou.

Ook wil ik dat anderen kunnen begrijpen wat mijn gevoelens zijn. Dat dat wat ik voel écht is. Echter dan zij zelf misschien wel ooit hebben ervaren.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk. Waarschijnlijk zullen de meeste mensen het alleen herkennen uit liedjes en films.

Zij hebben nooit voor mogelijk gehouden dat dit ook kan ontstaan tussen twee mensen in het echte leven.

Ik ben me er ook van bewust dat deze liefde lang niet voor iedereen is weggelegd. Wij zijn gezegend en dat neem ik zeker niet voor lief.

Als dank zal ik mijn onbeschrijfelijke liefde voor jou toch proberen te omschrijven. Hopelijk kan ik je zo laten zien hoe veel ik je waardeer. Hoe dankbaar ik ben dat jij in mijn leven bent.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want bij jou voel ik me veilig

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Ik weet niet wat het is, maar bij jou voel ik me onoverwinnelijk. Niks of niemand kan mij iets maken zo lang ik maar bij jou in de buurt ben.

Jouw armen beschermen me tegen al het fysieke kwaad en door jouw aanwezigheid voel ik me ook beschermd tegen al het andere. Er is geen tegenslag die ik niet kan verwerken als jij bij me bent.

Nog nooit heb ik me bij iemand zo veilig gevoeld als bij jou. Zelfs niet toen ik nog jong was en me eigenlijk nergens zorgen om hoefde te maken.

Jij geeft me het gevoel dat ik alles aankan. Jouw liefde is als een deken waardoor ik altijd beschermd ben. Soms moet ik zelfs oppassen dat ik geen stomme dingen doe. Met jou aan mijn zijde denk ik dat ik kan lopen op het water.

Zwaartekracht is een concept wat mij al lang niet meer bekend is sinds je in mijn leven bent. Ik lijk te leven in een wereld die alleen maar goede dingen kent.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk. Niemand zal begrijpen wat het gevoel is dat mijn liefde voor jou me geeft.

Ik wil al mijn tijd met jou doorbrengen

Natuurlijk heb ik hobby’s, vrienden en andere dingen die ik graag doe, maar het liefst breng ik toch al mijn tijd met jou door. De hele tijd ben ik alleen maar bezig met het moment dat ik weer bij jou kan zijn.

Als het even kan, dan slaap ik ook niet meer. In plaats daarvan lig ik de hele nacht naast je en kijk ik hoe je slaapt. Geen seconde van mijn tijd met jou wil ik missen.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk. Anderen snappen niet dat ik niet meer kan genieten van de tijd die ik zonder jou doorbreng.

Vriendinnen zien ook heus wel dat ik mijn tijd met hun maar een beetje uitzit. Dat ik eigenlijk wacht totdat ik weer naar jou mag.

Niet omdat ik het niet naar mijn zin heb, maar omdat ik simpelweg nog veel liever tijd met jou doorbreng. Op dit moment ben jij de onverslagen nummer één in mijn leven.

Na een tijdje zal dat weer weggaan en dan kan ik weer tijd met anderen gaan inplannen. Voor nu wil ik gewoon echt genieten van iedere seconde die me met jou gegund is.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want ik verkies altijd iedereen boven jou

Voor mij sta jij op de eerste plek. Het maakt niet uit wie er tegenover je staat, ik zal altijd voor jou kiezen. Op dit moment ben jij namelijk het belangrijkste wat ik in mijn leven heb.

Het is dus logisch dat jij daarom altijd vooraan zal staan. Dat klinkt misschien eng of overdreven, maar ik meen het oprecht.

Als vanavond nog de politie op de stoep staat om jou te beschuldigen van een moord, dan geloof ik in jouw onschuld.

Ik zal je verdedigen tot er niks meer van me over is. Al kost het al mijn energie. Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk en gaat over alle grenzen heen.

Natuurlijk hoop ik dat er nooit een moment komt waarop ik echt moet kiezen. Het liefste houd ik alle mensen die ik liefheb bij me in de buurt.

Maar als het er op aankomt, weet dan dat jij op mij kunt rekenen. Er is niemand, echt helemaal niemand, die ik ooit boven jou zou verkiezen.

Ik volg je overal naartoe

Vertel je me morgenochtend dat je naar Amerika moet verhuizen? Geen probleem, ik ga met je mee. Samen bouwen we zonder problemen een nieuw leven op.

Iets als een locatie zal er nooit voor zorgen dat wij niet bij elkaar kunnen zijn. De liefde die ik voor jou voel is zo puur, dat ik die nooit zal opgeven.

Natuurlijk zijn er ook plekken waar ik liever niet naartoe ga. Landen die heel ver zijn of waar de situatie echt beroerd is, sla ik uiteraard liever over.

Toch voel ik me bij jou zo veilig en vertrouwd, dat ik je zelfs daar nog naartoe zal volgen. Ik weet gewoon dat het wel goed komt als we maar samen blijven.

Samen naar het einde van de wereld? Geen probleem. Zo lang we samen aan elkaars zijde staan, heb ik er alle vertrouwen in dat het goed zal komen.

Wees dus niet bang om het te zeggen als je weg wil van hier. Nooit zal ik je alleen laten gaan en alleen achter blijven.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want jij doet wat je zegt

Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel mannen die de hele tijd van alles beloven, maar vervolgens nooit actie ondernemen.

Niet alleen tegenover mij, maar ook tegenover zichzelf. Op het moment dat jij zegt dat je graag je rijbewijs wil halen, dan gaat het er bij mij niet in dat je die twee jaar later nog steeds niet hebt.

Tegenwoordig verzint iedereen overal talloze excuses voor. Ondertussen praten ze maar door over de grote plannen die ze hebben, zonder ook maar een seconde waar te maken.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want jij bent niet zo. Alles wat jij ooit hebt beloofd, ben je ook nagekomen.

Jij bent niet iemand die in een fantasiewereld leeft. Bij jou weet ik precies wat ik aan je heb, dat ik op je kan rekenen.

Ik weet heel goed dat het moeilijk is om iemand zoals jij te vinden en daarom houd ik heel goed aan je vast. Jouw laten gaan is het stomste wat ik kan doen!

Jij begrijpt mij

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Van alle mensen op deze aarde ben jij degene die mij het beste begrijpt. Soms weet ik zelf niet eens waarom ik een bepaald gevoel heb en jij weet het me dan toch uit te leggen.

Ook weet je precies hoe je met mijn gevoelens om moet gaan. Je zal me nooit pushen om iets te doen wat ik eigenlijk niet wil.

Jij bent niet de man die mij meesleurt naar een nachtclub terwijl ik eigenlijk wil slapen. Je weet heel goed wat ik nodig heb en je bent niet te beroerd om me dat te geven.

Bij jou hoef ik nooit aan te geven waar mijn grenzen liggen. Zelf voel je feilloos aan hoe ver je kunt gaan en je zal nooit verder gaan dan goed voor mij is.

Het is een luxe die ik iedere vrouw zal gunnen. Dat je nooit hoeft aan te geven wat je behoeftes zijn, dat je nooit bang hoeft te zijn om te uiten wat je wil.

Soms denk ik wel eens dat je misschien een speciale gave hebt. Het is bijna niet te begrijpen hoe het kan dat jij me zo feilloos aanvoelt.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want met jou zie ik een toekomst

Ik ben in mijn leven al met meerdere mannen geweest, maar nog nooit op de manier zoals wij samen zijn. Als ik naar hen keek zag ik plezier en dat wat ik dacht dat liefde was.

Bij jou zie ik echter nog iets anders, namelijk de toekomst. Met jou wil ik plannen maken voor als we allebei ouder zijn.

Kijk ik naar jou, dan kijk ik naar mijn toekomst. Jij bent degene met wie ik een huis wil kopen, kinderen wil maken en samen oud wil worden.

Vorige vriendjes hadden helemaal niet zo’n uitwerking op mij. Bij hen leek ik van tevoren al te weten dat ons samenzijn tijdelijk was.

Vanaf het eerste moment dat ik samen met jou was, wist ik dat wij samen een toekomst hadden. Met jou zie ik dingen voor me, die ik bij anderen nog nooit heb gezien.

Dat is hoe ik weet dat jij voor mij de ware bent, want bij anderen heb ik dit nog nooit eerder meegemaakt. Het maakt jou echt speciaal en daarom is mijn liefde voor jou onbeschrijfelijk.

Ik geef ook niks om jou verleden

Wie je was voor mij, doet er niet meer toe. Natuurlijk weet ik precies wie je was voordat wij elkaar ontmoette. Je was een player die de meisjes voor het uitzoeken had.

Normaal gezien zou ik daar in een relatie helemaal gek van worden, maar niet bij jou. Ik voel gewoon dat het goed zit tussen ons en dat ik van die andere meisjes precies niks te vrezen heb.

Wat je in het verleden hebt gedaan, laten we achter ons. Dat was toen en nu leven we in het nu. Voor geen seconde maak ik me zorgen dat jouw verleden je weer zal inhalen.

Ik weet dat jij voor mij hebt gekozen zoals ik voor jou heb gekozen. Zelfs als een van die meiden het weer eens zal proberen, weet ik zeker dat je haar op een respectvolle manier zal afwijzen.

Jij bent niet bang om de rest van de wereld te vertellen dat wij vanaf nu bij elkaar horen. We kijken niet naar elkaars verleden, maar zijn alleen nog bezig met de toekomst.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want jij bent de eerste bij wie ik dit zo makkelijk van me af kan laten glijden.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want aan jou kan ik alles vertellen

Schaamte is niet een emotie die ik ken als ik bij jou ben. Ik weet dat je me door en door kent, waardoor je me nooit zal veroordelen.

Ik kan zonder schaamte zeggen wat ik vind en ik weet dat jij dat zal accepteren. Bij jou hoef ik me niet anders voor te doen dan ik ben.

Nooit voel ik me bij jou dom of onnozel, zelfs als ik dingen zeg die dat wel zijn. Jij laat me altijd in mijn waarde, wat ik ook zeg.

Als ik echt te ver ga of er echt helemaal naast zit, dan weet je me dat op een passende wijze te vertellen. Daarbij kwets je me nooit en houd je altijd rekening met mijn gevoelens.

Bij jou durf ik altijd mijn echte zelf te zijn, zonder consessies. Ik hoef geen twee keer na te denken over dat wat mijn mond verlaat.

Ik kan je echt alles vertellen, van persoonlijk tot professioneel vlak. Dat is een van de redenen waarom mijn liefde voor jou onbeschrijfelijk is.

Ik stel je voor aan de mensen om me heen

Niet alleen ikzelf voel een liefde voor jou die onbeschrijfelijk is, maar ook de mensen om mij heen zijn dol op je. Van mijn ouders tot aan mijn beste vrienden, ze vinden je allemaal fantastisch.

Vanaf het allereerste moment raken ze maar niet over je uitgepraat. Soms denk ik zelfs dat ze jou misschien wel leuker vinden dan mij!

Ik weet zeker dat zij ook met je willen afspreken als ik er niet bij ben. Mijn vader kan het met jou over mannendingen hebben en zelfs met mijn beste vriendin heb je raakvlakken die ik niet met haar heb.

Regelmatig hoor ik mijn ouders aan anderen vertellen dat ze zo blij zijn met hun schoonzoon. Dat ze het zo fijn vinden dat ik eindelijk iemand heb gevonden die zo goed voor me is.

Mijn vriendinnen zijn op een gezonde manier jaloers. Zij willen ook wel een vriend die zo lekker in de groep ligt, iemand die ze overal mee naar toe kunnen nemen zonder dat dat voor iemand vervelend is.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk omdat ik nooit had durven dromen dat ik iemand zou vinden die zo naadloos op mijn leven aansluit. Je bent niet alleen een verrijking voor mijn eigen leven, maar ook voor dat van alle mensen om mij heen.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want ik word een beter persoon van jou

Persoonlijk vind ik het belangrijkste in een relatie dat je elkaar beter maakt. Aan elkaar optrekken in de hoop dat de ander succesvoller, rijker of slimmer wordt.

Jij bent geen man die probeert om mij klein te houden. In tegendeel. Jij bent een man die ervoor zorgt dat ik alles uit mezelf haal.

Zelfs de dingen waarvan ik zelf niet wist dat ik ze had, weet jij uit me te halen. Als ik twijfel tussen twee kanten, weet jij altijd een derde richting aan te wijzen die nog beter bij me past. Een richting waar ik zelf niet eens over had nagedacht.

Wat ik nog wel het mooiste vind aan die eigenschap, is dat je daarbij niet alleen aan jezelf denkt. Je laat me doen wat mij beter maakt, ook als dat betekent dat ik bijvoorbeeld even iets minder tijd voor jou heb.

Volledig onbaatzuchtig laat je me inzien wat het beste is voor mij. Tegelijkertijd probeer ik ook het beste uit jou te halen.

Wat mij betreft ben je al helemaal perfect, maar als ik ergens een klein puntje voor verbetering zie, weet ik dat ik je erop kan wijzen en dat we samen een weg zullen vinden om ook daar het beste uit te halen.

Ik wil alles met je delen

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Als enig kind heb ik het altijd moeilijk gevonden om dingen te delen. Simpelweg omdat ik van kleins af aan altijd alles voor mezelf had.

De aandacht van mijn ouders, mijn speelgoed, alles was er altijd helemaal alleen voor mij. In het latere leven is wel eens gebleken dat ik daardoor moeite had met delen. Als tiener en volwassene wilde ik ook nog alles voor mezelf houden.

Ik was gewoon zo gewend om dingen voor mezelf te hebben, dat delen voor mij nooit een optie was. Totdat ik jou tegenkwam. Zonder enige moeite deel ik alles in mijn leven met je.

Jij voelt alsof je een soort verlengstuk van me bent, waardoor het niet eens echt delen is. Het is meer alsof ik zelf iets meer gebruik.

Van mijn eten tot aan mijn geld, alles is vanaf nu voor ons allebei. Pak wat je nodig hebt, want ik weet dat het in goede handen is en dat je nooit meer zal nemen dan je nodig hebt. Ik hoef niet bang te zijn dat ik met lege handen achterblijf.

Vanaf nu zal ik nooit meer de persoon zijn die ik was, vanaf nu ben ik iemand die kan delen en daar niet eens moeite mee heeft. Wat van mij is, is van jou en andersom.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want bij jou hoef ik soms ook niks

Mijn favoriete tijd samen is eigenlijk als we samen helemaal niks doen. Die momenten waarop we gewoon in stilte allebei een boek zitten te lezen of dat we allebei op de bank ons eigen ding aan het doen zijn.

Ik vind het zo fijn dat we samen kunnen zijn, zonder ook de hele tijd samen iets te moeten doen. We kunnen gewoon naast elkaar bestaan, zonder dat we elkaar in de weg zitten.

Het is zo ontzettend fijn dat ik niet altijd aan hoef te staan, dat ik niet altijd leuk of interessant hoef te doen. Bij jou hoef ik soms ook niks en dat is heerlijk.

Want zeg nu eerlijk, het leven schept al zo veel verwachtingen. Overal moet je de hele tijd maar leuk doen en aan staan. Overal wordt er de hele tijd van alles van je verwacht.

Met jou kan ik ook gewoon alleen zijn, zonder dat ik fysiek ook echt alleen ben. Daarbij zal je me nooit veroordelen voor hoe ik ben als ik niet aan sta.

Juist het feit dat we dit samen ook kunnen, zorgt ervoor dat we het zo lang met elkaar kunnen volhouden. Allen al hierdoor weet ik dat we nog jarenlang mee zullen kunnen.

Door jou probeer ik dingen die ik anders nooit zou doen

Sinds jij in mijn leven bent, heb ik dingen geprobeerd waar ik anders niet eens over na zou denken. Ik heb dingen gedaan en gegeten waar ik zelf nooit op was gekomen.

Samen zijn we op plekken geweest waarvan ik niet eens had kunnen bedenken dat ze bestonden. Jij hebt mijn wereld zo veel groter gemaakt dan dat ie was en daarom is mijn liefde voor jou onbeschrijfelijk.

Voordat ik je ontmoette had ik me niet voor kunnen stellen dat ik deze dingen ooit zal doen. Achteraf gezien hield ik mijn wereld zo ontzettend klein, er was bijna geen ruimte voor andere ervaringen en meningen.

Wat dat betreft heb je echt mijn ogen geopend op een manier die ik niet voor mogelijk hield. In mijn eigen hoofd was ik al iemand die veel meer had gezien en durfden dan wie dan ook.

Pas nu besef ik me dat mijn wereld eigenlijk zo klein was. Dat er nog zo veel meer was om te ontdekken, zo veel meer dat ik nog helemaal niet kende.

Mijn liefde voor jou is onbeschrijfelijk, want jij hebt mijn wereld geopend op een manier die ik niet voor mogelijk heb gehouden. Ik had werkelijk waar geen idee dat er nog zo veel meer te doen en te beleven was!