Skip to Content

9 Tekenen Dat Hij Eigenlijk Een Goede Vent Is, Gebaseerd Op Hoe Hij Je Appt

9 Tekenen Dat Hij Eigenlijk Een Goede Vent Is, Gebaseerd Op Hoe Hij Je Appt

In de wereld van vandaag is het volkomen normaal om ergens online een man te ontmoeten. Onze ouders en grootouders vinden dat misschien raar. Voor ons is het echter bijna een voorkeursmanier om iemand te leren kennen.

Het is makkelijk. Je ontmoet iemand op een dating-app, Instagram, Facebook of wat dan ook. En je wisselt een paar berichten uit. Geeft elkaar vervolgens je nummers uit. Het gesprek wordt serieuzer en voor je het weet regel je voor de volgende zaterdag een echte date.

Als je die persoon tijdens het versturen van berichten niet leuk vindt, dan is het niet eens nodig om hem persoonlijk te ontmoeten. En daarom is het tien keer gemakkelijker om de correspondentie helemaal te beëindigen.

Maar als je hem wel leuk vindt… nou, laten we zeggen dat je een nieuw avontuur staat te wachten.

Met iemand op een eerste date gaan die je alleen via de app kent, kan een beetje eng zijn. Hoe kun je weten of je man een goede vent is op basis van de manier waarop hij je appt? Nou, op deze manier!

11 tekenen dat hij een goede vent is op basis van hoe hij appt

9 Tekenen Dat Hij Eigenlijk Een Goede Vent Is, Gebaseerd Op Hoe Hij Je Appt

1. Hij appt je op redelijke uren

Hij is niet het type man dat je na 22.00 uur een bericht stuurt met de vraag, “Wat ga je doen?”

En hij denkt de hele dag aan je en zijn berichten kunnen dat bewijzen.

Je krijgt altijd een “Goedemorgen!” en, “Heb je goed geslapen?” soort bericht. En je krijgt de hele dag door willekeurige en grappige updates van hem. Zelfs als hij bezig is met het avondeten, vindt hij wat tijd om je te appen.

Natuurlijk kan hij je ‘s avonds laat een bericht sturen, als hij op een feest is of alleen thuis naar iets kijkt dat hem aan jou deed denken. Maar dat is zeker niet de enige keer dat hij contact met je opneemt. Als hij eenzaam is en ‘in de stemming’ is voor je weet wel wat.

2. Hij laat je nooit te lang op zijn antwoord wachten

Ja, we haten het allemaal als jongens ons te lang op hun antwoord laten wachten. Het is eigenlijk om die reden dat de meeste meisjes hun interesse verliezen en naar een nieuw iemand gaan.

Als je man altijd een manier vindt om je te antwoorden – hoe druk hij het ook heeft – dan is hij honderd procent een goede vent die je tijd en energie waard is.

Dit betekent niet dat hij je 24/7 moet appen om als een ‘goede vent’ te worden bestempeld. Helemaal niet. Hij mag zeker andere verplichtingen en een sociaal leven hebben. Maar als hij je nooit op gelezen laat staan en hij je altijd laat weten wanneer hij niet in staat is om te appen – dan is hij een engel!

En moeten we überhaupt zeggen dat hij je nooit negeert? Ik denk van niet…

3. Hij is een goede vent als hij in appjes vriendelijk en respectvol is

Wanneer een man jou en je interesses belachelijk maakt en zich over het algemeen zeer respectloos gedraagt via de app, dan is dat ook een voor de hand liggende indicator dat hij in het echt ook zo is.

Als je man echter geïnteresseerd is in de dingen die je te zeggen hebt. En hij meer over je wil weten, dan vindt hij je ongetwijfeld leuk en respecteert hij je.

Als je af en toe een schattig compliment van hem ontvangt via de app, dan kun je er zeker van zijn dat hij je zeker leuk vindt en je een speciaal gevoel wil geven.

4. Hij heeft een schattige bijnaam voor je

Eén ding is zeker: jongens geven alleen schattige of rare bijnamen aan meisjes waar ze oprecht geïnteresseerd in zijn.

Als de man die je appt een schattige en bijna belachelijk kleffe bijnaam voor je heeft bedacht, dan is dat een voor de hand liggend teken dat hij iets meer met je wil hebben.

Het geven van schattige bijnamen lijkt misschien dom. Het is echter een ongelooflijk constructieve en nuttige manier om intimiteit op te bouwen met de persoon die je leuk vindt.

5. Je bent niet de enige met interessante onderwerpen

Heb je soms geen zin om met een paar jongens te praten, omdat jij de enige bent die al het werk in de chat doet? Jij bent degene die als eerste een bericht stuurt en degene die alle interessante onderwerpen initieert.

Nou, als je hebt gemerkt dat je nieuwe man evenveel moeite doet om te appen als jij, dan lijdt het geen twijfel – hij is zeker in je geïnteresseerd en wil het gesprek gaande houden.

6. Jullie gesprekken zijn niet oppervlakkig

9 Tekenen Dat Hij Eigenlijk Een Goede Vent Is, Gebaseerd Op Hoe Hij Je Appt

Het is helemaal goed om over films, muziek of sport te praten via de app. Als je gesprek volledig op oppervlakkigheden is gebaseerd, dan is de toekomst waarschijnlijk niet zo rooskleurig.

Als je gesprekken echter van tijd tot tijd extreem diep en betekenisvol zijn, dan is dat een duidelijk teken dat je relatie een zeer serieuze richting uitgaat. En dat hij een goede vent is die je als een echt persoon ziet met wie hij openlijk over alles kan praten.

7. Jullie hebben inside jokes

Net als schattige bijnamen, als jij en de man die je appt je eigen inside jokes hebben die anderen niet zullen begrijpen, dan betekent dit dat jullie twee steeds hechter en intiemer worden.

Het is alsof hij je indirect laat weten, “Hé, ik hou van je gevoel voor humor en ik wil er zo lang mogelijk deel van uitmaken.”

8. Hij appt je als hij dronken is

Hiermee denk ik niet aan die vieze berichten van twee uur ‘s nachts die maar één ding betekenen.

Maar liever die dronken berichten of spraaknotities die hij je stuurt als hij met zijn vrienden uit is. Om je te vertellen hoe blij hij is dat hij je heeft ontmoet. En dat hij niet kan wachten om je persoonlijk te zien.

Alcohol is misschien geen goede zaak, maar we waarderen de ouderwetse moed die mannen dwingt om hun gevoelens te delen, of ze het nu wel of niet leuk vinden.

9. Hij is een goede vent als hij plannen maakt om je persoonlijk te zien

En tot slot kun je er zeker van zijn dat hij een goede vent is als hij niet van plan is om alles alleen op berichten te laten.

Als hij vaak insinueert dat hij je graag persoonlijk zou willen ontmoeten. En op een dag – niet te snel, maar zeker niet te laat – regelingen wil treffen om dat te doen, dan vindt hij je zeker leuk, meid. Als hij je relatie uit de chat en in de echte wereld wil halen, dan ben je een heel gelukkig meisje.