Skip to Content

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn: Komt goed

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn: Komt goed

Hey daar meid,

Ik zal deze brief beginnen met een simpele zin: Het komt goed. Dat beloof ik je.

Ik weet dat mijn woorden op dit moment niet geruststellend klinken, en dat zullen ze waarschijnlijk ook een tijdje niet doen. Maar uiteindelijk zul je zien dat ik gelijk had. Niet omdat ik je bevestiging nodig heb, maar omdat ik weet waar ik het over heb.

Een paar jaar geleden was ik op dezelfde plek. Mijn hart was gebroken en mijn ziel deed pijn. Ik kon niet denken, ik kon niet eten en ik wilde mijn vier muren niet verlaten. De persoon van wie ik dacht dat ik het meest van hield, verliet me. Kapot was ik ervan.

Ik zwoer dat ik nooit meer zou liefhebben. Nooit meer zou ik me zo veel pijn laten doen. Niemand zou ooit dicht bij me komen of de macht over me hebben die hij had.

Ik sloot mezelf op in een stenen kasteel, met die grote deuren van staal. Ik dacht dat ik kogelvrij was.

Oh meid, wat had ik het mis…

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn Komt goed

Dat was de periode dat ik de meest kwetsbare persoon was. Ik zou uren alleen huilen in mijn slaapkamer, zodat ik naar buiten kon gaan met een glimlach die helderder was dan de zon. En niemand wist hoeveel ik leed. Zelfs mijn beste vrienden of familie niet.

Ik overtuigde mezelf ervan dat ik de reden was dat hij me niet meer in zijn leven wilde hebben. Ik was degene die zijn liefde niet waard was, en ik was de schuldige omdat ik me zo voelde. Was hij de reden voor mijn lijden? Natuurlijk niet. Ik nam het mezelf kwalijk dat ik gekwetst was.

Hoe kon ik toelaten dat iemand me zoveel pijn deed? Is het mogelijk dat je tegelijkertijd van iemand kunt houden en iemand kunt haten? Blijkbaar wel, want zo voelde ik me toen. Ik hield van hem met elke vezel van mijn wezen en ik haatte hem met dezelfde intensiteit.

Hij was mijn vergif en mijn remedie. Mijn veilige plek en mijn ergste nachtmerrie. En ik kon hem gewoon niet van me afschudden…

Meid, het is tijd dat je van jezelf gaat houden.

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn Komt goed

En ik zeg dit niet alleen; je zou zelfliefde moeten hebben. Geef jezelf alle liefde die je in je hebt. Je bent liefde waard en verdient respect, wat hij je niet heeft gegeven.

Ik weet dat je niet bang bent om lief te hebben. Het niet terugkrijgen is waar je bang voor bent. Je bent niet bang voor commitment of compromissen, maar voor de mogelijkheid dat de ander niet hetzelfde voor jou zal doen.

En dat is oké, meid. Ik zweer het.

Je bent gebroken, maar je zult genezen. En alleen jij kunt jezelf redden. Niemand kan het voor je doen.

Pak je stukken bij elkaar en maak wat glas-in-loodramen op dat kasteel, of mozaïeken. Bewijs de wereld dat je niet te stoppen bent. Kom sterker terug dan je voorheen was.

Vertel hen dat je niet bang bent om jezelf weer naar buiten te brengen. Laat ze in feite zien hoe u moet worden behandeld.

Ga op date, reis alleen en lach tot je buikpijn krijgt. Ontmoet nieuwe mensen, ontdek nieuwe wegen en neem nooit genoegen met minder dan wat je verdient. Je hebt het een keer gedaan en het is meer dan genoeg.

Sta op van je knieën en laat ze zien dat je een Wonderwoman bent.

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn Komt goed

Mediteer, neem een ​​nieuwe hobby, ga wandelen en verken onbekende gebieden – in jezelf en om je heen. Wees trots op wie je bent en loop zelfverzekerd met opgeheven hoofd. Laat je verleden je toekomst niet bepalen. Wees dapper, wees avontuurlijk en neem risico’s.

Alleen dan, terwijl je die grenzen van jezelf verlegt, kun je echt van jezelf houden. Omarm elke fout en strooi wat van je magie waar je ook bent. Wees niet bang in het donker, want onvermijdelijk zal het licht verschijnen.

Accepteer jezelf volledig en wees klaar voor nieuwe uitdagingen. Ik weet dat hij terug wil komen, waarschijnlijk alleen om te zien of hij nog steeds de macht over je heeft. Meid, bewijs hem ongelijk. Kies deze keer voor jezelf en doe voorgoed van hem af.

Aan het meisje dat bang is om opnieuw verliefd te worden… Zul je ooit nog een keer dol op iemand zijn.

Of meer dan eens als ik eerlijk ben.

Zodra je weer op jezelf leert vertrouwen, begin je lief te hebben. Het leven dat je leidt, de mensen om je heen en elk klein ding zal je doen glimlachen. Verwacht niet dat dit van de ene op de andere dag komt, maar wees voorbereid op verandering.

Want je zult ongetwijfeld anders zijn.

Je kijk op de wereld zal veranderen en je zult het volledig accepteren zoals het zich aan jou openbaart.

Aan De Meid Die Bang Is Is Om Weer Verliefd Te Zijn Komt goed

En dan, wanneer je het het minst verwacht, zal nieuwe romantische liefde op je deur kloppen.

Tegen die tijd zou je klaar moeten zijn om het een warm welkom te geven. Ontken het niet alleen omdat je hart gebroken was. Je wilt geen fout maken. Want deze liefde blijft, meid ik zeg het je.

Deze man zal je behandelen zoals je verdient behandeld te worden, alleen omdat je nu weet wat je verdient. Je bent je terdege bewust van alle dingen die je partner zou moeten hebben. Het is niet nodig om compromissen te sluiten over hoe je liefhebt.

Je zult met heel je hart van hem houden, ook al ben je in het begin bang. Maar hij zal je bewijzen dat hij er is om te blijven. En hij zal ook van je houden.

Je zult zijn liefde voelen in elk woord dat hij zegt, elke aanraking en elke blik. Hij zal je verwennen met kussen en omhelzingen. Je zult eindelijk je veilige haven in hem vinden en je zult het weten.

Aan het meisje dat bang is om opnieuw verliefd te worden, beloof ik je dat je je hart zult geven aan de man die weet hoe hij er voorzichtig mee moet omgaan. Die elk litteken dat je hebt kust en ervoor zorgt dat je nooit meer lijdt. Hij gaat je laten zien wat echte liefde werkelijk is.

Geloof me als ik dit zeg, van iemand houden die van je houdt, is het mooiste gevoel ter wereld. En het is elk obstakel dat opduikt waard, want elk van hen bereidt je voor op je eigen oase van rust te midden van deze gekke wereld.

PinFlight Image