Skip to Content

Ik Hou Van Je, Maar Het Is Tijd Om Dit Hoofdstuk In Mijn Leven Te Sluiten

Ik Hou Van Je, Maar Het Is Tijd Om Dit Hoofdstuk In Mijn Leven Te Sluiten

Ik dacht dat ik bereid was je weer te zien. Het is ongeveer een maand geleden dat ik je voor het laatst heb gezien en dat was op zich een beetje moeilijk.

Het is een paar maanden geleden dat we hebben gesproken en dat eindigde met tranen bij mij.

De meisjes en ik waren ontspannen, hadden een paar drankjes, we waren aan het dansen op de muziek.

Ik zag je niet eens als eerste, ik zag je vriend en ik wist dat ik jou ook zou zien, en dat je gewaarschuwd was dat ik er was.

Toen gebeurde het.

Ik zag je aan de andere kant van de bar. Hoewel het een snelle blik was, want ik wilde niet dat je opmerkte dat ik naar je keek.

Ik dacht meteen dat je er schattig uitzag en mijn vrienden probeerden snel dingen te zeggen en te bedenken om me van die gedachten af te leiden.

Ik Hou Van Je, Maar Het Is Tijd Om Dit Hoofdstuk In Mijn Leven Te Sluiten

Het volgende, we wisten dat je nog geen drie meter van onze tafel afstond, en we wisten dat het expres was.

Je hebt je best gedaan om te bewijzen dat je verder bent gegaan.

Afgezien van het feit dat je betrapt werd terwijl je me de zoveelste keer aanstaarde, hoewel ik ook schuldig was aan het kijken naar jou.

Hoewel je me een paar keer hebt betrapt, mij hart klopte sneller.

Ik kon niet kijken hoe je flirtte met andere meisjes, dus ik ging weg, maar ik wachtte een paar ogenblikken buiten op mijn vrienden.

Je liep vlak langs me zonder een wimper te slaan en toen raakte het me als een ton bakstenen.

Je geeft echt helemaal niets meer om me, en ik heb mezelf echt voor de gek gehouden door te denken dat het ooit anders zou kunnen zijn.

Ik Hou Van Je, Maar Het Is Tijd Om Dit Hoofdstuk In Mijn Leven Te Sluiten

De meiden vonden me en ik brak huilend omdat ik niet dacht dat het echt zover zou komen. Ik dacht dat ik klaar was om je te zien, maar ik denk dat ik het mis had.

Ik wilde de realiteit van de situatie niet onder ogen zien, namelijk dat je verder bent gegaan en dat ik slechts een verre herinnering ben in je leven.

Ik heb mezelf voor de gek gehouden door te denken dat ik ook verder ben gegaan en dat het zien van jou een fluitje van een cent zou zijn.

Het is tijd voor een botte realiteitscheck in mijn leven, en als ik het op schrift zet, zal het misschien eindelijk bij mijn koppige hart blijven.

Dus hier is wat ik nodig heb om mezelf eraan te herinneren wanneer ik je begin te missen, me afvragend wat je doet en waarom we niet konden doorgaan hoe we waren voordat alles bergafwaarts ging.

Ik verdien iemand die niet bang is om zich aan mij te verbinden en zich opensteld voor de mogelijkheid om bemind te worden, en dat maakt het idee om gekwetst te worden niet op de voorgrond te plaatsen.

Ik verdien iemand die me niet het gevoel geeft dat ik een vreselijk persoon ben. Ik verdien de liefde die ik altijd probeer te geven.

Ik verdien het niet om eindeloze excuses te horen, en dan genegeerd te worden.

Ik verdien het niet om mezelf een aantal nachten te laten inslapen omdat mijn hart en mijn hoofd voortdurend in de strijd zijn.

Ik zal niet genoegen nemen met middelmatige liefde, met tribunes van één nacht of vrienden met voordelen.

Ik ben zoveel meer waard en als ik niet voor mezelf op kan komen, hoe kan ik dan verwachten dat iemand anders dat voor mij terug doet?

Dus hier is definitief de afscheid. Ik kan mezelf niet dwingen om niet langer van je te houden, net zoals ik je niet kan dwingen om van me te houden.

Ik kan mijn gevoelens niet beheersen en ik zal moeten leren hoe ik er op een productieve manier mee om kan gaan.

Ook al wil ik het niet, maar ik moet dit hoofdstuk in mijn leven sluiten.

Ik moet vooruit kijken , want als ik hetzelfde hoofdstuk van mijn leven blijf naspelen, zal het nooit veranderen en zal ik vastzitten in dezelfde droevige situatie, die ik niet verdien.

 Ik Hou Van Je, Maar Het Is Tijd Om Dit Hoofdstuk In Mijn Leven Te Sluiten