Skip to Content

Het Verklaren Van De Mythe Van Een 50/50 Relatie

Het Verklaren Van De Mythe Van Een 50/50 Relatie

De datingscene van tegenwoordig is heel interessant. Iedereen wil een gelijkwaardige relatie, om de inspanningen te delen, maar ze begrijpen niet hoe dom dat is.

Je vraagt je vast af waar die vrouw het over heeft. Heeft ze haar hoofd ergens tegenaan gestoten en is ze nu aan het hallucineren? Dat zou het zeker gemakkelijker maken om het uit te leggen.

We leven in deze absoluut verschrikkelijke samenleving die gelooft dat het betalen van jouw helft van de rekening is waar feministen naar streven. Iedereen zegt ons dat we niet moeten wachten tot de man de deur voor ons opent of ons anders behandelt als we emotioneel zijn.

Je doet echt je best om je onafhankelijkheid te tonen door alleen naar huis te gaan en je spullen zelf te dragen. Je bent sterk, dus waarom zou je een man nodig hebben om je ergens mee te helpen?

Dit is niet noodzakelijk. Je hoeft je onafhankelijkheid niet op deze manier te tonen, want het is niet de enige manier om jezelf te bewijzen. Dat kun je ook doen door jezelf in een relatie niet te devalueren.

De goddelijke vrouw in je vertelt je niet dat je onderdanig moet zijn aan een man, maar dat je hem voor je moet laten zorgen. Dit betekent niet dat een 50/50 relatie het ergste is dat kan gebeuren, maar het is niet iets dat je in je leven wilt.

Laat me je iets vragen: wie doet het meeste emotionele werk in je relatie? Wie probeert een goed communicatiesysteem op te zetten en hun partner empathie te leren?

Doet hij dat of jij?

En terwijl we over de mentale en emotionele druk praten die relaties op vrouwen hebben, waarom leggen we dan niet het hele gesprek over bevalling op tafel? Je draagt dat kind 9 maanden, je baart het kind, en dan moet je ook werken zodat je de helft van de dingen binnen je relatie of huwelijk kunt betalen?

Het Verklaren Van De Mythe Van Een 50/50 Relatie

Klinkt als absolute oplichterij als je het mij vraagt.

Als je kijkt naar de hoeveelheid moeite die vrouwen moeten doen om in het leven te slagen en hoe veel gemakkelijker het voor mannen is, dan moet je mijn standpunt begrijpen. Er is niets dat een 50/50 relatie je kan geven.

Je moet deze hele situatie als een kans zien om je eigen vrouwelijkheid te verkennen. Ontdek wat je normen zijn en omarm ze. De juiste man zal weten hoe hij je goed moet behandelen zodat je in je vrouwelijke energie kunt staan en niet het gevoel hebt dat je de man in de relatie bent.

Voel je je soms niet zo?

Je hebt met alle planning die je doet geen tijd om echt van de relatie te genieten. Jij bent degene die beslist waar je heen gaat op een date en je moet ook voor jouw deel betalen. Aan de andere kant wil je je partner ook verwennen. Dit leidt tot een extreme onbalans in de relatie.

Elke avond voordat je gaat slapen evalueer je wat er moet worden opgelost in je relatie, nietwaar? Dat is wanneer je over de problemen nadenkt die je hebt. De manier waarop je problemen oplost, evenals het plannen van je toekomst met deze persoon.

Denk je echt dat een man dezelfde moeite in een relatie steekt? Natuurlijk doet hij dat niet.

Hij is relaxed terwijl hij van de rit geniet.

Je moet dingen van hem verwachten, want anders eindig je in een ongelukkige en ongezonde relatie. Je zult vastzitten terwijl hij niet eens aan je emoties denkt.

Laat hem de deur voor je openen. Laat hem je komen halen en je naar huis brengen. Je moet hem zelfs vaker wel dan niet voor de dates laten betalen, zelfs als je het gevoel hebt dat je hem uitbuit.

Ik kan je beloven dat dit niets met uitbuiting te maken heeft. Het komt doordat mannelijke dominantie onze samenleving leidt. Het heeft je laten geloven dat je niets meer bent dan een verwende prinses die ook nog een geldwolf is. Dat ben je niet. Je bent een vrouw die haar waarde begrijpt. Je moet geen genoegen nemen met iets minder dan liefde en genegenheid. Hoe ongemakkelijk het soms ook kan zijn om het te ontvangen.

Stop alsjeblieft met denken dat een 50/50 relatie al je problemen zal oplossen. Het zal een man alleen maar laten zien dat hij het absolute minimum kan doen en een royalty behandeling kan krijgen.

Hij moet de moeite doen op manieren die hij kan. Je kunt niet verwachten dat hij het mentale en emotionele werk doet als hij niet in staat is om dingen zo diep te begrijpen als jij.

Natuurlijk moet hij net zoveel aan zichzelf werken als jij, maar soms is het niet zo makkelijk. Als jij het meeste emotionele werk doet, laat hem dan de rekening betalen. Laat hem je met cadeaus verwennen.

Het Verklaren Van De Mythe Van Een 50/50 Relatie

Soms zijn jullie liefdestalen niet op elkaar afgestemd en kunnen zijn daden van dienstbaarheid of zijn geschenken voor de woorden van bevestiging en de fysieke aanraking die jij hebt gegeven compenseren.

Oké, nu laat ik het als een zakelijke deal klinken. Je kunt echter geen bevredigende relatie hebben als je deze dynamiek niet begrijpt. Zorg er alsjeblieft voor dat je niet aan het kortste eind trekt, omdat iemand je heeft verteld dat feminisme betekent dat je het altijd op moet nemen tegen een man.

Liefde gaat over het vinden van de perfecte balans die jullie beiden gelukkig kan houden, niet over macht. Dus, alsjeblieft, laat hem de man zijn en laat hem je verwennen. Laat jezelf de vrouw zijn waar hij voor zorgt.

Dat is niets om je voor te schamen.

En ik zeg dit als feminist.